Hamile bayanlar lütfen konumu okuyup cevaplar misiniz ?

Sukayra

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
104
5
298
İsviçre
Arkadaslar merhaba. Bende sanirim hamileyim. Adetim 9 gün gecikti. Pazartesi yada sali test alip yapacagim. Eger olursa bu ilk hamileligim. Size sormak istedigim sey su. Ben yurt disinda yasiyorum. Dil sorunum var. Ilk doktor kontrolunde beler soruyorlar ne gibi uygulamalar yapiliyor vs ? Hani anlatamayacagim bi durum varsa gitmeden evde calisip gideyim. Simdiden tesekkürler

tebrik ederim )))) nasil sabr edeceksiiin? nasil sabr ettin be adete bir gun kala testi yapardim... ben mesela hamileliyimi ogrendikten bir hafta sonra doktora gittim 6 haftalikdi .. kalp atisini gordum minik findigimin... sen de sadece keseyi gor bebeyin gorunuyorsa onu da gor rahatla iyice )) saglikli hamilelik ve dogum diliyoruuum )))))

Testin pozitif cikarsa doktora gittiginde son adet tarihinin ilk gununu soruyor ve kan testi yapiyor. Zaten doktora gittiginde muhtemelen 5-6 haftalik olacak bebegin ultrasona alip kalp atisini dinletecektir. Bunların dışında tipik sorular geliyor;herhangi bir hastaligin var mi? duzenli kullandigin bir ilac var mi ? Yaş boy ve kilonu ölçüyor. Ve önerilerini sıralıyor. Benim hatirladiklarim bunlar arkadasim. Umarim senin icin hayırli cikar test sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…