- Konu Sahibi burcukececi
-
NE YERE BASTIRMAMASI CALISDITIGM AYLIGI KENDI BORCU VAR DIYE kurusu kurusuna elıne sayıyorum aksam eve gıdyrm bazen yemek olmuyo yemege gırym hamıle halımle tum ahalinin bılasıgını ben yıkıyorum evde ıkı gorumce var bırı calısıo benden ıkı saat once eve gelıo düşünün artık....... bıde tek ızınlı gunum pazar 3 katlı trıbles evı tek basıma temızlıyorum ve ben hala yaranamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...................... !!!!!!
kardeşim bak bu yaşadığın ilk şiddet olayıysa aslında şiddetin ilki sonu olmaz tabi de. eğer bir kere daha bir şiddet olayıyla karşılaşırsan kadın sığınma evleri var. sana en yakın olanını internetten araştır. ve oralara başvur. diyebileceğim sadece bu. hamilesin bi de sana el kaldırılmamalı. devlete bağlı onlar ve orada sana iyi bakarlar. eşinle ve ailesi ile ilgili yorum yapmıcam zaten herşey baştan yanlış. nedengül
Kadın sığınma evinde anneye çocuklarıyla birlikte kalabilecekleri özel bir oda verilir. Kadın sığınma evinde mutfaklar, banyolar, oyun odaları, oturma odaları ve bahçede çocuk parkı bulunmaktadır.
Kadın sığınma evinde çalışan personel kadınlarla ve çocuklarıyla ilgilenir.
Okula giden çocuklar gerektiğinde kadın sığınma evine yakın bir okula da gidebilirler.
Kadın sığınma evlerinde çocuklar için çok iyi olanaklar vardır:
* Küçük çocuklar için oyun grupları
* Okula giden çocuklar ve gençler için boş zaman grupları
* Çocuklar için bireysel danışmanlık
* Ev ödevlerinde yardım
Şayet bir kadın çocuklarıyla birlikte Kadın Sığınma Evi'ne gelmek istiyorsa, telefon etmesi yeterlidir. Sonra burada çalışan yetkili neler yapılacağını anlatır.
Şiddet karşısında kalan kadının boyun eğmeyip, destek alabileceği, kendisine kucak açabilecek yerlere başvurabileceğini hatırlatmak istedim. Bu konuda bilgi almak isteyenlerin Kadın Dayanışma Vakfı'nın İstanbul 0 212 248 16 80 ya da Ankara: 0 312 309 04 84 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler
cnm Allah yardımcın olsun. Ankara da isen ben sana yardımcı olmaya çalışırım kalacak yer konusunda
evet ankaradayım nasıl yardımcı olabılırsınızben ıkız cocuklara hamıleyım ıkı tane bide 1 mılyar maasla calısıyorm..
hem çok üzüldüm hemde çok sinirlendim canım allah yardımcın olsun evin yapılana kadar biraz sabretmeyi denesen canım belki ayrı eve çıkınca daha farklı olur burdan yorum yapmak kolay tabi çektiğini sen bilirsin ama eşin ailesinin etkisi altında kalıyor olabilir hem o zamana kadar bebeklerinde biraz büyümüş olur hiç değilse doğumu atlatmış olursun daha sonrada baktın şiddet devam ediyor ama inşaallah etmez tüm kalbimle diliyorum senin için diğer arkadaşlarında dediği gibi sığınma evlerini araştırırsın iyi bir iş de çalışırsanda hem çalışırsın hem bakarsın miniklerine... ama inşaallah allah yardım eder eşinde hatasını anlar yuvan dağılmaz canım benim..MERHABA ablalarım cnm cok sıkkın caresızım kafam karısık bitkinim yasım daha 23 1 yıllık evlıyım 3 aylık ıkızılerıme hamıleyım eşimle daha once cok sorumlarımız oldu bı sekılde hallettık suanlık aılesyle yasıoruz kaynanam ve gorumcemle olan munasebetleri anlatmıcam bile onlar cok ayrı vakalar zaten sabah esıme kahvaltı hazırladım oda calsııyor bende normalde her gun aynı saatte hazır olur neden gec hazırladın ıse gec kalcam dedı hemen hemen ıs yerlerımızde yakın bende dunde aynı saatte yedık dedim bagırmaya basladı bagırma dedim kalktı vurdu erkek kardesıde gordu bana vurdugunu bı kac kez aglayarak cıktım evden işe geldim cnm cok sıkkın bıktım bezdim yoruldum caresızım arkamda kımse yok annemle babam ben ck kucukken ayrıldılar babamla yıllardır knsmuyrm bile annemde bi adamla yasıyo onada gitmem gidemem .. bu ilk dayak olayıda değil aslında neler neler yasadımm ne olurusunuz neden hamıle kaldın diye kızmayın benm her yanım kızgınlıklarla kırgınlıklarla dolu zaten .. bana bi çıkış yolu gösterin...
insanlar ne kadar nankör allahım.. evlilikten soğuyorum vallahi..NE YERE BASTIRMAMASI CALISDITIGM AYLIGI KENDI BORCU VAR DIYE kurusu kurusuna elıne sayıyorum aksam eve gıdyrm bazen yemek olmuyo yemege gırym hamıle halımle tum ahalinin bılasıgını ben yıkıyorum evde ıkı gorumce var bırı calısıo benden ıkı saat once eve gelıo düşünün artık....... bıde tek ızınlı gunum pazar 3 katlı trıbles evı tek basıma temızlıyorum ve ben hala yaranamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...................... !!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?