Hamile halimle sabahın köründe TOKAT YEDİM ! Çok çaresizim..

allah sana yardım etsin...maaşın bir ev geçindircek düzeydi mi? bu adam değişmez bence. şiddetin sonu yoktur asla.

Kadın sığınma evinde anneye çocuklarıyla birlikte kalabilecekleri özel bir oda verilir. Kadın sığınma evinde mutfaklar, banyolar, oyun odaları, oturma odaları ve bahçede çocuk parkı bulunmaktadır.

Kadın sığınma evinde çalışan personel kadınlarla ve çocuklarıyla ilgilenir.

Okula giden çocuklar gerektiğinde kadın sığınma evine yakın bir okula da gidebilirler.

Kadın sığınma evlerinde çocuklar için çok iyi olanaklar vardır:

* Küçük çocuklar için oyun grupları
* Okula giden çocuklar ve gençler için boş zaman grupları
* Çocuklar için bireysel danışmanlık
* Ev ödevlerinde yardım

Şayet bir kadın çocuklarıyla birlikte Kadın Sığınma Evi'ne gelmek istiyorsa, telefon etmesi yeterlidir. Sonra burada çalışan yetkili neler yapılacağını anlatır.
Şiddet karşısında kalan kadının boyun eğmeyip, destek alabileceği, kendisine kucak açabilecek yerlere başvurabileceğini hatırlatmak istedim. Bu konuda bilgi almak isteyenlerin Kadın Dayanışma Vakfı'nın İstanbul 0 212 248 16 80 ya da Ankara: 0 312 309 04 84 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler

cnm Allah yardımcın olsun. Ankara da isen ben sana yardımcı olmaya çalışırım kalacak yer konusunda

ah canım kıyamam ben sana ya. nasıl bir öküzlüktür bu ( en azından doğumdan sonra bir altı ay kadar bekle derim ben hem senin hem bebeklerin için rahat olur. Ayrıca kadın sığınma evlerini de mutlaka düşün. Şiddetin sonu yok. Egosu da boyu da devrilsin ( Çok sinirlendim ve çok üzüldüm. İnşallah iyi bir çözüm bulursun. Doğumdan sonra bebeklerinle yeni bir hayat kur. Kadın isterse her şeyi yapar. Ne olur aciz hissetme. Seni öldürmeyen her şey seni güçlendirir. Sabırlı ve sakin ol.

Hic kusura bakmayin, 3 aylik hem de ikiz bebege hamile bir kadinin hem parasini yiyecek, hem anasinin babasinin evinde kardesinin gözü önünde karisini dövecek hem de hizmetci gibi bütün evi temizletecek bir adamdan koca falan olmaz. Vicdan ve merhamet duygusu olmayan birinin gözü cocuk bebek de dinlemez. Siradan gecirir artik sizi. Hamile kadina vurma etme demeyenler cocuga siddete de ses cikarmaz. Nasil ve niye katlaniyorsunuz bu adama? Sevdim hala da seviyorum diyorsaniz sizde de bir sorun var muhtemelen. Hic olmazsa birkac gün kalin annenizde. Yapmasa bile desinki benim kapim kizima her zaman acik. Torunlarima da kizima da bakarim dese belki biraz gözü korkar.

Kizkardesi iki saat önce geliyor elini birseye sürmedigi gibi bir de hizmet bekliyor. Koca olacak yaratikta buna ses cikarmiyor. Ayrilin bosanin demek zor ama bu adama tepkisiz de kalmayin. Basinda ana- baba yok, parasi pulu gidecek kapisi yok ezdikce ezerim dövdükce döverim diyor masallah.

Siz ses çıkarmadıkça daha çok ezileceksiniz bu duruma daha ne kadar katlanacaksınız Allah aşkına ya.
Kendinize değer verin biraz.
O kaç paralık adamdır ki size el kaldırıyor üstelik hamilesiniz de!
Bence arkadaşların önerilerini değerlendir ve bu adamdan uzaklaş.
Biliyorum bir yuvayı dağıtmak kolay değil ancak yarın birgün çocuklarınız da dayak yiyecek kimbilir ne tür şiddetler görecekler ve inanın bugün o adamdan kurtulmadığınız için evlatlarınızın gözünde en büyük suçlu siz olacaksınız.
Onlara da kendinize de bu acıları yaşatmayın.

sığınma evi olayına kesinlikle katılıyorum. arkadaşımın ablası iki çocuğuyla mor çatıya sığındı giyicek psikolojik destek çocuklarıyla kalacaağı bir oda. kimse yerini yurdunu bulamıyo arkadaşımın ablası bazen kardeşini telle arardı tel gizli no görünür bi kaç dakika içindede sanki kimse aramamış gibi o kayıt bile telden silinirdi. çok memnundu halinden. avukat vs sağlıyolar. ama sözlerinden çıkmak yok. kötü bir iş yapmak hırsızlık vs gibi yada eşnle tekrar barışmak durumu olunca bidaha sahip çıkmıyolar bu yüzden iyi düşünmek gerek yani pişman olur eve dönersin dayağın dozu artar bidaha dönücek yerin olmaz. her türlü sosyal hayat var. daha sonra ve tutmana iş bulmana yetmediği yerde maddi destekpsikolojik destek sağlıyolar. tabi iiyi düşünüp tartmak lazım.

