Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 23 ocakta asılama olmustum ya,az önce test yaptım tek cizgi(((
Cnm bi doktora git kan testi yaptr istersen birde oyle bak ama umidini yitirme allah isteyen herkese nasip etsn insss
canım dur, daha hemen belli olmaz belki de...
adet olmadın daha dur, inşallah hamilesindir hayırlısıyla.
bize haber ver...![]()
canım üzülmebak bizde üzülürüz inşallah öbür aya olur doktoruna sor konuş danış tekrar hersey strese bağlı bende çok ümitliydim olmadı mesela çook üzüldüm çok ağladım
ama ne gelir elden dua dua dua
![]()
bebeğimm gell artıkk annemmmmmmmmmm,çoookk bekledik seniiiiiiiii![]()
Hakkinizda hayırlısı olsun Insallah bebeginize kavusursunuz umudunuzu yitirmeyin.
kızlar 23 ocakta asılama olmustum ya,az önce test yaptım tek cizgi(((
canım kan testi yaptırsan daha çok erken değilmi idrarda çıkmaması normal bence sende pcos mıu vardı
cnm umudunu yitirme. benim arkadaşım aşılama yaptı tutmadı artık istemiyorum yaza kadar dedi bir ay sonra hamile kaldı hem de 4 yıldan sonra. bence bebek için en büyük düşman stres kesinlikle. etrafımda çok örneği var biride benim 4 ay denedik ama eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonra iş nedeniyle ayrıldık o ay hiç sans yoktu yumurtlama günüme 3-4 gün vardı bizde olmaz diye umursamadık aaaa sonra hoppp süprizzz bebiş varbak şimdi 6 aylık hamileyim
veren Rabbim o doğru zamanı bilir![]()
stres yapmamak elde degil cnm,haklısın vakti zamanı gelince olur ins.
Rabbimden baska gidecek kimsemm yoookk.hayırlısıı insallahhhhhhhhh...
Sende sağsalim al kucağına cnm bebeğini.. Cinsiyeti ne?![]()
prensesimiz geliyor allah nasip ederse. amin cnm aminn cümlemiz sağlıkla alalım kucağımmıza![]()