Doğuma Hazırlık Hamile bayanlar yardımm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kendini hic strese sokma bence kimyasalı bende gecirmistim bu hamileligimi 2 binler de öğrendim 2 gün de bir takip yaptım ve sonra doktora gittik 5+3 deymisim minicik kese gördü 10 gun sonra kalp atisi icin cagirmisti surecimiz uzun stres yapma tadini cikar 🤗🤗
Çok teşekkür ederim sanırım bu cuma gittiğimde bende görmüş olacağım. İnşallah herşey gönlümüzce olsun

Kızlar sizce ne yapmalıyım.. betalarim 15 Kasım'da 58.23- 17 Kasım 163.6 -. 22 Kasım 876.5 ( 5 ay önce dış gebelik geçirdim yine aynısı olur diye korkuyorum) sorum şu sizce 24 Kasım'da tekrar beta ya baktirayim mi yoksa 1 Aralıkta kadın doğuma randavum var onu mu bekleyim

Kızlar sizce ne yapmalıyım.. betalarim 15 Kasım'da 58.23- 17 Kasım 163.6 -. 22 Kasım 876.5 ( 5 ay önce dış gebelik geçirdim yine aynısı olur diye korkuyorum) sorum şu sizce 24 Kasım'da tekrar beta ya baktirayim mi yoksa 1 Aralıkta kadın doğuma randavum var onu mu bekleyim
Bence gayet güzel gidiyor ben 1 hafta arayla gittim kontrol etmedim sonra doktora gittim. Doktor randevum bekle ama öncesinde doktordan 2 gün önce kan ver doktora son kan sonucunu söylersin

İlk kontrolüm normal geçti doktor herşey normal dedi. Haftaya cuma tekrar kontrolüm var
Merhaba şuan sordugunz soruların cevabını her yerde arıyorum kese göründü bebeği Ne zaman gireceğim kalbi ne zaman diye sürekli arıyorum.Sizin hepsi göründü mu?

Merhaba şuan sordugunz soruların cevabını her yerde arıyorum kese göründü bebeği Ne zaman gireceğim kalbi ne zaman diye sürekli arıyorum.Sizin hepsi göründü mu?
Evet canım. 1 hafta sonra ufak bir kahverengi kanamadan dolayı hastaneye gittim. Geçen hafta nokta kadar bile göremediğimiz bebeği şuan maşallah gördük kalbini duyduk

Eklentiler

• IMG_20221127_233248.webp
    IMG_20221127_233248.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 27
Back
X