Hamile ciktim belirtim yok

Kamelya08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
29
2
36
33
Kizlar evde test yaptim birden fazla pozitif cikti pazartesi kan verdim testimde beta hcg 149 cikti adetim suanda 3 gun gecikti ama hic bi hamilelik belirtim yok ne mide bulanttisi ne akinti sık idrara cikma kasık agrisi vs hic birsey yok tek bi sikayetim var genelde ayaga kalkinca oluyo birden kollarim bacaklarim bosaliyo hissizlesiyo hareketsizlesiyo 4 5 saniye suruyo gun icinde ara ara oluyo sık sık anormal bisey yasiyorum benim gibi olan varmi hamile kaldigima sevinemedim gerci hala suphelerim varda degilmiyim acaba diye cumartesi gunu esimle kadin doguma gidecem boyle yasiyaniz varmi cevap verirseniz cok sevinirim

Öncelikle hayırlı olsun, hamileliğin henüz çok basindasiniz. Bu sayılan belirtiler herkeste olmayabiliyor, veya ilerleyen günlerde yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Belirti olacak diye bir şey yok. Ayağa kalkınca olan şey tansiyon düşmesi/baş dönmesi olabilir. O da gebelikte normal. Hayırlı olsun.

Allah razi olsun herkes oyle diyo yeni oldugu icin ama bu yasadigim anormal rahatsizlik korkutuyo norolojiye gittim birseyin yok dedi bakalim kadin dogumcu ne diyecek

Progestan benzeri ilac kullaniyor musunuz? Genelde bas donmesi cok yapar. Hamileligin ilk zamanlarinda boyle olmasi normal bence. Ama kadın dogum druyla gorusun yinede. Bulantilar genelde 6. Haftadan sonra başlar

Ben şu an gebe değilim ama benim genel durumum o, gebeyken daha da artmıştı. Bende düşük tansiyon var onun için öyle hamileyken tansiyon daha çok düşüyor. Normaldir bence bunun bile tadını çıkarmaya bakın

Progestan benzeri ilac kullaniyor musunuz? Genelde bas donmesi cok yapar. Hamileligin ilk zamanlarinda boyle olmasi normal bence. Ama kadın dogum druyla gorusun yinede. Bulantilar genelde 6. Haftadan sonra başlar
Folik asit kullaniyorum bide alerji ilacimi hamile kalmak icin 3 4 gun bitkisel bi karisim kullanmistim ara vermistim bosa kullanmisim hamileymisim zatn insaAllah zarar felanda vermemistir

Kizlar evde test yaptim birden fazla pozitif cikti pazartesi kan verdim testimde beta hcg 149 cikti adetim suanda 3 gun gecikti ama hic bi hamilelik belirtim yok ne mide bulanttisi ne akinti sık idrara cikma kasık agrisi vs hic birsey yok tek bi sikayetim var genelde ayaga kalkinca oluyo birden kollarim bacaklarim bosaliyo hissizlesiyo hareketsizlesiyo 4 5 saniye suruyo gun icinde ara ara oluyo sık sık anormal bisey yasiyorum benim gibi olan varmi hamile kaldigima sevinemedim gerci hala suphelerim varda degilmiyim acaba diye cumartesi gunu esimle kadin doguma gidecem boyle yasiyaniz varmi cevap verirseniz cok sevinirim
Karin buyumesi haric belirti yasamayan insanlar var canim. Hem daha cok erken bulantilar betanin yukselmesiyle baslar 5.haftalari bulabilir. İnsallah olmazda bulantin

Ben şu an gebe değilim ama benim genel durumum o, gebeyken daha da artmıştı. Bende düşük tansiyon var onun için öyle hamileyken tansiyon daha çok düşüyor. Normaldir bence bunun bile tadını çıkarmaya bakın
Tasiyonum 10a 7 6 civari cikiyo hep omu yapiyo bilmiyorumki yuzumun sag tarafi bile sizliyo oyle olunca ayni anda oluyo hepsi insaAllah tansiyondandir baska birsy degildir bakiyim doktor ne diyecek

İlk haftalar öyle oluyor zaten. Hatta bazı kişiler 9 ay rahat geçiriyor ne bulantı ne başka bişey. Dua edin öyle olsun sizinde 😇

Her hamilelik bir olmaz ve herkes hamileliği aynı yaşamaz.. Sizin bile ikinci hamileliğiniz farklı olabilir yani aynı kişinin bile farklı hamilelikleri olabiliyor.. Belirti yaşamak zorunluluğu yok.. Ne güzel bir belirti yaşamıyorsunuz sevinin bence ama henüz belirti için de çok erken.. Hamileliğin 7. Haftasından itibaren belirtiler kendini gösterecektir.. Ya da hiç belirti olmayabilir de.. Ben 2 kez bebeğimi kaybettim ikisinde de acayip baş dönmesi bulantı yaşadım şimdi yine hamileyim çok şükür hiç mide bulantısı baş dönmesi falan yaşamadım.. Küçükken korkuyordum acaba birşey mi oldu bebeğime hiç belirtim yok diye 🙈 ama oluyor yani belirti şart değil..

Ben hiç belirti yaşamadan ögrendim senin gibi ve hamileligim boyunca da herkesten farklı geçti mide bulantısı kusma vs hiç olmadı bende sadece ilerleyen dönemde sevdiğim bazı yiyeceklerden uzaklaştığım oldu hiç belirti olmaması gebelik saglıksız diye düşündürmesin seni her bünye farklı her hamilelik kendine özgü ben ne zaman acaba hamilemiyim diye düşünsem kocam miden bulanıyormu vs diye belirtileri sorardı sanıyordu ki belirti yoksa hamilelik de yok ben hep söylerdim belirti olmadan da olabilir diye inanmazdı bana şimdiki hamileligim iyi Bi ders oldu artık hamile olmayı mide bulantısı kusma vs olarak görmüyor bizim 31 hafta oldu inşallah sende bu günleri görürsün degerine baktır düzenli yükselirse sıkıntı yok

Her hamilelik bir olmaz ve herkes hamileliği aynı yaşamaz.. Sizin bile ikinci hamileliğiniz farklı olabilir yani aynı kişinin bile farklı hamilelikleri olabiliyor.. Belirti yaşamak zorunluluğu yok.. Ne güzel bir belirti yaşamıyorsunuz sevinin bence ama henüz belirti için de çok erken.. Hamileliğin 7. Haftasından itibaren belirtiler kendini gösterecektir.. Ya da hiç belirti olmayabilir de.. Ben 2 kez bebeğimi kaybettim ikisinde de acayip baş dönmesi bulantı yaşadım şimdi yine hamileyim çok şükür hiç mide bulantısı baş dönmesi falan yaşamadım.. Küçükken korkuyordum acaba birşey mi oldu bebeğime hiç belirtim yok diye 🙈 ama oluyor yani belirti şart değil..
InsaAllah oyledir canim Allah razi olsun

İlk haftalar öyle oluyor zaten. Hatta bazı kişiler 9 ay rahat geçiriyor ne bulantı ne başka bişey. Dua edin öyle olsun sizinde 😇
Bu tam olarak ben oluyorum bebegin büyümesinden kaynaklı belimde vs olan agrıları saymazsak hiç belirti olmadan geldim bu günlere 😂😂😂

Back
X