- Konu Sahibi citlenbikcik
-
kızlar ben 7. ayımdayım, çalışıyorum ve artık kıyafet bulmakta zorlanıyorum, sizler nerden nasıl giysiler alıyorsunuz fikr verirseniz sevinirim:)
kızlar sağolun ya. bende netten normalde alışveriş yaparım ama hamile kıyafeti olunca korktum bende açıkçası iyi o zaman bi ebrunun sitesine bakayım.çok sağolun:)
tesettürlü olduğum için hamilelik bulmakta çok zorlanıyorum ancak eski moda saçma sapan kıyafetler almak zorunda kalmak istemiyorum. bulunduğum yerde küçük çok fazla alternatifim yok . kısacası hamileliklerden nefret ettim... hala eskilerimi giyiyorum sıka sıka....
şimdiye kadar üst beden olarak normal kıyafetlerle idare ettim, bol spor gömlekler, bu senenin modası bol tişörtler kurtarıcım oldu. bol oldukları için medium small bedenler oluyodu. 2 de görümcemin hediye aldığı esprili hamile tişörtü vardı birini hala giymedim bile. şimdi okullar açılıyo, öğretmenim, kıyafet arayışına girdim. int te hamile giyim indirim sitelerini takip ediyorum, ebru maternity indirime girmiş risk alıp 4 parça kıyafet aldım. bugün geldi, olmucak diye korkuyodum ama harika oldu, deneyince havalara uçtum resmen mutluluktan ve şimdiye kadar giydiğim kıyafetlerin içinde çok da rahat olmadığımı farkettim. durumunuz varsa indirimleri takip edip alın derim ben gerçekten çok rahat. 1 tane de geçen göğüsten direk bol gelen bi tunik aldım, öle bişiler de arayabilirsiniz, araştırmak gerekiyo, o kadar dükkana girdim çıktım 1 tane anca bulabildim. yine görümcemin hediye aldığı hamile pantolonuyla da izne ayrılana kadar idare edebilicem gibi görünüyo inşallah
bazı robadan bollaşan elbiseler de güzel olabilir denemek lazım
Mirandacım bende ebru giyimin mağazasından aldım. 15 tl ye müthiş elbiseler bluzlar vardı. 2 bluz 3 elbise aldım. Hepsini de sürekli giyiyorum, dediğin gibi normal kıyafetlerde çok da rahat değilmişim aslında diye düşündüm onları giyince. Çok da kaliteli ürünler. Bide benim kızkardeşimle yengem 9 ay önce doğum yaptılar onlardan topladım bir sürü kıyafet :))) hafta sonlarıda hep taytla tunikler giyiyorum.
yarın eşimle gidicem fatihteki mağazasına bakayım bi neler alabilirim diye:)
şimdiye kadar üst beden olarak normal kıyafetlerle idare ettim, bol spor gömlekler, bu senenin modası bol tişörtler kurtarıcım oldu. bol oldukları için medium small bedenler oluyodu. 2 de görümcemin hediye aldığı esprili hamile tişörtü vardı birini hala giymedim bile. şimdi okullar açılıyo, öğretmenim, kıyafet arayışına girdim. int te hamile giyim indirim sitelerini takip ediyorum, ebru maternity indirime girmiş risk alıp 4 parça kıyafet aldım. bugün geldi, olmucak diye korkuyodum ama harika oldu, deneyince havalara uçtum resmen mutluluktan ve şimdiye kadar giydiğim kıyafetlerin içinde çok da rahat olmadığımı farkettim. durumunuz varsa indirimleri takip edip alın derim ben gerçekten çok rahat. 1 tane de geçen göğüsten direk bol gelen bi tunik aldım, öle bişiler de arayabilirsiniz, araştırmak gerekiyo, o kadar dükkana girdim çıktım 1 tane anca bulabildim. yine görümcemin hediye aldığı hamile pantolonuyla da izne ayrılana kadar idare edebilicem gibi görünüyo inşallah
bazı robadan bollaşan elbiseler de güzel olabilir denemek lazım
arkadaşım merhaba hamile kıyafetini hangi ayda almaya başlamak gerek ?ben de öğretmenim belimi sıkan şeyler giymek istemiyorum.(6 haftalık benimki) bu sitede kahve güllü bir elbise var çok hoşuma gidiyor(ilkbahar yaz bölümünde) alsam çok mu bol olur 61 kiloyum
arkadaşım ben 21-22 den sonra almaya başladım. o da okullar açılıyo işe gidicem diye klasik giyebileceğim bişey yoktu. öncesinde hamile kotum vardı benim karnım erken çıktı 2. ayda falan çıkmaya başladı. o zamanlar almıştım rahat olmuştu. yazdığım gibi spor gömlek bol tişörtler şimdiye kadar idare ettim. hamile kıayfetlerini giyince gömleklerle falan çok da rahat olmadığımı farkettim. ben şu anda 62 kiloyum, karnım oldukça öndeona rağmen aldığım medium hamile üstleri bol ve 38 beden pantolon iyice sıkmasam belimden düşüyo. senin çok erken olduğu için karnın ne durumda bilmiyorum ama en azından kumaş pantolon alabilirsin diye düşünüyorum okulda rahat olur ama üstler bol gelebilir.
aa fatihte mağazası olduğunu bilmiyordum, nerde olduğunu tarif edebilir misin canım. fatih camisinin karşılarında mı? 2 tane hamile giyim görmüştüm de o caddede ama caddenin adını hatırlayamadım ne yazık ki. akdeniz cad olabilir aslında
canım fatih camiisinin bulunduğu ana caddeye çıkan bi sokakta, unkapanı tarafından girdiysen caddeye, camiden sonraki ikinci sokakta sağda hemen. güzel şeyler vardı. aldım bikaç bişey artık okula giderken rahat ediyorum yani. bi uğra istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?