• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile bayanlar yada bilgisi olanlar lütfen yardım

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
Slm kızlar ben 4aylık hamileyim ve göğüslerime hafif bi ağrıyla beraber sıvı gelio ve bazen sarı bişiler akıyo ama genelde su şeklinde gelio arkadaşlarıma sordum daha önce böle bişi başlarına hiç gelmemiş böyle durumda olsnlar varmı bu normal bi durummu çok korkuyorum bebrğime zarar gelir diye lütfen bilgilemdirin beni

Slm kızlar ben 4aylık hamileyim ve göğüslerime hafif bi ağrıyla beraber sıvı gelio ve bazen sarı bişiler akıyo ama genelde su şeklinde gelio arkadaşlarıma sordum daha önce böle bişi başlarına hiç gelmemiş böyle durumda olsnlar varmı bu normal bi durummu çok korkuyorum bebrğime zarar gelir diye lütfen bilgilemdirin beni

hamile oldugun sonradan gözüme çarptı:9:
körlük başladı tövbe yarabbi
durduk yere korkacaktın mamografi çektir dedim diye kusura bakma okuduysan cnm
hamileyken normal sütün gelmeye başlamış yavaş yavaş

Son düzenleme:
panik yapmana gerek yok,normal bir durum...evet her gebede olmaz ama,olan da var,hormonlarınla alakalı...

Merak etmeyin hamilelikte goguste sizlama olur genelde. Bir de o gelen sut olmali. Yani ilk dogum yaptiginizda gelen sari sut adini hatirlaysmadim simdi. Gogus pedi kullanin cok gelitorsa

Simdi hatirladim. Kolostrum du adi. Bi arastirin korkacak birsey yok. Ama ocibiz rahat etmesi icin dr unuza da danisin isterseniz

Hatta vu sut bebek icib cok faydalidir.

Son düzenleme:
panik yapmana gerek yok,normal bir durum...evet her gebede olmaz ama,olan da var,hormonlarınla alakalı...

intternette araştır biraz,normal olduğunu göreceksin...ben 2 ay öncesinde kanlı akıntı ile dr a gittim,o dönemde memeden gelen akıntılarla ilgili çoook konu okudum...sıvı şeffaf-sarımtırak-yeşilimsi olunca korkulacak bişey yok...gebesin ya prolaktin hormonun,hipofizi süt üretimi için uyarması durumudur yaşadığın...ben gebe falan değilim ancak arada aynı sıvıdan geliyor...üstekki cevaba nazaran korkma diye uzun uzun yazdım,geçmiş olsun:nazar:bebeğini sağlıkla kucağına al inş.

korkacak bişey yok benimde o zamanlar başlamıştı..
sıkma sakın onu..
bebeğin için çok çok yararlı bi sıvı o...
ilk onu emicek güçlü,kuvvetli,sağlıklı, fıstık gibi bebek olcak...

Back
X