- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 38
- 33
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
Benim gunum kosturmayla geciyor ve de yorucu.Hem oglum da var 8 yasinda ve ikiz hamileyim.Bombos evde uzanmak icin neler vermezdim.Evde hamilelik gecirmek bana luks gozukuyor.Kiymetini bil bence.Gününüz nasıl geçiyor....ben 4. ayıma girdim ve ev işi yemek internetten gebelik bebek gelişimi falan dedin mi hadi 1 günü tamamlamış oluyorsun ama ben artık çok sıkılıyorum...Sizin gününüz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz ben ne yapayım gerçekten bıktım bunaldım evde kalmaktan daha önce de belirttiğim gibi bir çevrem arkadaşım yok aileler uzakta anca eşim evde olunca birşeyler yapabiliyoruz...((((
Ben hamile değilim ama hamileliğimin son gününe kadar 8-18 çalışmış biriyim.Gününüz nasıl geçiyor....ben 4. ayıma girdim ve ev işi yemek internetten gebelik bebek gelişimi falan dedin mi hadi 1 günü tamamlamış oluyorsun ama ben artık çok sıkılıyorum...Sizin gününüz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz ben ne yapayım gerçekten bıktım bunaldım evde kalmaktan daha önce de belirttiğim gibi bir çevrem arkadaşım yok aileler uzakta anca eşim evde olunca birşeyler yapabiliyoruz...((((
Ne kadarlik hamilesin tatlmbENDE yENİ hamileyim kızlarrr
bi grup oluştursakmı bu yeni hamileler tüm hamielleri toplayıp 9 ay destek olsak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?