Hamile değilim diye haykırmak istiyorum....

inş o duyguyu isteyen herkes tadar.

sokaklarda çocuğunun güvenini sarsacak biçimde onu hırpalayan, öldüresiye döven, ondan çok kendini düşünüp kendiyle ilgilenen anne (!?) adaylarına nasip olmasın. bunu hak edenler anne olsun bence. sana ve tüm hakedenlere sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.

allah sabır versin ama biz türk insanı bu konuda böyleyiz malesef olana kadar sorcaklar seni çıldırtmaya devam yani:)

Merhaba kızlar...Nasıl başlıycam onu bile şaşırdım şuan .. 5 aylık evliyim eşimde bende çalışıyoruz.. Başta doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım saglıga zararlıymıs falan dogal yontemlerle korunun dedıler.. Neyse benım adetım duzensız oldu hala hastalanmadın... Herkesın derdıde ben oldum kesın hamıleymısım bundan oncede oyle 4 ay boyunca herkes hastalandınmı dıye sorar oldu gorumcelerım kaynanam basta olmak uzere... Yok dıyorum cocuk dusunmuyoruz esımde aynı sekılde ama yok gırmıyo kafalarına... Kaynanam hergun baskısı kesın hamılesın ıkız olsun bırını o bakcak bırını annem oldu dedım baska :52: İnanın bazen ben bıle hastalandıgım gunlerı unutuyorum tarıhını dun annem gorumcemı gormus ıste demıs gelın kesın hamıle o benımle bırlıkte hasta oluyodu falan... Yanii pes diyorum başkada birşey demiyorummm.....

bende yuh diyorum başka bişi demiyorum ........ALLAH akıl fikir versin....
bu kaynanaların çoğu ileri yaş cahili neden evlenir evlenmez ilk geceden hamile kalmakmı lazımmış..yada hmn çocuk düşünmekmi ne cahilce bi durum ....

Malesef oyle sırf cahıllkten oluyor.. Etrafımda o kadar kaynana var gormus gecırmıs gelınıne acele etme diyor evlılık otursun bırbırnıze alısın ondan sonra cocuk Allah verrıse olur zaten o kaynanayı alnından oğmek kıstıyorum varya bizimki geri kafalı bunları dusunemıyor..

Canım kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ki
Açık açık söyle bana bu tarz sorular sormayın rahatsız oluyorum
Biz çocuk falan düşünmüyoruz,düşünürsem ve kalırsam zamanı gelince öğrenirsiniz de
Bu kadar da hayatınıza müdahale etmelerine izin verme canım
Daha evleneli 5 ay olmuş neymiş aceleleri

hakkında hayırlısı olsun canm
ben balayından dondum 1.5 haftalık evlıydım yolda benı tutular hamılemısın dedıler :60::60::60:

eşler kendilerini hazır hissedince yaparlar ne bu milletin çocuk merakı sanki biz doğurunca onlar bakacak benim evlendikten14ay sonra hamile kaldım çalıştığım işyerinde herkez ay niye çocuk istemiyomusun yoksa olmuyomu bilmem bu ay bakalım olcakmı felen şeyimin derdine düşmüşlerdi insanın o an he olmuyor gel benim yerime sen yap belki senden olur diyesi geliyo
rabbim hayırlı zamanı ne zaman uygun görürse ozaman olur allaha şükür sağlıklı bi oğluşum var 3 yaşında bazen tutup elinden hepsinin yanından geçerken ahanda bak yaptım diyesim geliyo

hakkında hayırlısı olsun canm
ben balayından dondum 1.5 haftalık evlıydım yolda benı tutular hamılemısın dedıler :60::60::60:

he o kadar hızlıyım ki yarında doğuma gidicem deseydin ya bu insanlar mı saf yoksa saf yerine bizimi koymaya çalışıyolar

he o kadar hızlıyım ki yarında doğuma gidicem deseydin ya bu insanlar mı saf yoksa saf yerine bizimi koymaya çalışıyolar

ya kadın benı olaganustu guclere sahıp sanıor yada cıdden saf :)
konusurken dıcektım
abla benı mesgul etme suan suyum gelıor cık onumden dogum basladı dıye :)

Öldürüyolar insanı ya bugunde bayram temızlıg yapıyorum... Bu ay ızın almadım ıste takıpteler sagolsunlar... Cam sılıyorum gorumcem oruclumusun dye soruyor evet dedım bende( asıl amac hasta olup olmadıgımı ogrenmek) ohh ohh kesınn bıseyler var o zaman sende ben kan ter ıcındeyım anlamadım tabi ne var abla dedım bebek gelıyor tovbe yarabbı sokaktan bana soyledıgı seye bakarmısın... Benden ıyımı bılceksın abla dedım yok bısey dedım hoppp kaynanam cıkıyor cama kızına su 2 gunude atlatsa kesınn hamıle kesın dıyor... Dertlerı ben olmusum kısaca hasta olunca haber vercem sıze dedım bende bundan sonrada sormayın cocuk mocuk sogudum vallahı sızın cocuklarınızı gorunce dedım (cok yaramazlar cunku) Neyse bır hısımla gırdım ıcerı ana kız bseyler konusyolardı yıne bıktım artk aynı muhabbetten ınsallah bundan sonra sormazlar

bende 9 aylık evliyim bıktım sorulardan yaaa hayır eşimin aklınada sokuyorlar çocuk sevmeyen eşim çocuk manyağı oldu sürekli çocuğum olsa şöyle yaparım böyle yaparım bu ne yaaaaa napıcağımı şaşırdım veren Allah alan Allah nediyeyim yaaaaa :50::50::50::50::50:

Back
X