Hamile belirtileri

Bebeklerin kalbi duruyordu genetik testi yapın dediler yaptık kan pıhtılaşması var dediler.Kürtaj oldum kürtajdan sonra ilk ay adet oldum ikinci ay hamile oldum sonra zaten yine öldü kürtaj oldum
Aynı olmuş bende ilki kalbi durdu iki adetten sonra tekrar gebe kaldım boş gebelik oldu yine kürtaj oldum üst üste olduğu için mi acaba tekrar düşmüyor musunuz kaç ay geçti başka Test yaptırdınız mı

Üst üste kürtaj oldum 5 ay içinde şimdide olmuyor kürtajdan 11 ay oldu .Şimdide olmuyor çok yorucu gerçekten kendimi tükenmiş hissediyorum

Üst üste kürtaj oldum 5 ay içinde şimdide olmuyor kürtajdan 11 ay oldu .Şimdide olmuyor çok yorucu gerçekten kendimi tükenmiş hissediyorum
Peki doktora gittiniz mi tekrar? Bana 6 ay içerisinde olmazsa gel dedi çünkü

gittim ilaç kullandım çatlatma iğnesi kullandım bir daha gitmedim

2. Kürtajdan sonra ne zaman denemeye başladınız ben kürtajdan sonra ilk adetimi oldum acaba başlasak mı erken mi erken olunca mı sorun oluyor bilemedim inşallah sizinde benimde tekrar sağlıklı olur tez zamanda çok yuprandık

İkinci kürtajdan sonra doktor 6 ay bekle dedi öyle yaptım

gittim ilaç kullandım çatlatma iğnesi kullandım bir daha gitmedim
Başka doktora git bence anlat hani böyle böyle diye, sonuçta doktor onlar yani onlar çare bulacak.

Eşim yanaşmıyor
Öyle de olmaz ki.. hani yanlış anlama kötü niyetle söylemiyorum. Doktorlar diyor ki 6 ay içerisinde olmazsa gelin geç olmadan bakalım sonra daha fazla şeylerle uğraşmayın diye. Eşine söylemeden git sen canım bir de başka doktora görün. Benim 3 ay geçti kürtajdan bakalım aralıkta tekrar başladım olmazsa bende gideceğim

Biraz daha zaman vermek istiyorum iki kürtaj kolay olmadı belki rahim de toparlanmaya çalışıyor zorlamıyorum 2 ay üst üste gittim doktora bişey olmayınca akışına bırakmak istedim doktor sorun yok demişti .Hem yeni evli sarılırız iki yıl bile olmadı daha biraz geçince eşim hala istemse o zaman ailesiyle konuşurum

Bir kez mi kürtaj oldunuz iki kez mi

Aynen o zaman akışına bırak biraz daha

Pazartesi günü kan verdim adetime iki gün vardı beta hcg 0 çıktı ama şu an adetim 1 gün gecikti heralde adet öncesi hamilelik durumunda 0 çıkmazdı değil mi kafamda deli sorular ?

İlki için hic gidip kan felan aldırmadım kendim hissettim adetten 2 gün önce öylelikle test yapmıştım. Kendini sıkma ve kafaya takma genelde stres olunca olmuyor. İnşallah güzel haberler bekliyorum

Pazartesi günü kan verdim adetime iki gün vardı beta hcg 0 çıktı ama şu an adetim 1 gün gecikti heralde adet öncesi hamilelik durumunda 0 çıkmazdı değil mi kafamda deli sorular ?

Ben bir kez oldum
Ben adetten iki gün önce belirti var diye test yapmıştım aynı gün doktora gittim 108 hcg çıkmıştı, 0 çıktıysa yoktur. Ben eylülde düşük yaptım iki ay kanamam oldu daha yeni yani aralıkta tekrar başladık adetime 2-3 gün var test yaptım çıkmadı bakalım gecikirse öyle yapcam tekrar yoksa bir daha ki ay devam

Anladimmm Rabbim size tekrarını yaşatmasın bebeğinizi sağlıkla alın kucaginiza inşallah..Bende adet oldum sonrasında binevi rahatladım henüz kizim küçük ikinci için erken diye düşünüyorum daha iki buçuk yaşında..

Amin inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.. hayırlısı aslında tam zamanı peş peşe büyürler ama her şeyden önce hayırlısı

Sonucunuz ne oldu var mı hamilelik durumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…