Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Çok şükür 6 haftalık hamileyim güzel anıları unutmamak için günlük tutmak istiyorum. İnternette bir kaç sitede buldum ama içeriğ ile ilğili resim yok kullanan arkadaslar var ise bana önerebilir mi
canım ben özel bir defter almadım, ama evimde eşimle birlikte çok önceden aldığımız güzel bir mor defterim vardı, ona bebeğimi görmeye gittiğim günlerde ultrason fotoğrafıyla birlikte duygularımı yazıyorum, ilk canımın çektiği aşerdiğim şeyleri not alıyorum ileride okutmak için ona Eki Görüntüle 2589843
Eki Görüntüle 2589844
Eki Görüntüle 2589845
Eki Görüntüle 2589846
canım ben özel bir defter almadım, ama evimde eşimle birlikte çok önceden aldığımız güzel bir mor defterim vardı, ona bebeğimi görmeye gittiğim günlerde ultrason fotoğrafıyla birlikte duygularımı yazıyorum, ilk canımın çektiği aşerdiğim şeyleri not alıyorum ileride okutmak için ona Eki Görüntüle 2589843
Eki Görüntüle 2589844
Eki Görüntüle 2589845
Eki Görüntüle 2589846