Hamile değilim demi :((

Sen sürekli aynı şeyi yapıyorsun ve sürekli soru soruyorsun.
Bu ilişkiyi her ay yaşıyorsun,her ay aynı korkuyla Ella içiyorsun,yine aynı korkuyla buraya bir sürü konu açıyorsun.
Düzgünce korunduktan sonra hamile falan kalmazsın,ki hiçbir korunma yöntemi %100 koruma sağlamaz hamile kalma ihtimalin yok diyemeyiz tek bir sperm yeterli hamilelik için.
böyle şeyler yaşayıp şeker gibi ella içersen yarın birgün gerçekten çocuğun olmaz..
Ama bu senin için hiç önemli değil dimi,sen şuan hamile olmasan yeter.
Geleceğini hiç düşünmüyorsun.

Bu ilişkiyi her ay yaşıyorsun,her ay aynı korkuyla Ella içiyorsun,yine aynı korkuyla buraya bir sürü konu açıyorsun.
Düzgünce korunduktan sonra hamile falan kalmazsın,ki hiçbir korunma yöntemi %100 koruma sağlamaz hamile kalma ihtimalin yok diyemeyiz tek bir sperm yeterli hamilelik için.
böyle şeyler yaşayıp şeker gibi ella içersen yarın birgün gerçekten çocuğun olmaz..

Ellayı sadece iki defa kullandım bu miktar bile büyük evet fakat şuan hamile olmamalıyım

Pantolona dona peçete koydum diyordunuz şimdi boşalma olmadı diyorsunuz ilişkiye girme durumu yoksa neden prezervatif kullanılır onu da anlamadım sizin yaşadığınız ilişki değil ergen merakı hamile kalamazsınız isteseniz bile bu şekilde gelecekte bu düşünce yapısıyla çok sorun yaşayacaksınız zaten sahip olacağınız çocukları yetiştirme mevzusu ciddi anlamda endişeye sebep olur toplumun ciddi bi eğitim reformuna ihtiyacı var sürtünüp sürtünüp konu açıyosunuz her hikayenizi buraya dökmeniz içler acısı kendinize uğraş bulun sevgiliniz dışında tabi ki

Aman cocugun olmasin bncede hatta mumkunse bol bol icin emlayi bu kafayla cocuk mazallah kendi cocuk zaten. Sonra haberlerde izliyoruz olan cocuklara oluyor yazik

Biz kondomsuz gün aşırı ilişkiye giriyoruz da aylar yıllar sonra zar zor hamile kalıyoruz bu şekilde nasıl hamile kalabilirsin bilemedim :KK14: O işler öyle kolay olmuyor bilesin :ıslık:

Merhaba yumurtlama dönemimde 1-2 gün sevgilimle kondom ile sürtünmeyle ilişki yaşadık fakat boşalma olmadı zaten kondoma boşaldığında başka yerlerdeydik risk oluşmasın diye. yumurtlama dönemimdeyken 2 gün art arda oldu ama çok dikkat ettik ve kesinlikle boşalma da olmadı. adetime 8-9 gün kaldı bugün kasıklarımda iğne gibi batma oldu bir süre sonra da geçti. fakat akıntım yok ve yumurtlama akıntım da birkaç gün önce sona erdi. hemen hemen 1 ay önce de ertesi gün hapı kullanmıştım hamile miyimdir lütfen çok korkuyorum
İkiz bebişin olcak canım hatta biri kız biri erkek :silah::silah::silah:

Back
X