• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile de değilim, adet de olmuyorum?

aklıma soktunuz valla tekrar :) binde bir ihtimal bile olsa ben kurarım şimdi bunu kafamda. :)
yarın mutlaka yaptırcam.
eşim de ben de istemiyoruz henüz, idrar testine bakarken ödümüz patladı. resmen yusuf yusuf olduk :KK70:

belki de psikolojik olabilir, ya da dizüstü bilsisayarı sürekli karnımın üstüne koyduğumdan radyasyondan bütün yumurtalarımı öldürmüş de olabilirm! :rolleyes::rolleyes:o_Oo_O
Ben laptop kullanirken yastik koyuyorum araya :D

size de geçmiş olsun
korktum şimdi ya allah allah :KK17:
peki bi tedavi oldu mu? kenilk di kendine mi küçüldü?

İlk kontrolden bir hafta sonra karın ağrısı ile gittim tekrar.. kist küçülmüş dedi. Sonra ki gün adet oldum. Üç aydır olmuyorum şu an çok mutluyum meğer ne büyük nimet adet olmak.. :) çok geçmiş olsun tekrar.

Bu arada ilaç falan kullanmadım. 2 ay sonra kontrol edeceğiz demişti sadece doktor. Ama yine de siz testi tekrarlayın, negatif olursa görünün kist için doktora.

Doğum kontrol hapı kullanıyordum geçen ay bıraktım.
3 Ağustos adet günümdü.
normalde 31 ağustosta regl olmam lazımdı.
1 haftadır aşırı şekilde büyüyen ve acıdan dokunulmayan göğüsler, yüzümde kocaman kocaman sivilceler, yumurtalıklarımda (özellikle sol) birden giren sancılar ve ağrılar, aşırı şekilde idrara çıkma, karın bölgemde şişkinlik, adet öncesi duygusallık, tatlı krizleri falan her şey oldu.
Ama ne gelen var ne giden.... !
En sonunda dedik acaba bi yanlışlık oldu da hamile mi kaldım durduk yere diye. o_O:KK17:
test de yaptım negatif.

bütün adet belirtileri de YOK OLDU. şu an adet olacak gibi değilim. ne şişkinlik kaldı, ne ağrı ne bişey.

adet belirtileri neden böyle yanlış alarm vermiş olabilir ki?????? o_Oo_O
böyle bir şey yaşayan var mı?

yaşın kaç
günümüzde inanılmaz ölçüde artan bir erken menapoz sorunu ortaya çıktı
nedeni bu olabilir

ilaçların yan etkisi olabilir

gebelik tesitinin hatalı olması olabilir

kist ödem mantar vajinal rahatsızlıklar olur

....
olurda olur

ama ihmalae gelmez

jinekologun ile mutlaka iletişim kur

geçmiş olsun

canım bebek istiyor musunuz?
korundunuz mu?
eğer korunmadıysanız hamile olabilirsiniz?
bi kan testi yaptır da bakalım...

Doğum kontrol hapı kullanıyordum geçen ay bıraktım.
3 Ağustos adet günümdü.
normalde 31 ağustosta regl olmam lazımdı.
1 haftadır aşırı şekilde büyüyen ve acıdan dokunulmayan göğüsler, yüzümde kocaman kocaman sivilceler, yumurtalıklarımda (özellikle sol) birden giren sancılar ve ağrılar, aşırı şekilde idrara çıkma, karın bölgemde şişkinlik, adet öncesi duygusallık, tatlı krizleri falan her şey oldu.
Ama ne gelen var ne giden.... !
En sonunda dedik acaba bi yanlışlık oldu da hamile mi kaldım durduk yere diye. o_O:KK17:
test de yaptım negatif.

bütün adet belirtileri de YOK OLDU. şu an adet olacak gibi değilim. ne şişkinlik kaldı, ne ağrı ne bişey.

adet belirtileri neden böyle yanlış alarm vermiş olabilir ki?????? o_Oo_O
böyle bir şey yaşayan var mı?
Döngülerin hep düzenliyse ve verdiği regl alarmı geçtiyse hamile olabilirsin tabi. Ancak idrar testi yaptıysan evde tam görünmeyebilir.

Havalardan falan etkilenmiş olsan desek alarmın devam etmesi lazım.

Korunmuyor muydunuz?

Merhaba,
Maalesef aynı sıkıntı bende de var.1 buçuk ayı geçti ve adet görmedim ben doğum kontrol hapı da kullanmıyorum.Bunun için eczaneden test aldım negatif çıktı ve kan testi yapıldı kan testi de negatif çıktı.Eşim ve bende bebek istiyoruz Ocağın 20 sinden beri adet görmüyorum.Ne yapmalıyım bilemiyorum.:(

Back
X