Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19dan sonra birden büyüdü benimde hiç belli olmuyordu öncesinde15 haftalık hamile göbeği nasıl olur mesela yatarken dümdüz oluyo mu
Sırt üstü yatınca düz oluyormuydu peki19dan sonra birden büyüdü benimde hiç belli olmuyordu öncesinde
Evet eskisi gibi duruyorduSırt üstü yatınca düz oluyormuydu peki
Bende kendimden şüpheleniyorum da o yüzden sordumYanlış anlamazsaniz bu soru aklınıza nerden geldi ya![]()
15 haftalık hamile olduğunuzdan mı şüphelendiniz yaniBende kendimden şüpheleniyorum da o yüzden sordum
Olur.15 haftalık hamile göbeği nasıl olur mesela yatarken dümdüz oluyo mu
15 haftalık hamile olduğunuzdan mı şüphelendiniz yani
Anladım 15 haftadan ziyade adetiniz gecikmişse mesela gidip test yaptırdığınızda 15 haftadan evvel de öğrenebiliyorsunuz.
Yatarken belli olmaz öncesinde göbek yoksa .15 haftalık hamile göbeği nasıl olur mesela yatarken dümdüz oluyo mu
Ben 17 deyim Karnim uzanırken dümdüz. Sabahları hamile değilim sanki yemek yiyince filan cikio sertlesiyo onunda yüzde 50 si bebek 50 si gazdır15 haftalık hamile göbeği nasıl olur mesela yatarken dümdüz oluyo mu
Yardım ederseniz çok sevinirimAnladım 15 haftadan ziyade adetiniz gecikmişse mesela gidip test yaptırdığınızda 15 haftadan evvel de öğrenebiliyorsunuz.
Buradan göbek nasıl oluyor şeklinde çok genel ve yanıltıcı bir soruyla yola çıkmanız sağlıklı gelmedi bana
Hamile değilsinYardım ederseniz çok sevinirim
3 kere adet oldum ama piskolojik olarak mı bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum içime boşalma olmadı ama korkuyorum yinede ve test alıp yapamadım göbeğim var ama kilo da aldım ama yumuşacık yağ gibi içine falanda katlanıyor hamile göbeği içe katlanmaz dimi
Eğer hamileysem 15 haftalık olmuş oluyor
Bende herhalde 15 haftalık hamilesinizde meraktan soruyorsunuz gibi anlayıp cevapladım ya hey allahımYardım ederseniz çok sevinirim
3 kere adet oldum ama piskolojik olarak mı bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum içime boşalma olmadı ama korkuyorum yinede ve test alıp yapamadım göbeğim var ama kilo da aldım ama yumuşacık yağ gibi içine falanda katlanıyor hamile göbeği içe katlanmaz dimi
Şaka yapmıyorum olamaz yani böyle bişey değilmiBende herhalde 15 haftalık hamilesinizde meraktan soruyorsunuz gibi anlayıp cevapladım ya hey allahımKesin hamilesindir canım sen şaka değil mi
![]()
TeşekkürlerHamile değilsin![]()
Fake kokusu alıyorum nedenseYardım ederseniz çok sevinirim
Fake kokusu alıyorum nedense3 kere adet olurken ve gerekli cinsel birliktelik de yaşanmamışken hamilelik hissi nasıl geliyor ya
siz en iyisi sağlık ocağına gidip kan verin de resmi olarak teyit ettirin bari