hamile giyim

aynı sorunu bugün bende yaşadım.öğretmenim ve okula giderken ne giyeceğimi şaşırdım lcw dan bi pantolon aldım.
o da 36 beden ama karnım var bol tshirt bluz alsam üstü bol geliyor

aynen ben de öğretmenim
ben de lcw siyah kumaşı aldım karnım var ama gerçekten genişliyormuş o pantolonlar
bir pantolon ve bir etek almıştım başka yerden
şimdilik onlarla idare edeceğim mevsim değişecek o zaman kışlık bakacağım artık
üstlerim de gbekten özellikle gömlekler dar gelmeye başladı badiler oluyor da

GeBe Hamile Giyim-Aşk İçinde Arkadaşlar bu sitede çok güzel ürünler var.Ben mağazasına gittim 2 tane pantolon aldım.Ama kafama takılan bişey var bana yardımcı olurmusunuz. xs beden giydiğim pantolon tam oldu.çok güzel oturdu üzerime tereddütte kaldım s bedeninide denedim onda pop kısmı birz bol kaldı.xs ilerde sıkarsa die s aldım ama oda üzerime oturmuyor.

bende aynı şekilde aldım.Zaten satış elemanıda bi büyük bedenini verdi canım. doğuma kadar götürsün diye. ölçü şuymuş:elini pantolonun yanından kalçana kadar rahat bi şekilde sokabilmen gerekiyormuş.Hem dar giyinmek kan dolaşımını yavaşlatır.

Alışveriş sitelerinde ki hamile giyim indirimlerini takip ediyorum oralardan alıyorum limango morhipo markafoni gibi sitelerden bulabilirsiniz... birde büyük beden giyim satan yerlerden büyük beden robadan elbiseler alabilirsiniz çok rahat oluyor

ben de kapalı olduğum için kıyafet bulmakta zorlanıyorum. aynen küçük bir yerde çalışıyoruz ve neredeyse haamile kıyafeti satan hiç bir yer göremedim. Lcw var sadece bi ordan bulabiliyoruz onlarında kimisi kıyafet tarzımıza uymuyor açık olabiliyor. Allahtan kış geliyor da alttan body fln idare edip bişeler buluyoruz. alttan normal rahat bişeler giyip okula gidince de bol bi önlük giyip şimdilik bi çözüm getirdim kendimce ama ne kadar gider kısmet

Daha uygun fiyatlı kıyafetler arıyorsanız lcw,defacto ve c&a'ya bakabilirsiniz. Bunlar dışında GEBE var. Ürünleri çok rahat ve kaliteli ama oldukça fiyatlı. Ben pantalonlarımı lcw'den aldım. Üst olarak internetten alışveriş yapıyorum. Ya da normalde giydiğim esnek bodylerin üstüne hırka alıyorum.

kızlar ben 7. ayımdayım, çalışıyorum ve artık kıyafet bulmakta zorlanıyorum, sizler nerden nasıl giysiler alıyorsunuz fikr verirseniz sevinirim:)

kızlar sağolun ya. bende netten normalde alışveriş yaparım ama hamile kıyafeti olunca korktum bende açıkçası iyi o zaman bi ebrunun sitesine bakayım.çok sağolun:)

defacto ve c&a mağazalarında da güzel şeyler var

lcw & defacto birde berkin hamile giyim var en son elbise almıştım ordan

arkadaşlar size bir site tavsiye edebilirim hem çok kaliteli hem çok uygun fiyatlı kıyafetleri var web adresi www................... bide face sayfası var 9ay10gungiyim dye bence bi bakın

ben lcw nin büyük bedenlerinden alarak geçiriyorum hamileliğimi,çok da rahatlar: )

bu arada google a e hamile giyim yazın.
ışıl hamile dünyası diye bi site çıkıyor,çok güzel şeyler var.
hiç almadım ama beğendim siteyi.
eşim hamile kabanı al deyip duruyor malum soğuk memleketteyim ben
modeller hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…