- Konu Sahibi burcukececi
-
MERHABA ablalarım cnm cok sıkkın caresızım kafam karısık bitkinim yasım daha 23 1 yıllık evlıyım 3 aylık ıkızılerıme hamıleyım eşimle daha once cok sorumlarımız oldu bı sekılde hallettık suanlık aılesyle yasıoruz kaynanam ve gorumcemle olan munasebetleri anlatmıcam bile onlar cok ayrı vakalar zaten sabah esıme kahvaltı hazırladım oda calsııyor bende normalde her gun aynı saatte hazır olur neden gec hazırladın ıse gec kalcam dedı hemen hemen ıs yerlerımızde yakın bende dunde aynı saatte yedık dedim bagırmaya basladı bagırma dedim kalktı vurdu erkek kardesıde gordu bana vurdugunu bı kac kez aglayarak cıktım evden işe geldim cnm cok sıkkın bıktım bezdim yoruldum caresızım arkamda kımse yok annemle babam ben ck kucukken ayrıldılar babamla yıllardır knsmuyrm bile annemde bi adamla yasıyo onada gitmem gidemem .. bu ilk dayak olayıda değil aslında neler neler yasadımm ne olurusunuz neden hamıle kaldın diye kızmayın benm her yanım kızgınlıklarla kırgınlıklarla dolu zaten .. bana bi çıkış yolu gösterin...
MERHABA ablalarım cnm cok sıkkın caresızım kafam karısık bitkinim yasım daha 23 1 yıllık evlıyım 3 aylık ıkızılerıme hamıleyım eşimle daha once cok sorumlarımız oldu bı sekılde hallettık suanlık aılesyle yasıoruz kaynanam ve gorumcemle olan munasebetleri anlatmıcam bile onlar cok ayrı vakalar zaten sabah esıme kahvaltı hazırladım oda calsııyor bende normalde her gun aynı saatte hazır olur neden gec hazırladın ıse gec kalcam dedı hemen hemen ıs yerlerımızde yakın bende dunde aynı saatte yedık dedim bagırmaya basladı bagırma dedim kalktı vurdu erkek kardesıde gordu bana vurdugunu bı kac kez aglayarak cıktım evden işe geldim cnm cok sıkkın bıktım bezdim yoruldum caresızım arkamda kımse yok annemle babam ben ck kucukken ayrıldılar babamla yıllardır knsmuyrm bile annemde bi adamla yasıyo onada gitmem gidemem .. bu ilk dayak olayıda değil aslında neler neler yasadımm ne olurusunuz neden hamıle kaldın diye kızmayın benm her yanım kızgınlıklarla kırgınlıklarla dolu zaten .. bana bi çıkış yolu gösterin...
İkinizde çalıştığınız halde neden kayınvalidede yaşıyorsunuz?
Bu sebebden vurulur mu hic nasil adam bu böyle hamile kadina kahvalti gec hazirladin diye vuruyor.
Böylelerine raabim evlenmeyi hic nasip etmesin diyorum.
Toplum icinde kendini kanitlayamamis kücük yaratiklar savunmasiz kadinlari döverek, söverek kendilerini tatmin ediyorlar aklinca adam oluyorlar kendilerini güclü hissediyorlar.
Sen calisiyorsun anladigim kadariyla yol gösterin demissin ama yolunu sadece kendin cizebilirsin.
Ayaklarinin üzerinde duruyorsan neden cekiyorsun böyle birini sana hamileyken vuran adamdan hemde böyle bir sebebden hayir mi gelir?
Cocuklarina iyi bir babami olur ? Hic sanmiyorum...
Dedigim gibi kararli ol isin varsa ayaklarinin üzerinde durailiyorsan hic cekme Allah yardimcin olsun...
Şiddetin affı yok, bahanesi yok
Madem çalışıyorsun, bas ayaklarının üzerine, tavrını koy, affetmediğini bilsin
Eşin bu saatten sonra değişmez, hamile olman durumu zorlaştırıyor ama en azından çocukların palazlanana kadar idare etmelisin. Ama söyleyeceğim tek şey bu adamla ömür geçmez, kahvaltısı geç kalmışmış, b... yiyesice, yemesen ne olur. Of çok sinirlendim arkadaşım ya kusura bakma, o evde yaşayan insanlarda nasıl insandır ya, ne yapıyorsun diyen yok, Allah yardımcın olsun
bende oyle dunuyorum cocuklarım az buyuyene kadar en azından ıdaremı etmeyelım? ... nasıl gecer bole hayat..
hayır cnm bunun idaresi falan olmaz. Böyle ömür geçmez. çalışıyomuşsun ne güzel . Annene yakın ucuz küçük bir ev tutsan. çalışıp geçinemezmisin ? Bak benim bir arkadaşım var. Gündüz işe gider. Akşam sağda solda çorap, dantel, bebek yeleği satar. Hayatını kazanır bebekler olunca annen bakmazmı gündüzleri.
Bence hepsini yapabilirsin. Kadınlar olarak güçlü olmalıyız razı gelmemeleyiz. Bize yapılan zulme. O da görsün. Bir kahvaltı yüzünden hemde başkasının yanında sana vurmak neymiş. Ayklarına kapanmazsa neyim. Affedip affetmekte sana kalır. Bugünlük annene git, sakın gitme o eve. Anlasın olayın vehametini oda.bir ev bulun hemen. Bak gör kuzu olacak kuzu :)
Elalem hamile karısının ayağını yere bastırmıyor ya terbiyesize bak
hiç bişey olmuyo burnu kaf dagında bunlkarın sülalece... Annemde calsııyor ... Malesef.. Oda bakamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?