• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile de değilim, adet de olmuyorum?

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Doğum kontrol hapı kullanıyordum geçen ay bıraktım.
3 Ağustos adet günümdü.
normalde 31 ağustosta regl olmam lazımdı.
1 haftadır aşırı şekilde büyüyen ve acıdan dokunulmayan göğüsler, yüzümde kocaman kocaman sivilceler, yumurtalıklarımda (özellikle sol) birden giren sancılar ve ağrılar, aşırı şekilde idrara çıkma, karın bölgemde şişkinlik, adet öncesi duygusallık, tatlı krizleri falan her şey oldu.
Ama ne gelen var ne giden.... !
En sonunda dedik acaba bi yanlışlık oldu da hamile mi kaldım durduk yere diye. o_O:KK17:
test de yaptım negatif.

bütün adet belirtileri de YOK OLDU. şu an adet olacak gibi değilim. ne şişkinlik kaldı, ne ağrı ne bişey.

adet belirtileri neden böyle yanlış alarm vermiş olabilir ki?????? o_Oo_O
böyle bir şey yaşayan var mı?

Kist olabilir bu belirtiler kistte de cok gorulur

bir kaç ay önce gitmiştim jinekologa kist yok dedi. belki de oluşmuştur olabilir, tekrar gitmeliyim sanırım. o_O

kan testi de yaptırsaydınız belki idrar da yanlışlık olmuştur ?

yani aslına bakarsan hamilelik %99 olmaz diye düşünüyorum sevgili 4justice, 1 kere sakıncalı olay var o da o kadar sakıncalı değil sanki :KK22: bi de geçen hafta doktora gittim başka sebepten, bütün değerlerime bakmışlardı, olsa geçen hafta çıkmaz mıydı ki acaba..

bana adet belirtilerinin yok olması çok acayip geldi. :KK43:
o kadar belirti püf dedi gitti.
bi sivilceler kaldı lanet gitsin, mayın tarlası gibi geziyorum. :mad:

Aynı şikayetlere bende de vardı. Kist olmuş. Daha önce hiç olmamıştı.. üç ay oldu olmuyorum, dün oldum.. kist de küçülmüş. Kist etkiliyor dedi adet olma durumunu. Aynı belirtileri de gösterdi benim kistim. Geçmiş olsun..

Aynı şikayetlere bende de vardı. Kist olmuş. Daha önce hiç olmamıştı.. üç ay oldu olmuyorum, dün oldum.. kist de küçülmüş. Kist etkiliyor dedi adet olma durumunu. Aynı belirtileri de gösterdi benim kistim. Geçmiş olsun..

size de geçmiş olsun
korktum şimdi ya allah allah :KK17:
peki bi tedavi oldu mu? kendi kendine mi küçüldü?

Belirtilerin kaybolması garip.. Devam etse gecikmişsiniz 1-2 güne kadar olur diyecektim ama bence kan testi yaptırmalısınız..

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım günüm 10 gün geçmişti idrar testi çok silik çıkmıştı tekrar test yapmanızı öneririm

Belirtilerin kaybolması garip.. Devam etse gecikmişsiniz 1-2 güne kadar olur diyecektim ama bence kan testi yaptırmalısınız..

bana da o garip geldi, arada mevsim değişikliklerinde olur bana 3-5 gün gecikme ben de öyle sandım.
ama şu an regl olmuşum da geçmiş bitmiş gibi...
yukarıda bi arkadaşın kisti böyleymiş, belki de kisttir.
hamilelik olduğunu sanmıyorum aslında ama yine de yarın bi kan testi yaptırırım... idrar testine güven olmuyormuş pek sanırım. teşekkürler yardımınız için :KK52:

bana da o garip geldi, arada mevsim değişikliklerinde olur bana 3-5 gün gecikme ben de öyle sandım.
ama şu an regl olmuşum da geçmiş bitmiş gibi...
yukarıda bi arkadaşın kisti böyleymiş, belki de kisttir.
hamilelik olduğunu sanmıyorum aslında ama yine de yarın bi kan testi yaptırırım... idrar testine güven olmuyormuş pek sanırım. teşekkürler yardımınız için :KK52:
Rica ederim, pek bilgim yok bu konularda evli bile değilim ama dedikleri gibi kist de olabilir evet ablama olmuştu, acil şifalar dilerim :)

Akasya kimyasal gebelik nedir tam olarak?
bebek yok ama hamile gibi mi çıkıyor test?
sessiz düşükte deniliyormuş döllenme tam gerçekleşmiyor ve adet kanaması gibi vücuttan atılıyor. Aynı durumu yaşıyorsundur demek istemedim hamile olabilirsin kan testi yaptır bence.

bende tekrardan kan testi yapmanızı öneririm şahsn hiç belli olmaz bu işler:-)

aklıma soktunuz valla tekrar :) binde bir ihtimal bile olsa ben kurarım şimdi bunu kafamda. :)
yarın mutlaka yaptırcam.
eşim de ben de istemiyoruz henüz, idrar testine bakarken ödümüz patladı. resmen yusuf yusuf olduk :KK70:

Psikolojik gitmistir kulkandigin ilacta etki etmis olabbilir belki

belki de psikolojik olabilir, ya da dizüstü bilsisayarı sürekli karnımın üstüne koyduğumdan radyasyondan bütün yumurtalarımı öldürmüş de olabilirm! :rolleyes::rolleyes:o_Oo_O

aklıma soktunuz valla tekrar :) binde bir ihtimal bile olsa ben kurarım şimdi bunu kafamda. :)
yarın mutlaka yaptırcam.
eşim de ben de istemiyoruz henüz, idrar testine bakarken ödümüz patladı. resmen yusuf yusuf olduk :KK70:

belki de psikolojik olabilir, ya da dizüstü bilsisayarı sürekli karnımın üstüne koyduğumdan radyasyondan bütün yumurtalarımı öldürmüş de olabilirm! :rolleyes::rolleyes:o_Oo_O
:KK48:

sessiz düşükte deniliyormuş döllenme tam gerçekleşmiyor ve adet kanaması gibi vücuttan atılıyor. Aynı durumu yaşıyorsundur demek istemedim hamile olabilirsin kan testi yaptır bence.

hımmm teşekkürler, anladım şimdi. değişik bir olaymış, gelişmeye uygun olmayan döllenmiş yumurta düşük gibi adetle atılıyor sanırım. herkes kan testinde hemfikir, yarın ilk işim bu olucak.

Back
X