ben fazla hayal kırıklığına uğramadım çünkü. 3 ayda tanışıp sıkıştırmalı program gibi evlendim.sevgilliğimiz uzun sürmediği için fazla hayal ve beklentilerim olmadı.tabi saçma sapan bir hayatımızda oldu. en fırlama arkadaşları bile kınadı onun kocalığını diyebilirim. hala evliliği çok idrak ettiğini sanmıyorum.ben onu seviyorsam moralim iyi ise yanında isem herşey iyi ama uzakta isem iletişimini kesip arkadaşlarına koşuyorsa savaş çıkıyor.teyzem kocan sayende eş sahibi oldu diyor kayınvalidem genel itibari ile beni sever çünkü ondan sonra bir ben sabredip bırakmıyorum onu.karakterim bile kocam gibi olsaydı yine yürümezdi bu evlilik inan.Allah daha fazla bana gamsızlık versin diyorum. çünkü birşeyleri daha didikledikçe daha siniri bozuluyor insanın.eskiden böyle yapardım normal sınırlarda üzüldüğümle kalırdım.şimdi çocuğum için düşünmemeye çalışıyorum.ben evliliğin çok uzun ilişki ile nasıl gidileceğinin belirleneceğini düşünmüyorum.çünkü konu sahibi kendi de deneyimlemiş 7 sene sonra evlenince öküzlük derecesinin bu kadar artacağını düşünmemiş. aslında uzuna yada kısa ilişki sonuç erkek evlenince ne olduğu meydana çıkıyor hatta bazen kendinin bile böyle olacağı aklından geçmiyor. kadın az çok kendini bilir fakat erkekler bu konuda çok şuursuz en azından çoğu böyle.