mrb arkadasim ben psikologum ayrica hamileyim anladigim kadariyla cok zor bir surecten geciyorsunuz.Yeni evlisiniz borclar vs Bebegi aldirmak gibi bir hataya sakin dusme onun bir gunahi yok masum cana kiyma esinle kavgalarinizi dovuslerinizi bilemem ama yeni evliliklerde cok sik rastlanan bir durum hemen karar vermeyin.Ilk zamanlar dovusup sonra butun hayat anlasan ciftler var.Kari koca arasina girip bosan diye akil verenlere uyma.Sadece esini analiz et.Bir sure mesafe koy kendine bebisine odaklan kavga cikaricak olursa sen sus.Kavga varsa ortada iki taraf da sucludur.Yanlis anlama lutfen eger cok kotu kalpli anlayissiz ve insanlik disi biriyse gecerli degil soylediklerim.Kalbinin sesini dinle.Seviyorsan ve o da seviyorsa birbirinizi anlamayi ogreneceksiniz.Bak senin ne guzel gelirin var benim o da yok zor gebelik geciriyorum,calisamiyorum canimin cektigini yiyemiyorum bebegime almak istediklerimi alamiyorum herkezin var dertleri.Sadece sabir ve dua.Birbirinizle sakinken konusun.Birgun ona surpriz yap iki uc mum yak yemek hazirla romantik ol sonra o yumusak ortamda kalbini nelerin kirdigini anlat insansa yola gelir