Hamile bayanlar.....

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
Gününüz nasıl geçiyor....ben 4. ayıma girdim ve ev işi yemek internetten gebelik bebek gelişimi falan dedin mi hadi 1 günü tamamlamış oluyorsun ama ben artık çok sıkılıyorum...Sizin gününüz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz ben ne yapayım gerçekten bıktım bunaldım evde kalmaktan daha önce de belirttiğim gibi bir çevrem arkadaşım yok aileler uzakta anca eşim evde olunca birşeyler yapabiliyoruz...((((

Hamile değilim ama yazmadan geçmek istemedim.
Kendine bir hobi bulabilirsin.
Gününü evde geçireceksen değişik kitaplar alıp okuyabilirsin.
Eğer bebeğinin cinsiyeti belliyse yavaştan alışveriş yapabilir ya da bebeğine bir şeyler örebilirsin.

Benim gunum kosturmayla geciyor ve de yorucu.Hem oglum da var 8 yasinda ve ikiz hamileyim.Bombos evde uzanmak icin neler vermezdim.Evde hamilelik gecirmek bana luks gozukuyor.Kiymetini bil bence.

aynen bende aynı durumdayım. örgü yapayım dedim beceremedim. yavaş yavaş kpss çalışmaya başladım.

Valla hamilelikte evde oturmak en iyisi.Çalışanlar bunu iyi bilir,doğru evde de sıkılıyorsunuzdur ama çalışarak geçirilen gebelik dönemi daha da zor.

Yerinizde olsam arkadaşlarımla buluşurum bazen,sohbet ederim onlarla veya birbirinizin evine gidin,ilginizi çekecek romanlar okuyun, kalın dergiler alın. Bence birşeyler bulabilirsiniz.

Bn daha yeniyim bnm bebsm daha minnack su an sanci bel agrisi vede halszlktn başka bsy hissetmiyorum normalmi

Keske senin gibi vaktim olsaydi.
Oyle cok sey yapardim ki.
Kitap okurdum, sevdigim dizileri seyrederdim, begeime bir sey orerdim ya da dikerdim.
Bebegimin dogumu icin mevlut yada hastane odasina birseyler hazirlardim.
Filan falan.

Kiymetini bil vaktinin.

Ben sizin yerinizde olmayi çokisterdim. DDoğumuma 3 hafta var ve ben daha yeni izne ayrildim. Hamileliğimin nasil geçtiğini bile anlayamadim calismaktan.

Ben hamile değilim ama hamileliğimin son gününe kadar 8-18 çalışmış biriyim.
Şimdiki aklım olsa asla yapmazdım bunu kendime.
O yüzden sana çok özendim bak şimdi..
Akşama kadar kendinlesin. Aslında yapılacak o kadar çok şey var ki..
Kolay spor hareketleri yapabilirsin, kitap okuyabilirsin, evde hobi yapabilirsin hoşlandığın şeyler, geri dönüşümden yapabileceğin çok şey var kk da da sayfaları var, insanlar çok güzel şeyler yapıyorlar; bence bir bak ilgini çekecek bir şey bulursun belki..

Valla aynen ben de şimdiden ev hanımlarına imrenmeye başladım.Evde olmaktan hiç sıkılmazdım eminim.Hamilelik zaten yorucu,bulantılı bi dönem bi de elalemin işinde çalışmka zorunda olmak berbat bişey.Ben de olsam tadını çıkarrıdm evde.Bizler de hep gurbetteyiz aile yok ama mutlaka 1-2 arkadaş bulabilirsin kafana göre,onlarla görüş arada tabi onlar da ev hanımı olsun mümkünse

İlk hamileliğimde düşük riski nedeniyle işten ayrılmıştım.
İşten ayrıldığım gibi de ismek e başlamıştım, bebek şekerleri, keçeden süsler, kapı süsleri, ahşap boyamalar falan yapmıştık.
Müthiş eğleniyordum, evde olduğum zamanlarda ya arkadaşlarımla dışarı çıkar, ya yatar dinlenirdim.
Ah bi doğursam derdim hep, vücudumun kazık gibi olması beni rahatsız ederdi.
Doğurunca ne kadar yanlış düşündüğümü farkettim, hamileliğimin kıymetini bilemedim diye başımı duvarlara vurdum
(doğumdan sonra ki ilk üç ay gerçekten çok zor)

İkinci hamileliğimde yani şuan çalışıyorum.
Akşam 7de gidiyorum eve ve canım çıkıyor.
1 yaşındaki veledim beni yorum yorum yoruyor, ev işi yemek, çocukla ilgilen, eşinle ilgilen.. milyonlarca parçaya bölündüm.Buna rağmen internetten cam boyası falan sipariş ettim, cam boyuyorum süslüyorum vaktim oldukça.Yazarken farkettim şuan ellerimde boyalar falan var
Yatağıma yattığımda da bi yarım saat kadar kitap okuyorum.
Her saniyem dolu, yerinde olmak için herşeyimi feda edebilirdim :)

Bende gebe değilim ama yeni evliyim iki aylik bi izin donemim oldu. Bekarken yan gelip yattigim için izin dönemimde habire yemek yapiyodum ev yanik kokuyodu ama cok bunaliyodum aliskin degilim cunku. Bence bi ugras bul ben suan calisiyorum ama bo vaktim var ingilizce calisiyorum kendi capimda. Kitap okuyorum. Yeni pastalar yapiyorumsende bebegin icin birseyler yapabilirsin esinle firsat buldugunuz her ani dolu dolu yasa saglikli bir gebelik gecirmen dilegiyle

Keşke hamile olsam ,evde otursam .Bebeğime güzel kitaplar okusam, kuran okusam,odasıyla onla alakalı planlar yapsam :)

isten ayrildim hayatimda okul is kosustutmaca derken ilk kez boyle evdeyim.ilk zamanlar bulanti kusma halszlkten uyumktan baska bsy yapmiyordum.ama artik iyiym.kitap okuyrm arkadslarmla oturuyrz geziyoruz.kutu kapliyorum her turlu.ayakkbi kutulari favorim:)malzemnz kumasinz boncgnz yapistirici vs yoksaa kirtasiyelerde falan yapiskanli metreslk kagitlqr var onlarlada yapiyorum.oyun oynuyorum bebekle ilgili biseyler arastiriyorum yemek tatli pasta derken gun bitmiis:)bu hafta dekupaja baslicam cok zevkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…