hamile bayanlar nolur yardım edin :(((((

Resimlere baktım da sanirim hamilesin benimkiler de boyle çıkmıştı su an hamileyim

ama kesin sonuc için kan testi canım

Hcg testi kesin sonuc hemen git kanda gebelik testi yaptir adet herseyden geçirebilir stres falan filan hcg 50 den yukarı çıkarsa hamilesindir

daha önce hep kanda baktırdım sonuç negatif artık yaptırmaya korkuyorum,birkaç gün daha bekliyim hala olmazsam öyle gidip yaptırıyım..idrar testinin sonucuna ne diosunuz peki umut var mı ??

ciddi misiniz gercekten mi ağlıycam galiba :25:

Ay canim yaa gulumsettin beni ne zamandir bebek istiyosunuz kann testi en Dogru sonucu verir ama cok belirginde olmasa ikinci bi cizgi var pozitif cikan testlerde hata olasiligi oldukca dusuk bildigim kadariyla.Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah:nazar:Bu arada aglayin acilirsiniz umarim bundan sonrada sadece mutluluktan aglarsiniz

Ay canim yaa gulumsettin beni ne zamandir bebek istiyosunuz kann testi en Dogru sonucu verir ama cok belirginde olmasa ikinci bi cizgi var pozitif cikan testlerde hata olasiligi oldukca dusuk bildigim kadariyla.Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah:nazar:Bu arada aglayin acilirsiniz umarim bundan sonrada sadece mutluluktan aglarsiniz

2 senedir uğrasıyorum,artık tüp bebek diyorlardı..hep umutlanıp hayal kırıklığı yaşadım o yüzden hafif bi çizgi görünce sizlere sormak istedim.. bu defa inşallah umutlarım boşa çıkmaz..

daha önce hep kanda baktırdım sonuç negatif artık yaptırmaya korkuyorum,birkaç gün daha bekliyim hala olmazsam öyle gidip yaptırıyım..idrar testinin sonucuna ne diosunuz peki umut var mı ??

İdrar sonucun pozitif nadiren yanlış çıkar bende 2 sene sonucunda yeni hamileyim :) kan testi yaptir bu sefer gözlerine inanamayacaksin:))

2 senedir uğrasıyorum,artık tüp bebek diyorlardı..hep umutlanıp hayal kırıklığı yaşadım o yüzden hafif bi çizgi görünce sizlere sormak istedim.. bu defa inşallah umutlarım boşa çıkmaz..
canım bence gecikme çık heryer kapanmadan yaptır testini ve haberini ver herkese iyi bir sonuçsa. dilerim allahtan evli mutlu ve çocuklu olursun artık profilini değiştirirsin

İdrar sonucun pozitif nadiren yanlış çıkar bende 2 sene sonucunda yeni hamileyim :) kan testi yaptir bu sefer gözlerine inanamayacaksin:))

sonucun pozitif olduğunu görürsem düşer bayılırım sanırım :1: kesin sonucu öğrenmek için bir iki gün daha sabretmeliyim...Senin içinde cook sevindiim,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

canım bence gecikme çık heryer kapanmadan yaptır testini ve haberini ver herkese iyi bir sonuçsa. dilerim allahtan evli mutlu ve çocuklu olursun artık profilini değiştirirsin

sonucun negatif olma olasılığından hiç bu kadar korkmamıstım :18:

sonucun pozitif olduğunu görürsem düşer bayılırım sanırım :1: kesin sonucu öğrenmek için bir iki gün daha sabretmeliyim...Senin içinde cook sevindiim,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Amiiin canım allah sana da hayırlı haberler almayı nasip etsin 1 2 güne:)

benimde gebeliktestim böyleydi şimdi minik kuzum 2 yaşında:9
hakkında hayırlısı olsun inşallah sende hamilesindir

kızlar mrb,geçen ay 11 inde adet oldum,normalde hep 2-3 gün önce gelir..bugün ayın 11 i ve ben hala adet olmadım,bugün test aldım yaptım nolur sizde değerlendirin,kendimi boş yere umutlandırmak istemiyorum

http://o1309.hizliresim.com/1f/c/sl0sl.jpg

http://n1309.hizliresim.com/1f/c/sl0wd.jpg

canımm tebrikler hamilesin ikinci çizgi silikte olsa çıkmış erken hamilelikte ikinci çizgi silik çıkıyo benimde öyle olmuştu kanda baktırdığımda 2 haftalık gebe olduğumu öğrendimm sende muhtemelen 2 hafta hamiş gibisin geliyo bana hemen kanda baktır hayırlısı olsun tekrar:))

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr sonucumm 26.86 :52::52::52::52::52::52: doktorumu arıyorum ama ulaşamıyorum,sonuc poztif ama teyid etmek istiyorum

Back
X