- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
o canavar 5.aydan sonra bir çıkıyor ki sorma ozamanda büyüyen karnından tedirgin olan bir eş çıkıyor ortaya
dediğin gibi ilk zamanlar benim libidom düştü şimdi arttı ikili taramada da bi sıkıntı çıkmazsa ben diyete girmem yani son dönemlerde de kendimi nasıl hissettiğime bağlı
Benim eşimin pskolojisi bundanda kötüydü
adamı ben hamileyken yatarım iş yapmam korkusu sarmıştı , çocuk olacağının farkında bile değildi
sürekli iş yaptırmaya çalıştı
etrafıma anlattım hamilesin alıngansındır dediler
taki erken doğun yapınca kafamayıldı asıl pskolojisi bozuk olan ben değilmişim diye
"abim belgeselde izlemiş aşerme yalanmış , bilmemkim tarlada doğurmuş çocuğu kundaklayıp çapaya devam etmiş vs." sürekli bu tarz cümleler duydum.
Bir arkadaşım " kadınların tek naz yapabildikleri dönem hamilelik dönemi" derdi
Mesela sen niye aşırı ilgi bekliyorum diyorsun, hamile kalmadan önceyle sonran arasında ne fark var ? Bak dünyada milyarlarca insan çocuk doğuryor, öyle çokta özel birşey değil.
O yüzden bence normal davran, gör bak oda normal davranacak.
Bizleri sorarsan, nasılsak aynen öyle devam ediyoruz. Ne ben kraliçe gibi dolanıyorum, ne de o kraliçe muamelesi yapıyor.
cinsel birleşme bebeği ters çevirmez kim dedi onu ya, bir sorun yoksa birleşme yaşayabilirsiniz.
merhabalar öncelikle hayırlı olsun böyle endişelenip çocuğunuda üzme kocan sanırım andropoza girmiş erkekler senin kadar hassas olmasını bekleme ayrıca sen onu taşyorsun o şuan birşey anlamıyor hele bir çocuğun olsun 2 -3 ay geçsin al babası yap babası derken bakmışsın aralarında güçlü bir bağ olmuş.. endişelenme
ben gebeliğimin ilk 3 ayında çok ciddi sorunlar yaşadım.
hamileliği kabullenemedim, kendimde ki değişikliklere alışamadım, plansız bi gebelik olduğu için şoku atlatamadım.
eşim çocuğumuzun olması için yalvarmasına rağmen ilk 3 ayda o da çok bocaladı ne yapacağını bilemedi falan.
ama sonra bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladıkça herşey değişmeye çok güzelleşmeye başladı.
şimdi her geçen gün daha da heyecanlanıyoruz.
eşimin "hamilelik sana çok yakıştı, resmen yeniden aşık oluyorum" cümleleriyle kendimden geçiyorum
işin garibi eşime ben de yeniden aşık oluyorum.
yani diyeceğim şu; atlatacaksınız bu süreci sakın üzülmeyin gereksiz yere.
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
sanmıyorum öyle olacağını ama ilk bebek bilemiyorum, kadınlığı anneliğin içinde eritmemek lazım bence o havaya kadın bi girince bi daha çıkamıyo eşte bi süre sonra kutsal anne görüyo karşısında, seksi düşünemiyo bile
ben asla olmaz eşim cinsellikten korkmaz diyordum ama yakınlaşma esnasında karnım ona değse çok tedirgin oluyo ve odaklanamıyorum aklım hep bebekte diyor...
zorlamakta istemiyorum ben yaklaşınca o yaklaşıyor zaten son 15 gündür geçen hafta ağrım oluncada iyice korktu...
hamilelik için uygun pozisyonlar var canım onları bi araştırsana, iyi olur.
yok zaten cinsel birleşmeden dolayı olmadı biliyorum hemen sonrasında aşırı bi ağrı ve kasık bölgesinde şiddetli bi baskıyla döndü bebek bizim gözümüz korktu belim falan çok ağrıdı gece hastaneye gittim bebek ters döndüğü için hisetmişim o baskıyı ve ağrıyı...
senin haftalarında zaten bebeğin başı kasıklarda olmalı. Sen döndü derken, önce aşağı döndü sonra tekrar kafayı yukarı mı aldı ?
Eğer aşağı dönmeyi kasdediyorsan o zaten olması gereken birşey.
Tam neyi kasdettiğini anlamadım
Merhaba.bende 21 haftalik hamileyim.ilk uc ay kotu gecti surekli kanamalarla.yuruyemiyordum bile.evim baya buyuk (6+1)esimden hic beklemezdim o kadar buyuk evi temizleyip bana bakabilecegine.hatta arayanlara evi temizledim yemek yaptim bulasiklari makinaya koydum falan derdi:)asla beklemezdim.ilk kizimda gormedim bunda ilk 3 ay adam melek oldu:)bizede cinsellik yasakti 12 haftadan sonra hersey yolunda deyince dr um hic ara vermedik gecen esim cok guzellestin deyince kendime iyice bi guvenim geldi:)gobuste olsa giyinip susleniyorum.eminim cok guzel bi hamile olmussunuzdur.rabbim saglikla sihatle kucaginizda gormeyi nasip etsin.hepimizinkini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?