Hamile bayanlar yada anneler şu teste bi bakiversin ben tam anlayamadim

Tesekkur ederim canlar silik çıkınca emin olamadim ve benmki biraz ayarsiz olduğu için yanı adetim normalde bir hafta on gün gecikmeler yapar o yüzden yine gecikmesinde hamile deglmdir dedim ama hamileyim sanrm dedignz gbi ve bugün benm doğumgünüm:oops:
Tesekkur ederim canlar silik çıkınca emin olamadim ve benmki biraz ayarsiz olduğu için yanı adetim normalde bir hafta on gün gecikmeler yapar o yüzden yine gecikmesinde hamile deglmdir dedim ama hamileyim sanrm dedignz gbi ve bugün benm doğumgünüm:oops:
Tebrikler bu testte benim 2 yavrumdaada silik çıktı. Böyle çıkıyor 2. Cizgi. Ayrıca doğum gününde kutlu olsun seneye bebis 3 aylıkken Kutlarsin doğum gununu

Doğum gününde hamile kalman :KK9::KK9::KK9: Rabbimin sana en güzel hediyesi :KK68::KK68:

ay çok güzel.tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

9 ayı devirip 28 günlük anne bir bayan olarak diyorum ki artık hayat sana vay ki vay vay vay diyorum:))hayırlı olsun zorlu ama dünyanın en tatlı süreci seni bekliyor evinize hiç gitmemek üzere yatılı misafir geliyor:)

Eğer emin olmak isterseniz aile hekiminize ya da hemşiresine veyahut özel dr nüz varsa ona sorabilirsiniz telefonda...Ama bende 0,100 çıkmıştı.Sordum başında 0 olunca hamile olunmuyormus ama sizinkinde yok sanırım hamilesiniz galiba Hayırlı Olsun :)))

:anneadayı:Gözünüz aydın anne adayısınız inşallah allah tamamına erdirsin tebrikler:nazar::nazar::nazar::KK46:

9 ayı devirip 28 günlük anne bir bayan olarak diyorum ki artık hayat sana vay ki vay vay vay diyorum:))hayırlı olsun zorlu ama dünyanın en tatlı süreci seni bekliyor evinize hiç gitmemek üzere yatılı misafir geliyor:)
yerim ben o misafiri tecrübeliyin cnm 3 buçuk yaşnda bir kızım var bu ikinci bebeğm olcak RABBİM nasip ederse ve o kadr tatlı oluyorlarki zorlukları unutuyosun:KK46::KK200::nazar:

Test beklemediyse ve kist yoksa hamilesiniz.tebrikler.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Back
X