Hamile Giyim

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
Konunun yeri burası mı bilmiyorum ama kızlar Ben Bursa'da yım ve hamile giyim üzerine bir yer bulamadım lcw ve defacto haricinde oralarda da her zaman adamakıllı birşey olmuyor. Bursadan Anne adayları ya da anne olanlar tavsiyeniz var mı?

Konuyu takipte kalıcam
Maff oldum bugun gezmekten hiçbirşey bulamadım normal gömlekleirn büüyk bedenlerne baktom göbek olan yeri kapanıyo bu sefer gögüs yeri kapanmıyo sinir oldum bulamadm çok gezmekten belim ve kasıgım agırdı eve eli boş döndüm.
Tesettürlü müsün.
Ben açıgım açıklara göre hiç bulamadm zaten

Ben de açığım canım aynı senin durumdayım mahvoldum Bursa'da mısın sen de?

morhipo, trendyol ve H&M ya bakin derim.

Bende bursadayım maalesef bende birşey bulamıyorum bulduklarımıda ya beğeniyorum ya beğenmiyorum

valla ben defactodan giyiniyorum ama magazaya gidip almiyorum dogru duzgun bisi olmuo internet sitesinden istedigimi seciyorum en yakin magazaya yollatiyorum gelince haber veriolar gidip deniyorum begenirsem aliyorum begenmezsem parami iade ediolar kargo ucretide yok

Bende bursadayım maalesef bende birşey bulamıyorum bulduklarımıda ya beğeniyorum ya beğenmiyorum
Valla tam bayram üstü diye birşeyler beğendim lcw de kasa kuyruğunu görünce yine bıraktım hamilelere öncelik verilse keşke sırada her taraf Arap kaynıyor

Ne kadar sürede geliyor ürün

kizlar ben lcwdan 3 tane pantolon 3 tane de gomlek aldim.ama farkli subelerini gezmek durumunda kaldim.mesela bi subesinde 2 cesit gomlek oluyo.baska subesine gidiyosun orda baska iki gomlek oluyo.cok rahat ettim aldiklarimla ise giderken.pantolonlar da rahat.bi de polodan uzun buyuk beden gomlek almistim.

Bugün çıktım markaya gittik eşimle eve zor geldim hiçbirşey bulamadım yok yok altıparmağa bakıcaz hamile giyim için

ben konya da harika bir yer biliyorum ışşıl hamile giyim dünyası diye 5 aylık hamileyim oradan temin ediyorum kilo ve boyumu söyeyince uygun bedeni soyleyip kargo ile gönderiyorlar. 2 günde elimde oluyor tavsiye ederim herkese ürünleri kaliteli ve uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…