• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile bir kadın..öküz bir koca

Iyi de adam dun okuz olmamis ki hep okuzmus!
Boyle bir adamdan hamile kalmissin diye bu adamin birden melege donusmesini beklemek neden?
Hamileligim boyunca hic naz niyaz yapmadim ben hamileyim diye baslayan cumle dahi kurmadim. Ayricalik beklemedim.
Sana deger vermeyen birinin hamile kadin diye sana deger vermeaini beklemek cok sacma
değer veriyordur mutlaka kızdığı için o kelimeyi kullandığımı düşünüyorum ama gerçekten hamilelerin ben meleğim edasıyla dolaşmasını anlamıyorum ettikleri her dua ve beddua kabul olacakmış gibi davranıyorlar bir keresinde biri bana beni bu hamile halimle üzdün dedi şok oldum

Öncelikle hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı.
Evet kocan öküzlük etmiş ama bu öküzlüğe her erkek yatkın. Tartışma konusunu anlatsaydınız daha iyi anlayabilirdik.
Bizde evliliğimizin ilk yılları çok tartışırdır, afedersin ota b... ağlardım :halay: Aman baktım bişi değişmiyo bıraktım. Taktik değiştir, evladında olacakmış madem adama çok kaşınmadıkça HEEE de geç ilgilenme. Çünkü öküzler üstüne gittikçe epten azıtıyolar biliyosun :KK14:
Çok takmamaya çalış hamileliğin tadını çıkarmata bak, sen pızitif mutlu oldukça oda olacaktır inşallah.

konu başlığı ortada hamile olmasada koca aynı koca ama hamile olunca değişmiyor o koca.hamileliğin gereksiz şekilde abartıldığını düşünüyorum
Ben de sizin hamile kadinlarla bir probleminiz olduğunu düşünüyorum!! Kadın hamilelik sonucumu alacagim sıra tartışıp beni hastanede tek bıraktı sonucu bile yalnız basina aldim çıktım hastaneden diyor. Siz gelmiş abartma tek hamile sen misin dunyadaki milyonlarca hamileden yalniz birisin diyorsunuz... Allaaaaahıımmm yaaa!!

Ben de sizin hamile kadinlarla bir probleminiz olduğunu düşünüyorum!! Kadın hamilelik sonucumu alacagim sıra tartışıp beni hastanede tek bıraktı sonucu bile yalnız basina aldim çıktım hastaneden diyor. Siz gelmiş abartma tek hamile sen misin dunyadaki milyonlarca hamileden yalniz birisin diyorsunuz... Allaaaaahıımmm yaaa!!
ne yapması lazımdı adamın sonucu alıp öyle mi bırakıp gitmesi lazımdı sonrada hamile halimle böyle bir haberi alıp bıraktı gitti olurdu

evliliğiniz sorunlu adam zaten öküzmüş.sonradan öküz olmamış, birden sihirli değnekmi değcek mucizemi olcaktı. isteyerekmi hamile kaldın belki değişir diyemi

değer veriyordur mutlaka kızdığı için o kelimeyi kullandığımı düşünüyorum ama gerçekten hamilelerin ben meleğim edasıyla dolaşmasını anlamıyorum ettikleri her dua ve beddua kabul olacakmış gibi davranıyorlar bir keresinde biri bana beni bu hamile halimle üzdün dedi şok oldum
O üzüldüğünde bebek de etkileniyor diye öyle söylemiştir

+1 tşkler...

Evlilik problemliyken çocuk yapmak riskli maalesef. Zaten ilgi beklerken bir de böyle bir tavır iyice üzmüştür anlıyorum lütfen doğuma kadar aile terapistine gidin bunun bir de lohusaligi var çocuk büyütmesi var. Daha fazla yipranmayin

Konu sahibinin derdi ve göstermesi gereken olgu size göre hamilelik mi ???
Kocasının davranışlarıyla ilgili dert yanıp konu açmış. Dünyadaki tek hamile o olmasa da herkesin hamileliği ve bebeği kendine has ve özeldir...
aynen herkesin hamileligi kendine has ve ozeldir.

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur ama şimdiden hamileyim diye ortada dolaşıp ama ben hamileyim böyle olur mu ama ben hamileyim şöyle dedi diye ortada dolaşma ya gerçekten çok itici hamimlelik bir vasıf değil bir üstünlük değil normal bir durum hamile olunca dünyadaki tek önemli kişi siz olmuyorsunuz milyonlarca hamileden sadece birisiniz.
Ayyy morsever sen konuyu anlamamışsın ne yazıkki yine :S hamile bu hamilelik yani sevdiğin insandan bebek bekliyorsun. 9 ay karnında taşıyacaksın. Ilkkez bunu yasayacak. Hamilemiyim değilmiyim negatifmi positifmi diye heyecanla beklerken kocası öküzlük etmiş. Kadın zaten ben seçilmiş insanım dünyanın ilk hamilesi benim demedi. Ayrıca bir üstünlük hamile olmak. Içinde can taşıyorsun büyüyor bir bakmissin kucağına veriyorlar. Sen hamile olunca heee hamileyim neyse tamam iyi hadi böyle devam dersin. Mutlu olmazsin

O üzüldüğünde bebek de etkileniyor diye öyle söylemiştir
oda üzülmesin o zaman çevremizdeki bütün hamileleri idare etmek zorunda mıyız hamileysen sen gamsız ol özelsen sana özelsin bana mı özelsin

Her türlü gitmesi lazımdı diyorsunuz yani!!
demek ki bunu uygun görmüş biryerde gitmesi lazımdı bazı insanlar ortam terkeder karşısındakini üzmemek için o seçimini sonucu almadan önce gitmekle yapmış olan olmuş bitmiş

7 aylıkta olasa farketmez dünyada birçok kişi hamile ayrıcalık beklenmesi çok mantıksız
Hanımefendi kocanızın sonuç ALma odası önünde size böyle davranmasını ve bencilleşmesini siz belki normal karşılayabilisniz ama ben normal karşılayamam hiçbir kadının da karşılayacağını sanmıyorum..

Hiç katılmıyorum düşüncelerine morsever , sen ki en ufak problemleri eşinin motorunu aldığı parayı ve birikimi kafana takıp yeniden mi başlamalıyım diye kadınlar kulübüne sorarken senin konularında bizlere gereksiz ve önemsiz kaynanasıyla kavga eden , dünyadaki yüzlerce hatta binlerce kadından biriymişin gibi geliyordu...
Anlatmak istediğim , senin için gereksiz olan bir konu başkalarını etkileyebilir şekil a da görüldüğü üzere...
Bize düşen , yorumlarda görüşümüzü belirtmek varsa fikrimiz söylemek... banabenigeriver banabenigeriver

Back
X