Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar en son 31 ağustosta adet oldum 30 günde olurum hep ama hala adet olmadım bugün ayın 9u neden böyle olmuş olabilir kafayı yicem test yaptım hamile değilim ki en son 8 eylülde ilişki yaşadım
Kızlar en son 31 ağustosta adet oldum 30 günde olurum hep ama hala adet olmadım bugün ayın 9u neden böyle olmuş olabilir kafayı yicem test yaptım hamile değilim ki en son 8 eylülde ilişki yaşadım
Stres gibi herhangi bir sebepten hormonal değişim yaşıyor olabilirsin. Adet sökülmesine yardımcı bitki çayları işe yarayabilir, günlük bir iki kupa tüketebilirsin bir rahatsızlığın yoksa.
Rahatsızlık veriyorsa bir doktora görünseniz daha iyi olabilir. 8 Eylül'deki ilişkiden bir şey olsaydı şimdiye çıkardı. Belki çok stres yapınca gecikmiş olabilir. Ya da doktora giderseniz daha aydınlatıcı olabilir bu konuda.