- 2 Mayıs 2025
- 70
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi femalecheek
-
Evet doktora gitmelisin mutlaka. 13 günlük gecikme normal değil.2.5 senedir evliyim ilk defa korunmasız iliski yaşadık artık bebek düşünüyoruz adetim gecikti kan testi verdim 0.6 çıktı hamile değilim ama 13 gün kadar gecikme oldu sizce neden olmus olabilir doktora gitmeli miyim
3 gun geciktiginde kan.testi vermistim su an 13 gun oldu bence enfeksiyon geciriyorum çünkü idrarimda yanma ve sag kasik agrisi varBence tekrardan doktora gitmelisin. Ne zaman test yaptınız bilmiyorum ama geç döllenme olabilir yoksa da mutlaka kontrol olmanız gerekiyor
Randevuda alamıyorum gecen almıştım esim hastalandı iptal etmek zorunda kaldım 31 mayisa kadar yasakladilarHem tekrar hamilelik testi verin hem de doktora görünün bence
Benim de korunmayı biraktiktan sonra adet dongumde bu tarz şeyler olmuştuRandevuda alamıyorum gecen almıştım esim hastalandı iptal etmek zorunda kaldım 31 mayisa kadar yasakladilar
Evet normalmis galibaBenim de korunmayı biraktiktan sonra adet dongumde bu tarz şeyler olmuştu
Evet çok fazla yaşayan var , gebelik olmadığından emin olduktan sonra doktorunuz söktürücü verecektir . Umarım tez zamanda bebeğinize kavuşursunuzEvet normalmis galiba
Umarım siz kavustunuz muEvet çok fazla yaşayan var , gebelik olmadığından emin olduktan sonra doktorunuz söktürücü verecektir . Umarım tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Ne yazık kiUmarım siz kavustunuz mu
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alirizNe yazık kihala bekliyroum ben de 2.5 yıllık evliyim
Ovulasyon testi alıp bu ay o şekilde deneyebilirsinizİnşallah en yakın zamanda güzel haberler alirizallah kimsenin kucağını bos birakmasin
Zaten o sekilde denemistik adetim gelse yine o sekilde deniycez inşallah esim cok heyecanliydi surekli test yap belirti varmi dedi durduOvulasyon testi alıp bu ay o şekilde deneyebilirsinizamin canım benim inşallah
Cok heyecanlı bir süreç gerçekten insan sabredemiyorZaten o sekilde denemistik adetim gelse yine o sekilde deniycez inşallah esim cok heyecanliydi surekli test yap belirti varmi dedi durdu
Ben de 2.5 yıllık evliyim Nisan ayında korunmayı bıraktık. Hala adet olmadım gebelik de yok. İlk korunmasız ilişkide böyle şeyler olabiliyor galiba2.5 senedir evliyim ilk defa korunmasız iliski yaşadık artık bebek düşünüyoruz adetim gecikti kan testi verdim 0.6 çıktı hamile değilim ama 13 gün kadar gecikme oldu sizce neden olmus olabilir doktora gitmeli miyim
Goguslerim asiri şişti adet olmam lazim ama sokulemiyo bence bekliyorum bakalım gelmesiniBen de 2.5 yıllık evliyim Nisan ayında korunmayı bıraktık. Hala adet olmadım gebelik de yok. İlk korunmasız ilişkide böyle şeyler olabiliyor galiba
Adet oldunuz mu ben oldumBen de 2.5 yıllık evliyim Nisan ayında korunmayı bıraktık. Hala adet olmadım gebelik de yok. İlk korunmasız ilişkide böyle şeyler olabiliyor galiba
Evet oldum 2. GünümmAdet oldunuz mu ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?