Hamile hanımlar fikrinize ihtiyacım var

Kafkefo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
91
196
23
Herkese merhabalar, bu aralar hamilelik ile ilgili herşeye takmış durumdayım. Fikrinizi merak ediyorum. Regl öncesi hamile olduğunu hisseden var mı aranızda. Yani belirtileri değil de daha çok o hissi merak ediyorum. Muhtemel ilişkiden birkaç gün sonra döllenmiş yumurta rahime ilerliyor biliyorsunuz. Bu belki belirti anlamında birşey hissettirmiyor ama içine doğan var mı aranızda çok merak ediyorum.

Herkese merhabalar, bu aralar hamilelik ile ilgili herşeye takmış durumdayım. Fikrinizi merak ediyorum. Regl öncesi hamile olduğunu hisseden var mı aranızda. Yani belirtileri değil de daha çok o hissi merak ediyorum. Muhtemel ilişkiden birkaç gün sonra döllenmiş yumurta rahime ilerliyor biliyorsunuz. Bu belki belirti anlamında birşey hissettirmiyor ama içine doğan var mı aranızda çok merak ediyorum.
Ben iki çocugum var ikisini de hissettim adet dönemi öncesi . ama ben planlı gebelik istedgm için de olabilir belki 😊 bir belirti de olmadı zaten iki gebelkte de ilerleyen aylarda oldu

Allah bağışlasın çocuklarınızı. Kiminle konuşsam birkaç denemede olmayıp tutturdukları ay hissettiğini söylüyorlar. Belki de öğrendikten sonra ki rahatlama ile öyle. Bir arkadaşım ciddi sigara bağımlısı idi. Diğer denemelerde bırakamamıştım sonuç zaten negatifti ama en son denemede ertesi gün sigara içemedim ve o ay hamileydim dedi çok etkilenmiştim. Ben regl gününe kadar beklerken sanırım kafayı yicem😂😂

Allah bağışlasın çocuklarınızı. Kiminle konuşsam birkaç denemede olmayıp tutturdukları ay hissettiğini söylüyorlar. Belki de öğrendikten sonra ki rahatlama ile öyle. Bir arkadaşım ciddi sigara bağımlısı idi. Diğer denemelerde bırakamamıştım sonuç zaten negatifti ama en son denemede ertesi gün sigara içemedim ve o ay hamileydim dedi çok etkilenmiştim. Ben regl gününe kadar beklerken sanırım kafayı yicem😂😂
Amin inşallah 😊Bi sorun yoksa düzenli ilşki de yumurtlama gunu kaçmaz canım ,bide gercekten degişik bir his oluyo Anlıyorsun ben adetten önce anldım ama yınede gunum geçince test yaptım .

Ben hissetmedim şahsen

Hiç de hissetmedim gayet 2. Tüp bebek için regl olmayı bekliyoduk. Sadece burda çok duydum tam tüpe baslayacakken hamile olduğunu öğrenen. Her ay olduğu gibi o ay da onun goygoyunu yaptık aramızda kesin hamile kalmışımdır arar ay biz gelemiyoruz kusura bakmayın deriz filan diye. 🤣 Hatta oğrenmeden önce bende uyku hali vardı normalde sabaha karşı uyurum o ara 12 1 uykum geliyodu. Öğrendikten sonra eşim dedi ordan anlamalıydık aslında diye.

Kimyasal gecirdim ben de. O ay zaten olmaz diye düşünüyordum. Hiç de içime doğmadi yani. Gecmise dönüp o zamanlardaki fotograflarima bakinca yüzümün çok güzel, ışıl ışıl oldugunu gördüm. Şu anki halimden farkli biriymişim o zamanlar. Bir de normalde yanima gelmeyen kedim, hep karnima rahmimin oldugu yere yatiyordu. Sanki onu korumak ister gibi. 🥺 Bu aralar da yatiyor acaba mı diyorum. Bir gebelik testi çeşidi olarak kedim.😅

Her ay hamileyim sanıyordum, tüm belirtileri de yaşıyordum. Regl olunca da hemen bir kabullenmeme durumu oluyordu, yerleşme kanamasıdır falan gibi… Regl olduğu kesinleşince ağlama krizleri… Hamile kaldığım ay özel hiçbir şey hissetmedim. Tek fark, regl beklediğim gün yaşadığım baş dönmesiydi. O an şüphelendim :) Allah’a çok şükür 🙏🏻❤️ Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım…

Ya canim benim eşim bu ay bende hissediyor. Benim de içime doğuyor. Ruyada da bazi şeyler gorduk. Ben de babam da gormuş. Bir kaç gun kaldi dogruysa bilicem. InsaAllah dogrudur. Ilk hamileligimde de hissetmişdim. Sanki 20 aydir bebek bekleyen ben değildim farkli bir korku sevinc ve umutsuzluk vardi içimde Ama ruyada içime kotu hiss dogmuşdu. 17 haftada kaybettim sonra. Yani ruyada bile hamile kalsam da mutlu olamamişdim.

