hamile iken eşiniz sizi üzüyor. tartaklıyor . dövüyor mu?

büyük ihtimal kendini sana karşı ezik hissediyor yeni iş bulduya düzelir belki

canım benim şiddetin hiç bir mantıklı açıklaması olamaz. zaman zaman insanlar agrasifleşiyor ama şiddet başka birşey. ve hamileyken uyguluyorsa daha vahim. aileme ne diyecem diyorsun kolunu bacağını kırıp kapının önüne koysa ne diyeceksin gene ailene gidecen. bence eşinle otur konbuş sorun ne anlamaya çalış ama direk soru sorarak değil laf arayarak yap baktın olmayacak gibi yol yakınken dön. sen bu adama bi de çoçuk doğurcan babalık yapmasını bekliyeceksin ya seni dövdüğü gibi çoçuğunu da döverse.. çoçuklar mutlu bir aile büyümeli KIYMA yavruna ama sağlıklı bir yuva veremeyeceksende evliliğini bir gözden geçir borç ödenir bir şekilde ama bir tanecik ömrün var heba etme derim. allah yardımcın olsun

Öncelikle Allah yardımcınız olsun.Bir yuva kurmak gerçekten çok zor ama yıkmak 1 saate bakar.Eşinizle iletişiminiz nasıl.Yanı kendısını ıfade edemeyen bırısı mı? Sıddet gostermesının sebebı bunlarda olabılır.Beraber bır aıle terapıstıne gıtmeyı denesenız.Yasadıklarınız unutulup sineye çekilecek şeyler değil ama eğerki kendisinin psikolojik bir sorunu var ise o zaman iyileşmesi adına sabredebilirsiniz.

canım bende 7 haftalık hamileyim kıyamam sana ya Allah sabır versin önce herseyi düsün bana suan böyle davranan bi insanla nereye kadar gidebilirim beni ne kadar mutlu eder sonra bi karar ver eminim en doğru kararı vericeksindir

daha 4 aylık evlisin sana nasıl vurur ya adam olmaz ondan benden demesi

böyle sorunlu giden bir evlilikte bebek için acele etmişsin arkadaşım

bende 3 bin kazanıyorum eşim 1.5 ama hiç sorun olmadı allaha şükür

önemli olan insan olmak

iyi düşün arkadaşım eşin boşanmazda senden

mrb arkadasim ben psikologum ayrica hamileyim anladigim kadariyla cok zor bir surecten geciyorsunuz.Yeni evlisiniz borclar vs Bebegi aldirmak gibi bir hataya sakin dusme onun bir gunahi yok masum cana kiyma esinle kavgalarinizi dovuslerinizi bilemem ama yeni evliliklerde cok sik rastlanan bir durum hemen karar vermeyin.Ilk zamanlar dovusup sonra butun hayat anlasan ciftler var.Kari koca arasina girip bosan diye akil verenlere uyma.Sadece esini analiz et.Bir sure mesafe koy kendine bebisine odaklan kavga cikaricak olursa sen sus.Kavga varsa ortada iki taraf da sucludur.Yanlis anlama lutfen eger cok kotu kalpli anlayissiz ve insanlik disi biriyse gecerli degil soylediklerim.Kalbinin sesini dinle.Seviyorsan ve o da seviyorsa birbirinizi anlamayi ogreneceksiniz.Bak senin ne guzel gelirin var benim o da yok zor gebelik geciriyorum,calisamiyorum canimin cektigini yiyemiyorum bebegime almak istediklerimi alamiyorum herkezin var dertleri.Sadece sabir ve dua.Birbirinizle sakinken konusun.Birgun ona surpriz yap iki uc mum yak yemek hazirla romantik ol sonra o yumusak ortamda kalbini nelerin kirdigini anlat insansa yola gelir

allah hepinizden razı olsun arkadaşlar... bazen çok iyi sarılıyor öpüyor bazen saçma nedenlerle kavga çıkarıyor beni tartaklıyor. söylediğimde beni dövdürecek raddeye getirme gibisinden şeyler söylüyor... biraz daha bakacağım ondan sonra karar vereceğim arkadaşlar çok sağ olun hepiniz ve ne olur dualarınızı esirgemeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…