hamile gobegi :D

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar ben 15. Haftadaym hamile gbi degilm yani sanki gobek yapmisim gibi sdce. Ne zaman yuvarlak hamile oldgumu belli eden gobege kavusurum ? Sizin kacinci haftada karniniz yuvarlak disarda oldu ?

Kizlar ben 15. Haftadaym hamile gbi degilm yani sanki gobek yapmisim gibi sdce. Ne zaman yuvarlak hamile oldgumu belli eden gobege kavusurum ? Sizin kacinci haftada karniniz yuvarlak disarda oldu ?
Ay hiç sorma ya valla utanıyorum bazen koca bi karın ne olduğu belirsiz
5. Aydan sonra hamile karnı gibi görünmeye başlar 1 ay daha dişimizi sıkcaz

Ay hiç sorma ya valla utanıyorum bazen koca bi karın ne olduğu belirsiz
5. Aydan sonra hamile karnı gibi görünmeye başlar 1 ay daha dişimizi sıkcaz
Hahah aynen yaa yan gozle bakiyolar bana sisko der gibi. Napim ama siskinlk var yuvarlak topacik gobegm olsada bebekli fln tisort giysem

Canım ben 18. haftadayım ehhh anca anca belirmeye basladı bence bu gövde uzunluğuyla aşakalı bi durum benden 4 hafta önde olan arkadas dogurdu doguracak gibi duruyo yaklasık on cm kısa benden ben buna baglıyorum

Canım hiç heveslenme ya :)) bende öyle diyodum şimdi kapatamıyorum. Herkes direk karnıma bakıyor çocukda dahil

HAhaha :)
Dikkat çekiyor ya hani.
Bende hamile gördüm mü çok seviniyorum. Yüzüm gülüyor.
Sevesim geliyor.
Bizde hamilelere daha bi ilgi alaa vardır.
İlk günden üstüne düşeriz.
Minnak bi can taşıyor diye ustune titreriz.
Hele o gobis yok mu o gobis sevdikçe sevesi geliyor insanın. :)

Evet . Hele o teyzeler yokmu yandakini dürtüp göstermeler gülmeler Geçenlerde bi mağazada elbise bakıyordum. 9-10 yaşları büyük ihtimalle bir kız çocuğu karnımı tuttu hamilemisin dedi :)
Bende evet dedim güldüm. Annesi çekiştiriyor götürneye çalışıyor çocuk gitmiyor cinsiyeti ne kız mı diye arkadan bağırıyordu gül gül öldüm mağazadaki kadınlar şok oldu :)

Oyyy , çocuklugun saflığı ^_^ öğrenemeden gitmesi üzücü.
Ben direk yapışıp , tekme atıyor mu? Diye sorarım genelde.
Birde gobis gerçekten rahat ya.

Oyyy , çocuklugun saflığı ^_^ öğrenemeden gitmesi üzücü.
Ben direk yapışıp , tekme atıyor mu? Diye sorarım genelde.
Birde gobis gerçekten rahat ya.
Aynen. Yok öğrendi ben erkeeek diye bağırdım peşinden kuzum ya bide öyle masum niyetle içten ve samimiyetle sorup elini dokunduki :)

Peki hareketlerini ne zaman hissettin ? Ilk hissettigin ve sık hissettigin haftalar hangisiydi? Ben bebek mi blmiyorumda dun sag kasigimin ustunde biri parmagni degirdi gbi bsy hssettim emin olamadm erken diye muhtemelen gazdi. Snn ne zman oldu
19da bebek mi değil mi diye ikilemde kaldığım hareketler vardı ama 23te net olarak vurmalarını hissettim şu an 26dayım hiç durmuyo o 19da hissettiklerimin de bebek hareketleri olduğuna emin oldum

20 de ancak hamile göbeği belli olmaya başlar. O da dikkatli gözler tarafından :) Biraz da yapı meselesi tabi.
Hareketleri ise 20-22.haftalarda hissedersin. Hatta eğer kilon var ise daha da sonra olabilir.

19da bebek mi değil mi diye ikilemde kaldığım hareketler vardı ama 23te net olarak vurmalarını hissettim şu an 26dayım hiç durmuyo o 19da hissettiklerimin de bebek hareketleri olduğuna emin oldum
Ay insallah bende hissederim. Sdce 1 kez bana parmak degdi gibi geldi ilk defa oyle bsy oldu ama sanmadim yani kucuk daha diye. Insallah hep hissedecegm gnler hemen gelir :)

Ben 15. Haftadayım ama benim göbişim var çok şirin Yani senin şişlikten kastın ne bilmiyorum kuzum ama karnım sert ben de mi erken çıkmış acaba ya ya da iç karın olayı mı var herkeste

Ben 15. Haftadayım ama benim göbişim var çok şirin Yani senin şişlikten kastın ne bilmiyorum kuzum ama karnım sert ben de mi erken çıkmış acaba ya ya da iç karın olayı mı var herkeste
Kiz bendede gobek varda sanki siskoyumda bebek degil yag gibi yani yemek yiyince yuvarlak oluyo acsam eger ayva gobegin buyuk hali oluyo alt kisimda yani sislikten kastım midemden itibaren bi sislik var milletin mide kismi icerde oldgu icin hamile gobekleri belli oluyo

Çıkar annesi az daha Poposu büyüsün kuzucuklar tekme de atsa artık ben de onu istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…