Merhaba konu sahibi,benm de esim oyleydi..
Adetim gecikince 1hafta sonra evde test yaptim. Pozitif cikti,kostum esimi uyandirdim ikinci.cizgi var bak dedim gosterdim. Eee yani? Dedi... ne eee yanisi,hic mi dizi film izlemedn pozitif? Dedim... pozitif ne demek askim.ne sacmaliyon yaa dedi.. off bebek var yani mal dedim.. himm emin miyiz peki yanilma payi olabilir dedi..
Emindim elbette.. ama tam 10gun sonra doktora gittim. Hem esime sinir oldum. Hem hadi adet olursam da bebek giderse diye oturdum bekledim biraz resmen..
Biz de esimle hep kavga dovus eden bir cift olmusuzdur. Seviyoruz tamam ama hep irili ufakli seylerden kavga cikaririz. Goruslerimiz zittir. O gelenekseldir ben braz daha modern takilirim dusunce olarak. Kaliplasmis seyleri vardir kafasnda. Bense,acaba,olabilir mi diye bakarim biseylere..
Haberlerde ters dusebilirz kavga edebilrz,ailesiyle ilgili bisey yuzunden,yada benim ailemle ilgili bi konu yuzunden edebiliriz..
Cok yogun calisir eve vakti kalmaz,pazar gunleri bile ise gider hic beraber zaman geciremeyiz dovusuruz..aramiza mesafeler giriyo yani.. ben eskiyi cabuk kapatamam o hemen.unutur bi de beni.suclar sonradan..o an hak vermisse bile..
Bebegimiz oldu,hic olmayan kavgalar oldu evde. Bu kadar delirmek icin bebegin dogmasini mi bekledin.kendine gel dedim bagirdim ..Ama bi yandan da korkuyo insan. Kendinden geciyorsun bebegini dusunuyorsun,delirtmemeye bakiyosun adami yani..
Bi sure,lohusa halimle hem tek basima bebege bakma hem de adamin nabzina gore serbet verip delirtmemeye cabaladim.. Simdi bebek 8aylik,duzeldi diyebilirim..
Bence hamileligim daha kolaymis yani. Esimle olan iletisimimiz iyice bozuldu.
Uykusuzluk yorgunluk. Evini b.k goturmesi,camasrlarin dag olmasi ama yikanamamasi,mutfakta biseylerin curuyyp kokusmasi ve senin kokuyla haberdar olman,buzdolabinin icinden 2torba cop cikacak olmasi temizlersen,tezgahinin pis bulasiklarla dolu olmasi..banyo yapmaya,saclarini taranaya vakit bulamamak..bu yuzden kafanda koca bi dolasik yumakla gunler gecirmek..Ve sana muhtac bi bebek.. herseye deger inan...
Ama.bunlarin yani sira,seni anlamayan,yemek tertip duzen bekleyen hatta cinsellik isteyen de bir es.. Dogum sonrasi isteksizlik de cok fazla oldu bende ve hala duzelemedim... Esimle.iletsmszligimizi korukleyen de sanirim bu oldu aslinda....