Hamile göbeği

Yanlış anlamazsaniz bu soru aklınıza nerden geldi ya 🤭

Anladım 15 haftadan ziyade adetiniz gecikmişse mesela gidip test yaptırdığınızda 15 haftadan evvel de öğrenebiliyorsunuz.
Buradan göbek nasıl oluyor şeklinde çok genel ve yanıltıcı bir soruyla yola çıkmanız sağlıklı gelmedi bana

Hani göbeğiniz şöyle oluyor 15 haftalıkken diye tarif edilince sizin göbek de o tarife uyunca hamile olduğunuzu düşünmeyeceksiniz değil mi 🤭

Anladım 15 haftadan ziyade adetiniz gecikmişse mesela gidip test yaptırdığınızda 15 haftadan evvel de öğrenebiliyorsunuz.
Buradan göbek nasıl oluyor şeklinde çok genel ve yanıltıcı bir soruyla yola çıkmanız sağlıklı gelmedi bana
Yardım ederseniz çok sevinirim
3 kere adet oldum ama piskolojik olarak mı bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum içime boşalma olmadı ama korkuyorum yinede ve test alıp yapamadım göbeğim var ama kilo da aldım ama yumuşacık yağ gibi içine falanda katlanıyor hamile göbeği içe katlanmaz dimi
Eğer hamileysem 15 haftalık olmuş oluyor

3 kere adet oldum ama piskolojik olarak mı bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum içime boşalma olmadı ama korkuyorum yinede ve test alıp yapamadım göbeğim var ama kilo da aldım ama yumuşacık yağ gibi içine falanda katlanıyor hamile göbeği içe katlanmaz dimi
Hamile değilsin 🙄

Bende herhalde 15 haftalık hamilesinizde meraktan soruyorsunuz gibi anlayıp cevapladım ya hey allahım 🤦🏼‍♀️ Kesin hamilesindir canım sen şaka değil mi 🙄

Fake kokusu alıyorum nedense 🤭 3 kere adet olurken ve gerekli cinsel birliktelik de yaşanmamışken hamilelik hissi nasıl geliyor ya 🤔 siz en iyisi sağlık ocağına gidip kan verin de resmi olarak teyit ettirin bari

Back
X