Hamile bir kadın adet görur mu ilk 3 ay?

Alin565

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
72
8
1
28
Hamile kalmıs biri adet görur mu tecrübesi olan kişiler yaza bilir mi. 2 ay da adetin sonunda yumurta akı gibi 2 gun akıntım oldu ama 3 ay adet gördum 3 gun ve lekelenme yoktu.

test yapın, kan verin
2 kişi var tanıdıgım 3 ay adet olan.

3 ay adet oldular ama öncesinde hamile kaldıklarını biliyorlardı
Bi test yapın bi kan verin
En son ne zaman korunmadınız?
Herkeste olan bisey degil bu

Tam adet gibi olmuyor o akıntı. Hamilelik beklenmediği için adet sanılıyor. En iyisi test alıp emin olun

Tam adet gibi olmuyor o akıntı. Hamilelik beklenmediği için adet sanılıyor. En iyisi test alıp emin olun
Off cok korkuyorum sonucu görmekten baska carem kalmadı ama. Adetlerimi gunlerinde oluyorum ben. Surtunme ile ilişki yasadım aslında eylul ayında 10 saniye falan surdu erkek arkadasım korumasını taktı öyle devam ettik ama akıntı geldıyse kalırsam diye korkuyorum karnım şiş gibi geliyo sanki

3 ay adet oldular ama öncesinde hamile kaldıklarını biliyorlardı
Bi test yapın bi kan verin
En son ne zaman korunmadınız?
Herkeste olan bisey degil bu
Ben surtunme ile ilişki yasadım eylul ayında 10 saniye surdu cıplaktık ama erkek arkadasım korumasını taktı sonrasında oyle devam ettik ben sıvı geldiyse ulasırsa gebelik olur mu diye korkuyorum lekelenmem oldu 2 ay da adetin sonunda acık kahve ondan

Ben surtunme ile ilişki yasadım eylul ayında 10 saniye surdu cıplaktık ama erkek arkadasım korumasını taktı sonrasında oyle devam ettik ben sıvı geldiyse ulasırsa gebelik olur mu diye korkuyorum lekelenmem oldu 2 ay da adetin sonunda acık kahve ondan
Ama bu ay lekelenmem olmadı allahtan normal adet oldum 2 gun sursu 3 gunu azaldı

Hamilelikte adet olmazsın. Sadece kanama yaşayabilirsin. O da ayda bir olup 5-6 gün sürmez. O kadar tedirginseniz yapın bir test

Back
X