Konuyu takipte kalıcamKonunun yeri burası mı bilmiyorum ama kızlar Ben Bursa'da yım ve hamile giyim üzerine bir yer bulamadım lcw ve defacto haricinde oralarda da her zaman adamakıllı birşey olmuyor. Bursadan Anne adayları ya da anne olanlar tavsiyeniz var mı?
Ben de açığım canım aynı senin durumdayım mahvoldum Bursa'da mısın sen de?Konuyu takipte kalıcam
Maff oldum bugun gezmekten hiçbirşey bulamadım normal gömlekleirn büüyk bedenlerne baktom göbek olan yeri kapanıyo bu sefer gögüs yeri kapanmıyo sinir oldum bulamadm çok gezmekten belim ve kasıgım agırdı eve eli boş döndüm.
Tesettürlü müsün.
Ben açıgım açıklara göre hiç bulamadm zaten
Evet canım bursadayım ne yapıcam bilmiyorum bayramda geldi bulamadıkBen de açığım canım aynı senin durumdayım mahvoldum Bursa'da mısın sen de?
Valla ben de buaksam koruparka bakıcam bi de çok pahalı ama belki bayram şeyine indirim vardırEvet canım bursadayım ne yapıcam bilmiyorum bayramda geldi bulamadık
morhipo, trendyol ve H&M ya bakin derim.Konunun yeri burası mı bilmiyorum ama kızlar Ben Bursa'da yım ve hamile giyim üzerine bir yer bulamadım lcw ve defacto haricinde oralarda da her zaman adamakıllı birşey olmuyor. Bursadan Anne adayları ya da anne olanlar tavsiyeniz var mı?
valla ben defactodan giyiniyorum ama magazaya gidip almiyorum dogru duzgun bisi olmuo internet sitesinden istedigimi seciyorum en yakin magazaya yollatiyorum gelince haber veriolar gidip deniyorum begenirsem aliyorum begenmezsem parami iade ediolar kargo ucretide yokKonunun yeri burası mı bilmiyorum ama kızlar Ben Bursa'da yım ve hamile giyim üzerine bir yer bulamadım lcw ve defacto haricinde oralarda da her zaman adamakıllı birşey olmuyor. Bursadan Anne adayları ya da anne olanlar tavsiyeniz var mı?
Valla tam bayram üstü diye birşeyler beğendim lcw de kasa kuyruğunu görünce yine bıraktım hamilelere öncelik verilse keşke sırada her taraf Arap kaynıyorBende bursadayım maalesef bende birşey bulamıyorum bulduklarımıda ya beğeniyorum ya beğenmiyorum
Ne kadar sürede geliyor ürünvalla ben defactodan giyiniyorum ama magazaya gidip almiyorum dogru duzgun bisi olmuo internet sitesinden istedigimi seciyorum en yakin magazaya yollatiyorum gelince haber veriolar gidip deniyorum begenirsem aliyorum begenmezsem parami iade ediolar kargo ucretide yok
2 gunNe kadar sürede geliyor ürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?