ne mantık karın da çalışıyo üstelk ikiz bebeklerine hamile kalkıyo kahvaltı hazırlıyo o haliyle bide geç diye tokat yiyo allahım ne diyim bilemiyorum allah yardımcın olsun eşinede vicdan versin boll boll

Son düzenleme:
Durumunuza çok üzüldüm. Bence ne yapacağınıza karar verene kadar kocanızdan gizli para atın bi kenara. Allah korusun darda kalırsanız karşınıza çıkar.

evet ankaradayım nasıl yardımcı olabılırsınız ben ıkız cocuklara hamıleyım ıkı tane bide 1 mılyar maasla calısıyorm..

evet ankaradayım nasıl yardımcı olabılırsınız ben ıkız cocuklara hamıleyım ıkı tane bide 1 mılyar maasla calısıyorm..

allah yardım etsin canım. çaresizlik çk zor. seni çok iyi anlıyorum. bende annemlerle yapamıyorum. annem çok sinirli. eşim yapamıycamı bidiği için önceden çok sıkıntı çıkırıyodu sonra annem kendini sirkeledi. bir ay kadar kaldım şimdi mahkumiyetim kalmadı allaha şükür.

Maaşın kendini geçindirebilecek kadar iyi mi? Öyleyse şayet tek odalıda olsa tut bir ev bas git. Bundan kötü olmaz durumun herhalde.

Aksiyse kadın sığınma evini düşün derim. Az posta koy bak nasıl adam olur.

Terbiyesiz adam çocuk mu terbiye ediyor tokatla?

Çok kızdım ya...

hem çok üzüldüm hemde çok sinirlendim canım allah yardımcın olsun evin yapılana kadar biraz sabretmeyi denesen canım belki ayrı eve çıkınca daha farklı olur burdan yorum yapmak kolay tabi çektiğini sen bilirsin ama eşin ailesinin etkisi altında kalıyor olabilir hem o zamana kadar bebeklerinde biraz büyümüş olur hiç değilse doğumu atlatmış olursun daha sonrada baktın şiddet devam ediyor ama inşaallah etmez tüm kalbimle diliyorum senin için diğer arkadaşlarında dediği gibi sığınma evlerini araştırırsın iyi bir iş de çalışırsanda hem çalışırsın hem bakarsın miniklerine... ama inşaallah allah yardım eder eşinde hatasını anlar yuvan dağılmaz canım benim..

insanlar ne kadar nankör allahım.. evlilikten soğuyorum vallahi..

Hamile bir kadına bağırmaktan geçtim el kaldıran bir adamı Allah affetmez! Sabah sabah sinir oldum...
Arkadaşım Ankara'da sığınma evleri vardır, bas git derim, hem çocuklarına bakan olur hem de işine gücüne devam edersin.

Çocuklarını da döver bu kalpsiz .Kendine acımıyorsan onların geleceğini düşün .İlk maaşını aldığın gün kadın sığınma evine git ve boşa bu adamı .Yoksa çok pişman olursun .

yani yuh diyorum başka bişey demiyorum sonra bu adamım diye geçinir ortalıkda pes yaa hamile kadına nasıl vurulur hemde b...dan bi sebebden çekmee canım sana bu halinle vuran acımayan adam ilerde neler yapmaz ki otur düşün hayatına bi yön vermelisin çok zor evet ama mutlaka bi yolu bulunur çok sinir oldm sabah sabahh yeni doğum yaptm zaten duygularım allak bullak bide konunu görünce yazmadan geçemedim

Şiddet varsa susman eşini cesaretlendirir herşey dahada kötüye gider diye düşünüyorum . Bir de hamilesin daha fazla ilgi alakaya ihtiyaç duyduğun dönemdesin. Nasıl bir vicdanı var bu adamın ki 2 zeytin 1 peynir için sana el kaldırıyor. Zıkkımın kökünü yesin. Kadın sığınma evi bence senin için en uygun yer olur kendin ve çocuklar toparlanıncaya kadar orada kalırsın. Belki eşininde burnu sürterde ben napıyorum diye bi düşünür. Sana kendisini affettirir. Hakkında hayırlısı olsun...

Size boşanın diyemem. Durumunuzu en iyi Siz bilirsiniz ama ben de üç aylık hamileyim ve eşim bana herhangi bir sebep için tokat atmış olsa şu halimle onun gözünün yaşına bakmazdım.
Ölsem açlıktan, sevdadan giderdim oradan.
Çünkü şu halde kıyıyorsa, merhameti yoksa doğumdan sonra ağzımızla kuş tutsak memnun edilemez bir hal alır.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…