- 4 Nisan 2014
- 244
- 194
- 83
- Konu Sahibi hocahanimm
merhaba güzeller.. :)
2 aylık evliyim, hamile değilim ve 3 yıl da planlamıyoruz. çünkü benim okulum var
ve ben evlenmeden önce ve bundan bir kaç gün öncesine kadar çocuk olmasa iyi olur Allah bilir tabi hayırlısı olsun ama okulla bir arada çok zor olur diyerekten istemiyordum ama nedense bir kaç gündür içimde bir kıpırtı var çocukları görünce falan duygulanıyorum canım istiyor sanki kucağımda bir miniş :) eşim de okulum nedeniyle belli etmese de hadi boşver çocuk yapalım desem hayır demez bence :) bir yandan korkular sarıyor, ya 3 yıl sonra birden bir engel çıkar da bebeğim olmazsa ve iyice geç kalırsam diye.. bilmiyorum yaşım da daha küçük zaten 3 sene sonra da geç kalmam ama eğer hamile olmama engel varsa ne kadar gecikeceğimi bilemem ki
demek istediğim birileri beni teselli edebilir mi?

Allah'ım tüm isteyenlere versin, evladı olanlara da hayırlısıyla büyütmek nasip etsin inşallah :)
2 aylık evliyim, hamile değilim ve 3 yıl da planlamıyoruz. çünkü benim okulum var

Allah'ım tüm isteyenlere versin, evladı olanlara da hayırlısıyla büyütmek nasip etsin inşallah :)