- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
- Konu Sahibi Kibariyenin Annesi
-
İnşallah öyle olsun. Çok stresli günlerden geçiyorum. Tezim yetişecek mi, yetişse de kabul edilecek mi, nişanlımın iş durumları vs vs. Yazdan beri böyle gecikmeli olmaya başladım reglimi. Çok kötü durumdayım. Yorumunuz için teşekkürler.stresten olmuş olabilir. boşalmadıysa kalmazsınız
Test yapıp rahatlamak varken neden yapmıyorsunuz?
Aşıdan sonra benim de gecikmişti. Bazen stresli olduğumda da gecikir. İçinizi ferah tutun umarım negatif çıkarŞu an işteyim. Çıkınca yapacağım zaten. Dediğim gibi bir de anlaşılması zor belki ama sonuçtan korkuyorum.
Yorumunuz için teşekkürler
Mrba ben geçen ay çatlama ignesi yaptım 14 doktora kist olmuş dedi ve bugün 8 gun adetim gecikti kasik ağrısı ve yorgunluk goguslerde hassasiyetAşıdan sonra regl gecikiyor.Yani benim öyle olmustu
Çok teşekkür ediyorum tekrar size.Aşıdan sonra benim de gecikmişti. Bazen stresli olduğumda da gecikir. İçinizi ferah tutun umarım negatif çıkar
İnşallah öyledir yani korunma yönünden bir sıkıntımız yok çünkü. Kafayı yiyeceğim.Aşıdan sonra regl gecikiyor.Yani benim öyle olmustu
Tek çizgi ciktiysa bence de aşıdan kaynaklı olabilir.Kızlar merhaba test yaptım. Tek çizgi çıktı. Şimdi emin olabilir miyim? Kan testi için bekleyeyim mi? Tarlusal kullanmaya devam demi?
Yani silik çizgi falan da yok tek çizgi direkt. Ama korkuyorum yine de 14 gün olacak geciktiği en son 23 kasımda oldum 28inde bitmişti. Ancak çok dikkatli korunuyoruz, yani prezervatifsiz sürtünme bile yapmıyoruz.Tek çizgi ciktiysa bence de aşıdan kaynaklı olabilir.
Bende de aşıdan dolayı gecikme olmuştu.
Bir gün gecikme yaşamam normalde şok olmuştum.
Kan testi için iyice rahatlasın diyorsa yarın versen bile olur yüzde yüz emin olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?