Hamile bayanlar lütfen konumu okuyup cevaplar misiniz ?

Sukayra

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
104
5
298
İsviçre
Arkadaslar merhaba. Bende sanirim hamileyim. Adetim 9 gün gecikti. Pazartesi yada sali test alip yapacagim. Eger olursa bu ilk hamileligim. Size sormak istedigim sey su. Ben yurt disinda yasiyorum. Dil sorunum var. Ilk doktor kontrolunde beler soruyorlar ne gibi uygulamalar yapiliyor vs ? Hani anlatamayacagim bi durum varsa gitmeden evde calisip gideyim. Simdiden tesekkürler

neler yemen gerekiyor ve neler yememen gerekiyor. hangi hareketlerden kaçınman gerekiyor. mıkrodalga gibi radyasyon yayan seylerden uzak dur hatta hıc kulanma.

neler yemen gerekiyor ve neler yememen gerekiyor. hangi hareketlerden kaçınman gerekiyor. mıkrodalga gibi radyasyon yayan seylerden uzak dur hatta hıc kulanma.

Tesekkür ederim cevap verdigin icin. Peki doktor ilk muayenede hangi testkeri istiyor yada neler söylüyor baska ?

ilkinde genel kan testleri oluyo troid şeker kolostrol vs gibi rutn bi test yapılıyo sonra zaten doktorun bilgilendirir seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…