Kimyasal gecirdim ben de. O ay zaten olmaz diye düşünüyordum. Hiç de içime doğmadi yani. Gecmise dönüp o zamanlardaki fotograflarima bakinca yüzümün çok güzel, ışıl ışıl oldugunu gördüm. Şu anki halimden farkli biriymişim o zamanlar. Bir de normalde yanima gelmeyen kedim, hep karnima rahmimin oldugu yere yatiyordu. Sanki onu korumak ister gibi. 🥺 Bu aralar da yatiyor acaba mı diyorum. Bir gebelik testi çeşidi olarak kedim.😅
Kedilerin o yatmalarina çok inaniyorum ya. Ben universitedeyken aylarla adetim bozuldu. Arkadaşlarla universite bahçesinde oturmušduk. Bir tontiş kedi gelip kucağima çikti. Ve yumurlandi yatti. Artik durmam gerekiyordu. Kenara koyayim dedim hemen koşarak yeniden çikti. Arkadaşlarim kucaklarima aldilar onlardan resmen atladi uzerime ve yine yatti. Neyse ben yarim saat geç girdim derse uyandirmak istemedim. Sicakliği o kadar iyiydiki. O gun adet oldum ve aylarla 29 gune geldi dongum sonra stres falan derken yime bozuldu ama ben inanamadim. Hayatimda ilk defa aylarla duzenli regl oluyordum

Kıyamam çok geçmiş olsun, benim de öyle kötü bir deneyimim oldu, Allah gönlümüze göre versin. Aman yapmayın hemen bir kedi bulasın geldi şimdi😂😂

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Biraz rahat olmak gerekiyormuş heralde ben de onu kendime telkin etmeye çalışıyorum, inşallah herşey hepimiz için çok güzel olsun🙏 siz de benim gibi beklemedesiniz o zaman☺️

Ben kesin adet olacağım yok yaaa hamile değilim bu ay hissediyorum adet olacağım kasıklarım hafif ağrı yapıyor diyordum eşim ısrarla bak gör hamilesin suratından belli diyordu bende sürekli ona umutla ben kendimi bilmiyor muyum değilim işte diyordum ve hamileyim 🤦🏻‍♀️🥲 6. Haftaya kadar da hiç bir şey hissetmedim 6. Hafta bitince mübarek her şeyi her belirtiyi tek tek yaşadım … En kötüsü bulantı 😔

Evet ya zaten belirti yaşıyorum demek biraz gerçek dışı oluyor sanki çünkü biyolojik olarak belirti yaşamak o dönem pek mümkün değil sanırım. Anne adayını etkileyecek bir evre değil en azından. Çoğu psikolojik bence, kafaya takma ile ilgili. Mide bulantısı normal hayatta da en sevmediğim şey otobüse bile binerken hep çekinirim ama Allah nasip etsin de bulansın napalım☺️

Kedi olayını bende çok okudum ya ciddi anlamda bende çok inanıyorum ona

Adet günümde hissetmiştim kesin hamileyim diyordum kendi kendime kaset test alıp yaptım negatif çıktı 10 gün gecikince erken gebelik testi yaptım sonuç şuan 7 haftalık hamileyim 🙃 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kedilerin o yatmalarina çok inaniyorum ya. Ben universitedeyken aylarla adetim bozuldu. Arkadaşlarla universite bahçesinde oturmušduk. Bir tontiş kedi gelip kucağima çikti. Ve yumurlandi yatti. Artik durmam gerekiyordu. Kenara koyayim dedim hemen koşarak yeniden çikti. Arkadaşlarim kucaklarima aldilar onlardan resmen atladi uzerime ve yine yatti. Neyse ben yarim saat geç girdim derse uyandirmak istemedim. Sicakliği o kadar iyiydiki. O gun adet oldum ve aylarla 29 gune geldi dongum sonra stres falan derken yime bozuldu ama ben inanamadim. Hayatimda ilk defa aylarla duzenli regl oluyordum
Şifacı hayvanlar gerçekten. Bir kedi devamli ayni bölgenizi kokluyorsa orada bir hastalik vardir derler bir de.

Back
X