- 9 Kasım 2023
- 294
- 112
- 23
- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Benim gogus agrim hamileligi ögrendikten sonra başladı.En iyisi adetin gecikmesini beklemek.Günaydın herkesee. Hanımlar gebeliğinizi öğrenmeden ne kadar önce göğüs acısı ağrısı göğüste ağırlık hissi yaşadınız ?
Ben 19 şubatta hsg çektirdim
İlişki tarihleri : 21,23,25,27,29 Şubat.
En az beş altı gündür göğüslerde bu belirtileri yaşıyorum. Bu süreç içinde gebelik olmuş olsa bile bu belirtiyi bu kadar erken gösterir mi?
Not: son adet tarihim 11 Şubat yani bir hafta on gün var adet günüme
Evet test yapmıyorum ben de o yüzden zaten daha çok erken test için ama bu göğüs ağrısı valla sinirimi bozmaya başladı artıkkkkBenim gogus agrim hamileligi ögrendikten sonra başladı.En iyisi adetin gecikmesini beklemek.
Gogus agrisi hem adet belirtisi ola bilir hemde gebelik.O yüzden yanılta biliyor.Evet test yapmıyorum ben de o yüzden zaten daha çok erken test için ama bu göğüs ağrısı valla sinirimi bozmaya başladı artıkkkk
Evet aslında şöyle ben evlenmeden önce hiç bilmezdim adetten önce göğüs ağrısı. Fakat evlendikten sonra hormonlar değişince sanırım benim adetten önce göğüs ağrım başladı. Ama adetimden 1-2 gün önce olur hep. Bu kez çok erken başladığı için bi acaba dedimGogus agrisi hem adet belirtisi ola bilir hemde gebelik.O yüzden yanılta biliyor.
Hamilede ola bilirsiniz tabi ama ama adet zamanida gogus agrisi oluyor mesela benimde hamile olmadigim zamanlarda gogus agrim oluyor bazen hic olmuyor.Inşallah hayirlisi olsun.Evet aslında şöyle ben evlenmeden önce hiç bilmezdim adetten önce göğüs ağrısı. Fakat evlendikten sonra hormonlar değişince sanırım benim adetten önce göğüs ağrım başladı. Ama adetimden 1-2 gün önce olur hep. Bu kez çok erken başladığı için bi acaba dedim
Teşekkür ederim amin, yine pek umudum yok ama hayırlısıHamilede ola bilirsiniz tabi ama ama adet zamanida gogus agrisi oluyor mesela benimde hamile olmadigim zamanlarda gogus agrim oluyor bazen hic olmuyor.Inşallah hayirlisi olsun.
Yani ben üst üste 5 gün eşimle ilişkiye girsem benimde göğüslerimde ağrı olur, bu da başka bir açıGünaydın herkesee. Hanımlar gebeliğinizi öğrenmeden ne kadar önce göğüs acısı ağrısı göğüste ağırlık hissi yaşadınız ?
En az beş altı gündür göğüslerde bu belirtileri yaşıyorum. Bu süreç içinde gebelik olmuş olsa bile bu belirtiyi bu kadar erken gösterir mi?
Üst üste değil günaşırı :)Yani ben üst üste 5 gün eşimle ilişkiye girsem benimde göğüslerimde ağrı olur, bu da başka bir açı
FarketmezÜst üste değil günaşırı :)
Bu durum benimle benziyorBenim hamile kaldığım ay normal adet öncesi göğüs agrisindan 1 hafta 10 gün önce göğüslerim ağrımaya başlamıştı. Ne alaka demiştim hatta
Adetime 1 hafta kala karnımda şişkinlik hissim olmuştu ilk. başka belirtim yoktu öğrenene kadar.zaten bulantı, baş dönmesi vs 2. Aya doğru başlıyor.Günaydın herkesee. Hanımlar gebeliğinizi öğrenmeden ne kadar önce göğüs acısı ağrısı göğüste ağırlık hissi yaşadınız ?
Tabi muhakkak farklı olur. Ben de benzer durum yaşayan var mı diye merak ettim. Adet gecikmesi yaşamadan bir şey netleşmeyecek el mahkum :)Bir de bu belirtiler herkeste farklı oluyor benim hiç göğüs ağrım olmamıştı. Şu an ikinci bebek için uğraşıyoruz ve benim ilk aradığım belirtim şişkinlik adetime 8 gün var benim de
Evet umarım pozitifi görürsünüzTabi muhakkak farklı olur. Ben de benzer durum yaşayan var mı diye merak ettim. Adet gecikmesi yaşamadan bir şey netleşmeyecek el mahkum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?