Saol bebeğim gerçekten güzel bir doğum günü hediyesi olduHayırlı uğurlu olsun doğumgünü hediyen :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol bebeğim gerçekten güzel bir doğum günü hediyesi olduHayırlı uğurlu olsun doğumgünü hediyen :)
Tesekkur ederim canlar silik çıkınca emin olamadim ve benmki biraz ayarsiz olduğu için yanı adetim normalde bir hafta on gün gecikmeler yapar o yüzden yine gecikmesinde hamile deglmdir dedim ama hamileyim sanrm dedignz gbi ve bugün benm doğumgünüm![]()
Tebrikler bu testte benim 2 yavrumdaada silik çıktı. Böyle çıkıyor 2. Cizgi. Ayrıca doğum gününde kutlu olsun seneye bebis 3 aylıkken Kutlarsin doğum gununuTesekkur ederim canlar silik çıkınca emin olamadim ve benmki biraz ayarsiz olduğu için yanı adetim normalde bir hafta on gün gecikmeler yapar o yüzden yine gecikmesinde hamile deglmdir dedim ama hamileyim sanrm dedignz gbi ve bugün benm doğumgünüm![]()
Inşallah oda olcak dua et bol bol Rabbim sanada en kisa zamanda yaşatsin insalahKeşke bnde hamile kalsam![]()
Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin kuzumKeşke bnde hamile kalsam![]()
Tesekkur ederim canlar silik çıkınca emin olamadim ve benmki biraz ayarsiz olduğu için yanı adetim normalde bir hafta on gün gecikmeler yapar o yüzden yine gecikmesinde hamile deglmdir dedim ama hamileyim sanrm dedignz gbi ve bugün benm doğumgünüm![]()
Evet hamilesin,sağlıkla kucağına da al inşallahKK nin alimli,güzel ve zeki bayanları sizce hamilemiyim![]()
ay çok güzel.tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTesekkur ederim canlar silik çıkınca emin olamadim ve benmki biraz ayarsiz olduğu için yanı adetim normalde bir hafta on gün gecikmeler yapar o yüzden yine gecikmesinde hamile deglmdir dedim ama hamileyim sanrm dedignz gbi ve bugün benm doğumgünüm![]()
Hamile görünüyr ama kan tahlili daha mntklı cvp verirKK nin alimli,güzel ve zeki bayanları sizce hamilemiyim![]()
aminnnnn kuzum RABBİM hiçkimseye evlat hasreti çektrmesin en kısa zamanda hayrlısıyla nasip etsin isteyenlere deTebrikler canım darisi benim ve benim gibi butun hasret çekenlerin başına olsun....
yerim ben o misafiri tecrübeliyin cnm 3 buçuk yaşnda bir kızım var bu ikinci bebeğm olcak RABBİM nasip ederse ve o kadr tatlı oluyorlarki zorlukları unutuyosun9 ayı devirip 28 günlük anne bir bayan olarak diyorum ki artık hayat sana vay ki vay vay vay diyorum:))hayırlı olsun zorlu ama dünyanın en tatlı süreci seni bekliyor evinize hiç gitmemek üzere yatılı misafir geliyor:)