Hamile hanımlar fikrinize ihtiyacım var

Bende hiç belirti yoktu ne baş dönmesi ne mide bulaması sadece tuhaf bir mide gazı vardı sürekli geğiriyordum ki normalde hiç geğirmem soda içmemişsem. Ve o belirti hala devam ediyor sürekli midemde gaz var. Tek belirtim oydu ve ben bunun gebeliğe işaret olduğunu anlamamıştım. Her işarete güvenmemek lazım. Her şey gönlünüzce olsun inşallah:)

Evet size katılıyorum belirti işine kafayı takmamak gerekiyor gereksiz de stres. Farketmeden vücudun doğal akışına müdahale ediyoruz çünkü psikoloji çok etkiliyor.Amin inşallah çok teşekkür ederim, sizin de herşey gönlünüzce olsun inşallah yavrunuzu sağlıkla alın kucağınıza.☺️

Benim içime doğmuştu canım içinden bir ses hamile olduğunu soylerdi
Herkese merhabalar, bu aralar hamilelik ile ilgili herşeye takmış durumdayım. Fikrinizi merak ediyorum. Regl öncesi hamile olduğunu hisseden var mı aranızda. Yani belirtileri değil de daha çok o hissi merak ediyorum. Muhtemel ilişkiden birkaç gün sonra döllenmiş yumurta rahime ilerliyor biliyorsunuz. Bu belki belirti anlamında birşey hissettirmiyor ama içine doğan var mı aranızda çok merak ediyorum.

Merhaba hanımlar bende başımdan geçeni anlatmak istedim.3 ay önce Mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım ve ben ramazan ayında Nisan'da oruçdu çalışma derken bu ay olmaz hani sürekli ilişki olmamıştı diye o ayı kafamdan silmiştim sonra rüyamda arkadaşımın kız bebeği olduğunu gördüm ve sürekli kendinin testlerimin pozitif gördüm kendi kızım olmuş bunları gördüm psikoljim bozuldu bilinç altı dedim adetim 21 mayisda gelmesi gerekirken 19 mayisda adet gibi akıntıyla kan geldi ben adet oldum sandım akşam 7 ye kadar az geldi hep kesildi ben hala sokulmedi gelir falan gelmedi adetim ama ben o aya kadar herşeyi belirti sanıp deli test yapardım ama o lekenme yerleşme olarak aklıma hiç gelmedi çünkü aklımdan ramazan ayı diye silmiştim başta ve ben adetim4 gün gecikince test yaptım silik çıktı sonra adetim geldi kimyasal gebelik dediler çok kötüydü rabbim kimseye yaşatmasın .şuan bu Eylül ayında gene aynı rüyaları gormye başladım 2 sefer başkasını doğum yaparken 1 sefer başkasının kız bebeğini uyuturken sonra testlerimin pozitif çıktığını erkek bebeğimin olduğunu ve ultroson filminde resmine bakıp eşimle bana benzediğini konuşurken gördüm hatta ün eski komşum yazdı seni rüyamda hamile olarak gördüm kızmıs falan dedi içime bı supe düştü bakalım ins hayırlı haberler alırım.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.2 senedir istiyoruz eşimde yada bende sorun yok hsg filminde çekildim tüplerin açık ama rabbim isteyince oluyor herşey ona inanıyorum ins istediğinde herkese hayırlı sağlıklı kendi katından hayırlı nesiller nasip eder bizlere 🤲

Kimyasal gecirdim ben de. O ay zaten olmaz diye düşünüyordum. Hiç de içime doğmadi yani. Gecmise dönüp o zamanlardaki fotograflarima bakinca yüzümün çok güzel, ışıl ışıl oldugunu gördüm. Şu anki halimden farkli biriymişim o zamanlar. Bir de normalde yanima gelmeyen kedim, hep karnima rahmimin oldugu yere yatiyordu. Sanki onu korumak ister gibi. 🥺 Bu aralar da yatiyor acaba mı diyorum. Bir gebelik testi çeşidi olarak kedim.😅
Biliyor musunuz benim kedim de normalde günde 1 defa ya da 2 günde bir filan karnıma masaj yapardı. Ne zaman hamile olsam (ilki 6 haftalıkken kaybettim) beni uzanıyor halde gördüğü her an masaj yapmaya başladı karnımda vakit geçirmeye başladı açıkçası ben de bunu görünce şüpheleniyorum ve doğru çıkıyor😅 Regl öncesi gebelik testim de bu benim🥰💕

Biliyor musunuz benim kedim de normalde günde 1 defa ya da 2 günde bir filan karnıma masaj yapardı. Ne zaman hamile olsam (ilki 6 haftalıkken kaybettim) beni uzanıyor halde gördüğü her an masaj yapmaya başladı karnımda vakit geçirmeye başladı açıkçası ben de bunu görünce şüpheleniyorum ve doğru çıkıyor😅 Regl öncesi gebelik testim de bu benim🥰💕
Bütün kedi anneleri olarak delirmişiz gibi geliyor bazen🤪 ama ne delilik, bayılıyorum bu hisse🤩

Back
X