hamile bayanların eşlerinin psikolojisi...

o canavar 5.aydan sonra bir çıkıyor ki sorma ozamanda büyüyen karnından tedirgin olan bir eş çıkıyor ortaya

sanmıyorum öyle olacağını ama ilk bebek bilemiyorum, kadınlığı anneliğin içinde eritmemek lazım bence o havaya kadın bi girince bi daha çıkamıyo eşte bi süre sonra kutsal anne görüyo karşısında, seksi düşünemiyo bile

senin eşin başka bi çeşitmiş arkadaşım...
benim görümcem 9 ay boyunca sürekli naz yaptı her yemeğini annesi yaptı temizliğe kadın çağırdı sürekli falan herkesi bıktırmıştı artık ilk başta eşini...
ben normal o hamile falan dedim sürekli o 2 aylık hamileyken bende hamile kaldım ALLAH'a şükür şu zamanıma kadar ne kimseye muhtaç olmadım rahat geçti hamileliğim...
ama herkes okadar etkilenmiştiki görümcemden herkes pervane olmuştu peşimde anlamlı anlamsız kendi ailem hariç...

birtek kendi ailem aman yapma aman yorulma dedi,kayınvalidem hala yorulma yapma der...
eşim artık söylenmekten bıktı sanırım oda koyverdi bi iş yaparken yapma etme demiyor ama biyere uzanmayayım ağır kaldırmayayım diye izler hep iş yaparken falan...

eee bizde okadar cahil değiliz tabiki hamilelikte sakıncalı olan işleri yapmıyoruz...

benim hissettiğim sanki ben önceden kraliçeymişimde sonradan formdan düşmüşüm gibi hissediyorum :)
çok bi ilgi beklemiyorum aslında eskiye nazaran daha uzakmışız gibi geliyo nedense...
hiç naz yapmadım hiç mızmızlanmadım hamileliğimde belkide bundan dolayı adama çok çok normal geliyo hamilelikte daha hassas olduğumu unutabiliyor bazen...

cinsel birleşme bebeği ters çevirmez kim dedi onu ya, bir sorun yoksa birleşme yaşayabilirsiniz.

yok zaten cinsel birleşmeden dolayı olmadı biliyorum hemen sonrasında aşırı bi ağrı ve kasık bölgesinde şiddetli bi baskıyla döndü bebek bizim gözümüz korktu belim falan çok ağrıdı gece hastaneye gittim bebek ters döndüğü için hisetmişim o baskıyı ve ağrıyı...

teşekkürler...
bebeğine çok düşkün ve ilgili bi baba olur buna eminim...
şu hamileliğimdede bi çıksaydı şu andropozdan iyi olcaktı gerçekten benim açımdan :)

amin cümlemizin bebeğini korusun güzel RABBİM...
benim eşimde hamileliğin bana çok yakıştığını çok güzelleştiğimi söyleyip durur hep aynı şekilde ben eşimin üzerine çok çok fazla düştüm hamileliğimde belkide bu yüzden biraz fazla ilgi bekliyorumdur...

bazen çok dırdır yapıyorum adama ve senin bu hamileliğin hiç bitmiycekmiş gibi geliyo bana diyo şakayla karışık...

ben asla olmaz eşim cinsellikten korkmaz diyordum ama yakınlaşma esnasında karnım ona değse çok tedirgin oluyo ve odaklanamıyorum aklım hep bebekte diyor...
zorlamakta istemiyorum ben yaklaşınca o yaklaşıyor zaten son 15 gündür geçen hafta ağrım oluncada iyice korktu...

hamilelik için uygun pozisyonlar var canım onları bi araştırsana, iyi olur.

senin haftalarında zaten bebeğin başı kasıklarda olmalı. Sen döndü derken, önce aşağı döndü sonra tekrar kafayı yukarı mı aldı ?

Eğer aşağı dönmeyi kasdediyorsan o zaten olması gereken birşey.

Tam neyi kasdettiğini anlamadım

ayakları aşağıda yani şöyle söyliyeyim yarım dik pozisyonda tekme attığı zaman kasık bölgemin altında hissediyorum :)
doktor ultrasonda baktığında ayağının biri resmen dik bir şekilde aşağıya doğru duruyordu,doktor dönmeyebilir son aya kadar bebek için bi sakıncası yok sen biraz zorlanırsın dedi...

ben kafası rahim ağzına dayandı sanıp doktora gittim ama bizim yaramaz ufak bi takla eşliğinde tam tersi olmuş...

Son düzenleme:
Merhaba.bende 21 haftalik hamileyim.ilk uc ay kotu gecti surekli kanamalarla.yuruyemiyordum bile.evim baya buyuk (6+1)esimden hic beklemezdim o kadar buyuk evi temizleyip bana bakabilecegine.hatta arayanlara evi temizledim yemek yaptim bulasiklari makinaya koydum falan derdi:)asla beklemezdim.ilk kizimda gormedim bunda ilk 3 ay adam melek oldu:)bizede cinsellik yasakti 12 haftadan sonra hersey yolunda deyince dr um hic ara vermedik gecen esim cok guzellestin deyince kendime iyice bi guvenim geldi:)gobuste olsa giyinip susleniyorum.eminim cok guzel bi hamile olmussunuzdur.rabbim saglikla sihatle kucaginizda gormeyi nasip etsin.hepimizinkini:)

maşallah diyelim canım nazar değmesin
benimkide bu sabah geldi işden çok güzelleştin yaa çok yakıştı hamilelik çok seviyorum seni hadi kalk konuşalım biraz oturalım ben uyumadan dedi öptü durdu

adamın üzerindeki o moronluk kalkmıştı sanki bu sabah hatta ben uyurken bacağıma isimlerimizi ve bebeğimizin ismini yazıp kalp işaretleri falan yapmış gıdıklanıp uyandım gülme krizine girdik sabah sabah acaba burdaki paylaşımımı okudu falan diye güldüm kendime kendime...
normal haline döndü şimdilik çıkıyo sanırım yavaş yavaş bunalımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…