Hamile değilim demi :((

İlişkiden ortalama 12-15 gün sonrasında çıkarıyor diye biliyorum. Ve bende bi kaç kez bu tarih aralıklarında şüphelenip yapmıştım ve sonuç doğruydu.
Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri benzerlik taşıyor, o ay biraz fazla olmasının nedeni senin onu öyle görmen veya fiziksel faktörler. Üşütmen, deniz gitmen,stressli ve üzgün olman gibi.
Ertwsi gün hapının etkisi olabilir mi

Ertwsi gün hapının etkisi olabilir mi
Olabilir mutlaka sonuçta hormonlarınla oynuyor. Spermlerin rahme tuynmasını engelliyor ve %90 gibi oranla engelleyici görevi üstleniyor.
Kaldı ki öyle dış ilişkiyle gelse bile spermler havayla temas edince ölürler, tam bir birliktelik yaşamadıysan(!) korkmana gerek yok.

Olabilir mutlaka sonuçta hormonlarınla oynuyor. Spermlerin rahme tuynmasını engelliyor ve %90 gibi oranla engelleyici görevi üstleniyor.
Kaldı ki öyle dış ilişkiyle gelse bile spermler havayla temas edince ölürler, tam bir birliktelik yaşamadıysan(!) korkmana gerek yok.
Bakireyim ve asla içime girmedi ayrıca kondomlaydık ve boşalmadı okey marka kondom kullandık sadece korkumuz kondomun delinmesi ama kullandıklarımızı test edince delinemdi sadece garibime giden şey kasığındaki iğne batmaları hiç böyle olmamıştı

Bakireyim ve asla içime girmedi ayrıca kondomlaydık ve boşalmadı okey marka kondom kullandık sadece korkumuz kondomun delinmesi ama kullandıklarımızı test edince delinemdi sadece garibime giden şey kasığındaki iğne batmaları hiç böyle olmamıştı
Bakiresin:) hmmm...
Korkma hamile falan degilsin. Ertesi gun hapini da seker gibi her kafana estiginde kullanma e mi?

Merhaba yumurtlama dönemimde 1-2 gün sevgilimle kondom ile sürtünmeyle ilişki yaşadık fakat boşalma olmadı zaten kondoma boşaldığında başka yerlerdeydik risk oluşmasın diye. yumurtlama dönemimdeyken 2 gün art arda oldu ama çok dikkat ettik ve kesinlikle boşalma da olmadı. adetime 8-9 gün kaldı bugün kasıklarımda iğne gibi batma oldu bir süre sonra da geçti. fakat akıntım yok ve yumurtlama akıntım da birkaç gün önce sona erdi. hemen hemen 1 ay önce de ertesi gün hapı kullanmıştım hamile miyimdir lütfen çok korkuyorum
M.ö de yaşamıyoruz yıl 2018 hala sürtünerek sekiz( seks) yaptık hamile kalirmiyim soruları.

iğrenç ya ne diyeceğimi bilemiyorum. özel hayat filan hiçbir şey kalmamış, anlat ablam en ince ayrıntısına kadar merak ediyoruz çünkü.

Back
X