hamile günlüğü

seker_5454

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
37
0
36
Sakarya
kızlar diyorumki herkez buraya hamileniğinin ilk gününden son gününe kadar <hissettiklerini yazsın gerçekten mükemmel olur :) ilk olarak ben başlıyayaım :)

MeleĞiM...BUGUN O MİNİCİK ALİBİN BENIM İÇİMDE ATTIĞINI BANA TUTUNMAYA ÇALIŞTIĞINI HAYATA GELMEK İSTEDİĞİNİ HİSSETTİRDİN ANNENE..NASILDA GÖZLERİM DOLDU SENI BÖYLESİNE HİSSEDİNCE BAZEN GECELERİ SENI DÜŞÜNÜP AĞLIYORUM YARABBI DİYORUM NASIL BİŞİ BENIM CANIMIN CANI PARÇASI SENİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ MELEĞİM SENI GÖRMEDEN KARŞILIKSIZ VE BEKLENTİSİZ SEVEN ANNEN ...:nazar:

ben henuz bısey hıssedemıyorum suan 15 haftalık ama tabıkı psıkolojık bu gercege alıstım ve sureklı elım karnımda sankı dogdu ve onu tutuyorum ona dokunmama ıhtıyacı var sanıyorum onu gormedım ama ck sevıyorum ve dort gozle beklıyorum gercekten ınanılmaz bı rduyguymus rabbım herkeze nasıp etsın bız hıc beklemedık evlendıgımız an hamıle kaldım ustelık ıkızdı basta fakat bırnı kaybettık cok guzel bır duygu sag saglım kucamıza almak dılegıyle.....

bebeğim ben daha bugün öğrendim benle olduğunu..
annen bir kas spazmına bu kadar sevineceğini düşünebilir miydi acaba..
çook acı çektim bugün..ama sonra seni öğrendim geçti herşeyim...
sen benimlesin ya ağrı acı mı kalır hiç..
aslında kızgındım sana tam 12 ay beklettin anneyi...
kız olursan adın nazlı olsun demiştik hep ama bu kadar nazlanacağını hiç tahmin edememiştik..
insan görmeden severmi birini SENİ SEVİYORUM benim tatlı meleğim..
Rabbim korusun seni..sımsıkı tutun bana ve lütfen bırakma emi :))

kızlar diyorumki herkez buraya hamileniğinin ilk gününden son gününe kadar <hissettiklerini yazsın gerçekten mükemmel olur :) ilk olarak ben başlıyayaım :)

MeleĞiM...BUGUN O MİNİCİK ALİBİN BENIM İÇİMDE ATTIĞINI BANA TUTUNMAYA ÇALIŞTIĞINI HAYATA GELMEK İSTEDİĞİNİ HİSSETTİRDİN ANNENE..NASILDA GÖZLERİM DOLDU SENI BÖYLESİNE HİSSEDİNCE BAZEN GECELERİ SENI DÜŞÜNÜP AĞLIYORUM YARABBI DİYORUM NASIL BİŞİ BENIM CANIMIN CANI PARÇASI SENİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ MELEĞİM SENI GÖRMEDEN KARŞILIKSIZ VE BEKLENTİSİZ SEVEN ANNEN ...:nazar:

bilirim cok güzel bi duygudur annelik bende ikinciye hamileyim mevlam isteyen herkeze versin aratmasın bu arada sen sakaryalımısın bende oralıyım

bugun tam 7 haftalık oldun bitanem senı öğreneli 2 hafta oldu sanki yıllardır benımleymişsin gibi okadar bağlandıkkı birbrimize artık sensiz bir günümü bile hesaplayamaz hayal edemez ve düşünemez oldum ANNE olmak ANNE olmayı düşünmek ne kadarda muhteşem bir duygu sen benım ve babanın biricik meleğisin..bize tutun bebeğim rabbım senı korusun...:nazar:

bebeğim bugün değerin çok iyi arttığını öğrendik :))
çok mutlu oldum..Rabbim bizi korusun meleğim..sımsıkı tutun anneye :49:

evt cnm ben merkezdeyim :)

bebeğimmm...bugun doktor amcamızla seni izledik babamız yine göremedi senı :( bidahaki aya inş.kalp atışlarını dinledik bitenm ne muhteşem bir duygu sen benımlesin minicik kalbin ve sen bizi bırakma bebeğim artık sensiz bi dünya yok bizim için .. :):nazar:

Back
X