Hamile bayanlar Erken gebelik belirtilerini yazabilir mi lutfenn;)

Geceleri kasıklarıma kramp giriyordu. Gastrit var midemde ona bağladığım bulantı ama ondan değil bebektenmiş. Veee geciken regl. Gerçi ben hamileliğe yormamıştım. Düzensizliğim var diye aklıma getirmedim. Annemin ısrarlarıyla kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı.. Bir de göğüslerimin ucu dahi ağrıyordu dayanılmayacak bir acıydı

Hımmm anladım hayırlı olsun İnşallah sağ salim alırsınız bebisinizi kucağınıza benim adetim 3 gun geçti ara sıra kasıklarda batma halsizlik boyun sırt ağrısı var acaba hamile olabilir miyim inşallah yaaa

Bence yarın sağlık ocağında bi kan ver bakalım.. İnşallah hamilesindir :) :) :)

Çıkar büyük ihtimalle. Ben direk kan verdim garanti olsun diye

2 gebeligimde de hicbir belirtim olmadi. adet sancisi ve gelmeyen kan. pedimi hazirladim ikisinde de ama gelen giden yoktu. test yaptim cift cizgiyi gorunce sok yasadik esimle ilk hamileligimde cunku 1bucuk yil korunmadigimiz halde olmamisti. 6.haftadan sonra basladi benim belirtilerim.

2 gebeligimde de hicbir belirtim olmadi. adet sancisi ve gelmeyen kan. pedimi hazirladim ikisinde de ama gelen giden yoktu. test yaptim cift cizgiyi gorunce sok yasadik esimle ilk hamileligimde cunku 1bucuk yil korunmadigimiz halde olmamisti. 6.haftadan sonra basladi benim belirtilerim.
Hımm valla bende pedle geziyorum umarım gerek kalmaz

Regl den 10 gun once kasigimda batma ve adet sancılarını benzer agrilarim olmuştu ateş basması ve regl e yakın goguslerde ağrı başladı regl den 1 gün önce idrar testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim allah sizede nasip etsin

Regl den 10 gun once kasigimda batma ve adet sancılarını benzer agrilarim olmuştu ateş basması ve regl e yakın goguslerde ağrı başladı regl den 1 gün önce idrar testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim allah sizede nasip etsin
Hımmm belirtileriniz bendede var amin inşallah Allah razi olsun

Hımmm anladım hayırlı olsun İnşallah sağ salim alırsınız bebisinizi kucağınıza benim adetim 3 gun geçti ara sıra kasıklarda batma halsizlik boyun sırt ağrısı var acaba hamile olabilir miyim inşallah yaaa

Belirti olarak, boyun ve sırt agrısı olur mu ki?? Benimde agrıyo ama sadece sabahları özellikle yataktan kalkarken boynum agrıyo arkadan böyle aşağı doğru. Benimde 4 günüm kaldı. Gerçi boyunla gebelik ne alaka :KK70:

Buarada adet oldunmu? Olmadıysan hala test yapmıcakmsın ?

Merhabalar . .ben de sogan kuru uyguladim bu ay..bugun 15.gun yani son gun..regl olmamada 1 hafta var.özellikle aksamlari hafif bulanti var.acaba sogan suyundan mi psikolojik mi yada 3.haftalik hamileysem bu kadar erken bulanti baslar mi sizce?

Belirti olarak, boyun ve sırt agrısı olur mu ki?? Benimde agrıyo ama sadece sabahları özellikle yataktan kalkarken boynum agrıyo arkadan böyle aşağı doğru. Benimde 4 günüm kaldı. Gerçi boyunla gebelik ne alaka :KK70:

Buarada adet oldunmu? Olmadıysan hala test yapmıcakmsın ?
Yani boyun ve sırt ağrısı canım kasıklarda batma ne bilim bir sürü şey var :)yok olmadım inşallah da olmam yapmicam toplamda 1 haftayı bulana kadar eşimle öyle anlaştık :)nasıl belklicem bilmiyorum ama hep kendi bildiğimi yapıyordum bu sefer eşimi dinlim :)

Benmde adetten bir hafta önce kasıklarda batma belde ağrı ayni adet sancisi gibi ben adet olcm sandım bide yüzümde ateslenme oluyodu. adetten 2 gün once kan testi yaptirdm beta 13.81 cikti. cumartesi de 212 cikti :)

Benmde adetten bir hafta önce kasıklarda batma belde ağrı ayni adet sancisi gibi ben adet olcm sandım bide yüzümde ateslenme oluyodu. adetten 2 gün once kan testi yaptirdm beta 13.81 cikti. cumartesi de 212 cikti :)
Hayırlı olsun canım darısı basimiza

Yani boyun ve sırt ağrısı canım kasıklarda batma ne bilim bir sürü şey var :)yok olmadım inşallah da olmam yapmicam toplamda 1 haftayı bulana kadar eşimle öyle anlaştık :)nasıl belklicem bilmiyorum ama hep kendi bildiğimi yapıyordum bu sefer eşimi dinlim :)

Daha önce hic öle şeyler oldu mu ki ? Bu denli gecikme vs.

Daha önce hic öle şeyler oldu mu ki ? Bu denli gecikme vs.
Yok olmadı geçen ay sadece 2 gun gecikti yoksa afetlerim düzenli birde 7 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 1 haftalıkken öğrenmiştim o yüzden acele etmek istemiyorum işin tuhafı gebelik düşüncem yoktu adet ken gittim doktora test yaptı gebe çıktım 1 haftalıkken düştü :(

Yok olmadı geçen ay sadece 2 gun gecikti yoksa afetlerim düzenli birde 7 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 1 haftalıkken öğrenmiştim o yüzden acele etmek istemiyorum işin tuhafı gebelik düşüncem yoktu adet ken gittim doktora test yaptı gebe çıktım 1 haftalıkken düştü :KK43:

Hakknda hayırlısı olsun inş.

Back
X