- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Peki hareketlerini ne zaman hissettin ? Ilk hissettigin ve sık hissettigin haftalar hangisiydi? Ben bebek mi blmiyorumda dun sag kasigimin ustunde biri parmagni degirdi gbi bsy hssettim emin olamadm erken diye muhtemelen gazdi. Snn ne zman oldubenim 22-23te anca belli oldu canım
Ay hiç sorma ya valla utanıyorum bazen koca bi karın ne olduğu belirsizKizlar ben 15. Haftadaym hamile gbi degilm yani sanki gobek yapmisim gibi sdce. Ne zaman yuvarlak hamile oldgumu belli eden gobege kavusurum ? Sizin kacinci haftada karniniz yuvarlak disarda oldu ?
Hahah aynen yaa yan gozle bakiyolar bana sisko der gibi. Napim ama siskinlk varAy hiç sorma ya valla utanıyorum bazen koca bi karın ne olduğu belirsiz
5. Aydan sonra hamile karnı gibi görünmeye başlar 1 ay daha dişimizi sıkcaz
HAhaha :)
Dikkat çekiyor ya hani.
Bende hamile gördüm mü çok seviniyorum. Yüzüm gülüyor.
Sevesim geliyor.
Bizde hamilelere daha bi ilgi alaa vardır.
İlk günden üstüne düşeriz.
Minnak bi can taşıyor diye ustune titreriz.
Hele o gobis yok mu o gobis sevdikçe sevesi geliyor insanın. :)
Aynen. Yok öğrendi ben erkeeek diye bağırdım peşindenOyyy , çocuklugun saflığı ^_^ öğrenemeden gitmesi üzücü.
Ben direk yapışıp , tekme atıyor mu? Diye sorarım genelde.
Birde gobis gerçekten rahat ya.
19da bebek mi değil mi diye ikilemde kaldığım hareketler vardı ama 23te net olarak vurmalarını hissettim şu an 26dayım hiç durmuyo o 19da hissettiklerimin de bebek hareketleri olduğuna emin oldumPeki hareketlerini ne zaman hissettin ? Ilk hissettigin ve sık hissettigin haftalar hangisiydi? Ben bebek mi blmiyorumda dun sag kasigimin ustunde biri parmagni degirdi gbi bsy hssettim emin olamadm erken diye muhtemelen gazdi. Snn ne zman oldu
20 de ancak hamile göbeği belli olmaya başlar. O da dikkatli gözler tarafından :) Biraz da yapı meselesi tabi.Kizlar ben 15. Haftadaym hamile gbi degilm yani sanki gobek yapmisim gibi sdce. Ne zaman yuvarlak hamile oldgumu belli eden gobege kavusurum ? Sizin kacinci haftada karniniz yuvarlak disarda oldu ?
Ay insallah bende hissederim. Sdce 1 kez bana parmak degdi gibi geldi ilk defa oyle bsy oldu ama sanmadim yani kucuk daha diye. Insallah hep hissedecegm gnler hemen gelir :)19da bebek mi değil mi diye ikilemde kaldığım hareketler vardı ama 23te net olarak vurmalarını hissettim şu an 26dayım hiç durmuyo o 19da hissettiklerimin de bebek hareketleri olduğuna emin oldum
Kiz bendede gobek varda sanki siskoyumda bebek degil yag gibi yaniBen 15. Haftadayım ama benim göbişim var çok şirinYani senin şişlikten kastın ne bilmiyorum kuzum ama karnım sert ben de mi erken çıkmış acaba ya ya da iç karın olayı mı var herkeste
Kiz bendede gobek varda sanki siskoyumda bebek degil yag gibi yaniyemek yiyince yuvarlak oluyo acsam eger ayva gobegin buyuk hali oluyo alt kisimda yani sislikten kastım midemden itibaren bi sislik var milletin mide kismi icerde oldgu icin hamile gobekleri belli oluyo
Bir kadina el kaldirmak sadece karnindaki bebegin hakkidir diyesim geldi nedense suanÇıkar annesi az daha Poposu büyüsün kuzucuklar tekme de atsa artık ben de onu istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?