- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Haberi var açık açık söyledimbu kararınızdan eşinizin haberi var mı?
ilk biz mi öğreniyoruz?
O benle konusmayı denedi ama yüzünü bile görmek istemyorum ben uzak durdum.. iki yıllık evliliğimde günlerim aglamakla gecti bıktım usandım o kadar agır küfürler işittimkiÖnce eşinle konuş, belki bir çözüm bulunur.
Hiç haletmediğim sekilde hakaretler etti küfürleri var diyorm ayrıca zor seyler yasadk sorunlarmz hiç bitmedi üstüne eklendi ikimizde birbirimize göre değilmişizSorununuz çözülebilecek derecede bence.
Karnındakini düsün.
O zaman bu kadar sorunun vardi madem cocuk niye yaptiniz kardesim?Hiç haletmediğim sekilde hakaretler etti küfürleri var diyorm ayrıca zor seyler yasadk sorunlarmz hiç bitmedi üstüne eklendi ikimizde birbirimize göre değilmişiz
hep bi ümidim vardi ama artık ümit üretmekten bıktım ve olmayacagını anladim bunu daha önce farketseydm asla cocuk yapmaz ayrılırdm.. hem ben daha önce cok ayrılık düşündüm ama hep o beni bırakmadı ama artık dayanacak gücüm kalmadi vebimO zaman bu kadar sorunun vardi madem cocuk niye yaptiniz kardesim?
binkaş defa yasadimSiddet var mi bu da onemli
Hakkinizda hayırlı olsun. Alacaginiz kararlari birkez daha düsünün. Cünkü ortada bebek varŞ
hep bi ümidim vardi ama artık ümit üretmekten bıktım ve olmayacagını anladim bunu daha önce farketseydm asla cocuk yapmaz ayrılırdm.. hem ben daha önce cok ayrılık düşündüm ama hep o beni bırakmadı ama artık dayanacak gücüm kalmadi vebim
Hamile halinizle bu karari aldiginiza gore baya uzmus sizi..
Bosanma kararini acele mi aldiniz uzerine dusundunuz mu bilmiyorum ama degisme cabasi varsa bir sure uzak kalarak degismesini bekleyin..
Cabasi yoksa konusacak pek bisey yok zaten.. adli tatil donusu islemleri baslatirsiniz
Hamile halinle olmamistir insallah.esinizden korkuyor musunuz bi panik stres diken ustunde misiniz bu duygular varsa konusun sizin ne yasadiginizi anlamasi gerek once evliligi kurtarmayi olmuyorsa ayrilmayi dusunebilirsiniz.cocuk olunca sorumluluk artacak tahammuller azalacak simdiden konusup cozume kavusmali.Bi
binkaş defa yasadim
Hamile halinizle bu karari aldiginiza gore baya uzmus sizi..
Bosanma kararini acele mi aldiniz uzerine dusundunuz mu bilmiyorum ama degisme cabasi varsa bir sure uzak kalarak degismesini bekleyin..
Cabasi yoksa konusacak pek bisey yok zaten.. adli tatil donusu islemleri baslatirsiniz
Verecegi tepkilerden çok kprkuyorum o kadar bagırıyorki bütün apartman duyuyordur.. lafına karsı cevap vermeme tahammülü yok normal sekilde iletişime giremyoruz herseye sinirleniyor.. sinirlenincede agzına geleni sayıyor ben artık içime atmaktan suskunluktan konusamamktan cok yoruldum biriktim dayanacak halim kalmadi.. boşanınca daha zor olcak hersey onu da düşünüyorum.. ailem çok üzülücek bebeğim için hersey yarım kalıcak ama bende böyle seylere maruz kalmak istemyorum hiç kurtuluşu yok gibiHamile halinle olmamistir insallah.esinizden korkuyor musunuz bi panik stres diken ustunde misiniz bu duygular varsa konusun sizin ne yasadiginizi anlamasi gerek once evliligi kurtarmayi olmuyorsa ayrilmayi dusunebilirsiniz.cocuk olunca sorumluluk artacak tahammuller azalacak simdiden konusup cozume kavusmali.
Artık ümidim kalmadıki ama ailenyakınlarınokarak önce kimlere durumu anlatsam bilmyorum çok şaşkınımHamile halinizle bu karari aldiginiza gore baya uzmus sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?