hamile değilim sağ göğsümden süt geliyor yardım lütfen

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar daha doktora gidemedim ama sağ göğsümden süt geliyor prolaktin hormonunun yüksekliğin den olduğunu öğrendim peki bu hormon yuksekken hamile kalma olasılığı var mıdır acaba bilen varmı birde bi tehlikesi var mı bu hormon yüksekliğinin

Hamile kalmaya engel canım geçmiş olsun. Hayıt tohumu kullanan arkadaşlar var iyi geliyor mus . doktor a gidip baktir hormonlara istersen

Bende de bu sorun vardı ilaç kullandım beyin cerrahına gittim hipofiz bezinde bilmem ne vardı o yükseltiyormuş ilaç kullandım çocuğumda oldu şimdi ikinciyi düşünüyorum korkma canım

Merhaba arkadasim prolaktin yani sut hormonu gogsunden sut gelmesine sebep oluyor aslinda sut gorunumlu sivi desek daha dogru.prolaktin sınir seviyesi 26 iken benim 45 cikmisti ve doktorum bu hormin dusmedigi takdirde hamile kalman zor demisti , dostinex adli ilaci verdi ilacin yarisina gelmeden hamile kaldim hemde bu ay :) cok kafaya takma.bir diger adiyla stres hormonu adetinin 3.gunu git kan ver hormonlar en iyi adetin 3.gunu olculuyor ayrica bunun yaninda ben testere disli aslan pencesi otu nu hergun demleyip ictim. Buyuk faydasi var

Bana da kadın doğum doktoru yaptır demişti başka bölüme gitmedim. Hatta devlete de gittim bebek istiyorum olmuyor dedim prolaktin progesteron ve bir kaç test daha kağıda yazıp yaptır dedi.

Bana da kadın doğum doktoru yaptır demişti başka bölüme gitmedim. Hatta devlete de gittim bebek istiyorum olmuyor dedim prolaktin progesteron ve bir kaç test daha kağıda yazıp yaptır dedi.

Prolaktin icin testere disli aslan pencesi otunu arastirin ve kullanmaua baslayin derim ben , once degerinize baktirin , ayrica bal corek otu tarcin kurunude arastirin ve yapin derim ; doktorunuz ilac vericektir bana dostinex vermisti ve bu kurle cayi yaparak ilacimida kullanarak 1 ay dolmadan hamile kaldihimi ogrendim

Tamam buna dikkat edeyim inşallah 8 gün var adetim başlayayım mı aslan pençesi otuna yoksa test sonuçlarını mi bekleyeyeim

Bence önce tahlilleri mi yaptır ki dalgalanma olmasın. Sonra duruma gore istediğin kürü deneyebilirsin

Back
X