Hamile değilim ama adetim gecikti

femalecheek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
70
8
1
28
2.5 senedir evliyim ilk defa korunmasız iliski yaşadık artık bebek düşünüyoruz adetim gecikti kan testi verdim 0.6 çıktı hamile değilim ama 13 gün kadar gecikme oldu sizce neden olmus olabilir doktora gitmeli miyim

2.5 senedir evliyim ilk defa korunmasız iliski yaşadık artık bebek düşünüyoruz adetim gecikti kan testi verdim 0.6 çıktı hamile değilim ama 13 gün kadar gecikme oldu sizce neden olmus olabilir doktora gitmeli miyim
Evet doktora gitmelisin mutlaka. 13 günlük gecikme normal değil.

Bence tekrardan doktora gitmelisin. Ne zaman test yaptınız bilmiyorum ama geç döllenme olabilir yoksa da mutlaka kontrol olmanız gerekiyor

Bence tekrardan doktora gitmelisin. Ne zaman test yaptınız bilmiyorum ama geç döllenme olabilir yoksa da mutlaka kontrol olmanız gerekiyor
3 gun geciktiginde kan.testi vermistim su an 13 gun oldu bence enfeksiyon geciriyorum çünkü idrarimda yanma ve sag kasik agrisi var

Ben de 2.5 yıllık evliyim Nisan ayında korunmayı bıraktık. Hala adet olmadım gebelik de yok. İlk korunmasız ilişkide böyle şeyler olabiliyor galiba

Back
X