Hamile degilim adet gelmiyor

nesrinahmet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
113
-7
48
Kızlar en son 31 ağustosta adet oldum 30 günde olurum hep ama hala adet olmadım bugün ayın 9u neden böyle olmuş olabilir kafayı yicem test yaptım hamile değilim ki en son 8 eylülde ilişki yaşadım

Stres gibi herhangi bir sebepten hormonal değişim yaşıyor olabilirsin. Adet sökülmesine yardımcı bitki çayları işe yarayabilir, günlük bir iki kupa tüketebilirsin bir rahatsızlığın yoksa.

Kızlar en son 31 ağustosta adet oldum 30 günde olurum hep ama hala adet olmadım bugün ayın 9u neden böyle olmuş olabilir kafayı yicem test yaptım hamile değilim ki en son 8 eylülde ilişki yaşadım
Rahatsızlık veriyorsa bir doktora görünseniz daha iyi olabilir. 8 Eylül'deki ilişkiden bir şey olsaydı şimdiye çıkardı. Belki çok stres yapınca gecikmiş olabilir. Ya da doktora giderseniz daha aydınlatıcı olabilir bu konuda.

Benimde 4 gün gecikti bu ay ama idrar testleri negatif

Bircok sebebi olabilir. Bunlar biri de kist. Birkac gune adet olmazsaniz doktora gorunmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…