- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Evliyim bende 1 buçuk senedir bekliyorum bu güzel haberiEvlimisiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliyim bende 1 buçuk senedir bekliyorum bu güzel haberiEvlimisiniz ?
Aslında bu dönem için erken biraz bu hamilelikten ziyade sizin psikolojiniz olabilir dikkatinizi dağıtmaya çalışın derimHamileyken daha bi duygusal oldum. Neler yapmalıyım. Tavsiyeleriniz neler
aşılamaa ileNasil oldu peki
İnşallahhh dualarım sizleeeeEvliyim bende 1 buçuk senedir bekliyorum bu güzel haberi
Teşekkür ederimİnşallahhh dualarım sizleeee
Telefonuma epey oyun yükledim. Oyunu gecemedikce cıldırıyorum :)Aslında bu dönem için erken biraz bu hamilelikten ziyade sizin psikolojiniz olabilir dikkatinizi dağıtmaya çalışın derim
Teşekkür ederim[/QUOTE
Rica :)
2 yıldır evliyiz olmadııo aşılama yaptıkZorla dediniz ya
Acaba kitap okuma ya da örgü deneseniz nelerden hoşlanırsanız telefon ile uğraşmak geriyor insanıTelefonuma epey oyun yükledim. Oyunu gecemedikce cıldırıyorum :)
KitAp çok güzel ana çabuk sıkılıyorum. Örgü de yarım kaldı. Kitap iyi fikir. Nette hep araltırma yapıyorum bebek hamilelik vs.Acaba kitap okuma ya da örgü deneseniz nelerden hoşlanırsanız telefon ile uğraşmak geriyor insanı
Netten bir dizi başla kendine bir de sürekli izler zaman geçirirsin hadi bakalımKitAp çok güzel ana çabuk sıkılıyorum. Örgü de yarım kaldı. Kitap iyi fikir. Nette hep araltırma yapıyorum bebek hamilelik vs.
Sen anlat karadeniz var atv de. Bayılıyom o diziyeeee. Müptela oldummmm. Libidom yükseliyorrrrNetten bir dizi başla kendine bir de sürekli izler zaman geçirirsin hadi bakalım![]()
Vayy be şanslı kadın.kocaya bak.altta da isteksizlik konuları.Merhaba, en sonunda zor da olaa hamile kaldım. Kocam yasaklanmasına rağmen rahat durmuyor. 15 gündür yaklaştırmıyorum. 1 ay yasak koydu doktor. Bu hafta kese görmek için çağırdı. Tavsiyelerinizi bekliyorum![]()