- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi citlenbikcik
-
aynı sorunu bugün bende yaşadım.öğretmenim ve okula giderken ne giyeceğimi şaşırdım lcw dan bi pantolon aldım.
o da 36 beden ama karnım var bol tshirt bluz alsam üstü bol geliyor
GeBe Hamile Giyim-Aşk İçinde Arkadaşlar bu sitede çok güzel ürünler var.Ben mağazasına gittim 2 tane pantolon aldım.Ama kafama takılan bişey var bana yardımcı olurmusunuz. xs beden giydiğim pantolon tam oldu.çok güzel oturdu üzerime tereddütte kaldım s bedeninide denedim onda pop kısmı birz bol kaldı.xs ilerde sıkarsa die s aldım ama oda üzerime oturmuyor.
tesettürlü olduğum için hamilelik bulmakta çok zorlanıyorum ancak eski moda saçma sapan kıyafetler almak zorunda kalmak istemiyorum. bulunduğum yerde küçük çok fazla alternatifim yok . kısacası hamileliklerden nefret ettim... hala eskilerimi giyiyorum sıka sıka....
kızlar ben 7. ayımdayım, çalışıyorum ve artık kıyafet bulmakta zorlanıyorum, sizler nerden nasıl giysiler alıyorsunuz fikr verirseniz sevinirim:)
şimdiye kadar üst beden olarak normal kıyafetlerle idare ettim, bol spor gömlekler, bu senenin modası bol tişörtler kurtarıcım oldu. bol oldukları için medium small bedenler oluyodu. 2 de görümcemin hediye aldığı esprili hamile tişörtü vardı birini hala giymedim bile. şimdi okullar açılıyo, öğretmenim, kıyafet arayışına girdim. int te hamile giyim indirim sitelerini takip ediyorum, ebru maternity indirime girmiş risk alıp 4 parça kıyafet aldım. bugün geldi, olmucak diye korkuyodum ama harika oldu, deneyince havalara uçtum resmen mutluluktan ve şimdiye kadar giydiğim kıyafetlerin içinde çok da rahat olmadığımı farkettim. durumunuz varsa indirimleri takip edip alın derim ben gerçekten çok rahat. 1 tane de geçen göğüsten direk bol gelen bi tunik aldım, öle bişiler de arayabilirsiniz, araştırmak gerekiyo, o kadar dükkana girdim çıktım 1 tane anca bulabildim. yine görümcemin hediye aldığı hamile pantolonuyla da izne ayrılana kadar idare edebilicem gibi görünüyo inşallah
bazı robadan bollaşan elbiseler de güzel olabilir denemek lazım
kızlar sağolun ya. bende netten normalde alışveriş yaparım ama hamile kıyafeti olunca korktum bende açıkçası iyi o zaman bi ebrunun sitesine bakayım.çok sağolun:)
tesettürlü olduğum için hamilelik bulmakta çok zorlanıyorum ancak eski moda saçma sapan kıyafetler almak zorunda kalmak istemiyorum. bulunduğum yerde küçük çok fazla alternatifim yok . kısacası hamileliklerden nefret ettim... hala eskilerimi giyiyorum sıka sıka....
aynen ben de öğretmenim
ben de lcw siyah kumaşı aldım karnım var ama gerçekten genişliyormuş o pantolonlar
bir pantolon ve bir etek almıştım başka yerden
şimdilik onlarla idare edeceğim mevsim değişecek o zaman kışlık bakacağım artık
üstlerim de gbekten özellikle gömlekler dar gelmeye başladı badiler oluyor da
GeBe Hamile Giyim-Aşk İçinde Arkadaşlar bu sitede çok güzel ürünler var.Ben mağazasına gittim 2 tane pantolon aldım.Ama kafama takılan bişey var bana yardımcı olurmusunuz. xs beden giydiğim pantolon tam oldu.çok güzel oturdu üzerime tereddütte kaldım s bedeninide denedim onda pop kısmı birz bol kaldı.xs ilerde sıkarsa die s aldım ama oda üzerime oturmuyor.
bende aynı şekilde aldım.Zaten satış elemanıda bi büyük bedenini verdi canım. doğuma kadar götürsün diye. ölçü şuymuş:elini pantolonun yanından kalçana kadar rahat bi şekilde sokabilmen gerekiyormuş.Hem dar giyinmek kan dolaşımını yavaşlatır.
ben de kapalı olduğum için kıyafet bulmakta zorlanıyorum. aynen küçük bir yerde çalışıyoruz ve neredeyse haamile kıyafeti satan hiç bir yer göremedim. Lcw var sadece bi ordan bulabiliyoruz onlarında kimisi kıyafet tarzımıza uymuyor açık olabiliyor. Allahtan kış geliyor da alttan body fln idare edip bişeler buluyoruz. alttan normal rahat bişeler giyip okula gidince de bol bi önlük giyip şimdilik bi çözüm getirdim kendimce ama ne kadar gider kısmet
defacto ve c&a mağazalarında da güzel şeyler var
lcw & defacto birde berkin hamile giyim var en son elbise almıştım ordan
arkadaşlar size bir site tavsiye edebilirim hem çok kaliteli hem çok uygun fiyatlı kıyafetleri var web adresi www................... bide face sayfası var 9ay10gungiyim dye bence bi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?