önceki konumun devamı, kardeşim

Çok güzel yazmışsınız kardeşim 18 yaşında. Kapısına çikolata bırakmak fikrine gelince gerçekten yapasım yok, sevgilim olduğuyla beni tehdit eden, aileye 2 defadır bunu koz gibi kullanan ve bana küfür edeb birine çikolata alamam o kadar da değil. Bir kere ona yine böyle olmuştu tiyatro bileti hediye almıştım , bana yaranmaya mı çalışıyorsun, gibi vir şey demişti gelmemişti. Böyle yani

Bilet konusunu hatırladım. Özel hayatınız ve küfre maruz kalmak konusunda da fazlasıyla haklısınız.
Benim deneyimlerim bunlara yaklaşmıyor.

Yapılabilecek en sağlıklı şey kendi hayatınıza odaklanmak. Onunla sağlıklı iliski kuramayabilirsiniz. Bunu yaşayan ilk kişi değilsiniz, son kişide olmayacaksınız.
Ancak diğer ilişkilerinizi sağlıklı tutmaya bakın.
Uyumlu değil, dengeli ve tutarlı olun.
Ve kardeşinizden ve tercihlerinden siz sorumlu değilsiniz. İletişimi asgari tutun.
İlk mesajımda yazdığım gibi kardeşinizi değiştiremezsiniz ama kendisi ve odası etrafında dönen huzursuzluğu, ona ulaşamamanın ve iletişim kuramamanın umutsuzluğunun evde peydah ettiği havayı kendi aranızda değiştirebilirsiniz.

Çok güzel yazmışsınız kardeşim 18 yaşında. Kapısına çikolata bırakmak fikrine gelince gerçekten yapasım yok, sevgilim olduğuyla beni tehdit eden, aileye 2 defadır bunu koz gibi kullanan ve bana küfür edeb birine çikolata alamam o kadar da değil. Bir kere ona yine böyle olmuştu tiyatro bileti hediye almıştım , bana yaranmaya mı çalışıyorsun, gibi vir şey demişti gelmemişti. Böyle yani
Bazı insanlar kötüdür. İyilikten, insanlıktan anlamazlar. Bu kişi kardeşin olabilir. çocuğun olabilir, anne baban olabilir. Kardeşiz neden böyle oldu diye düşünme, kötüyü değiştiremezsin. Bana şey geliyor bazen, kimi insanın şeytanın yeryüzü temsilcisi olarak doğuyor. Onun gibi bir şey işte

Back