Hamile iken evde muabbet kusu

Bi haber programinda hamileyken evcil hayvan beslemeyin diye haber yapilmisti. Ama arkadasim 2 muhabbet kusu besledi dpgumda yapti bi skntida cikmadi.

Evcil hayvanların hamilelik ile ilgili hicbir sakıncası yoktur. Kedi kumu haric. Ne güzel bıcır bıcır gezsin. merak etmeyin :)

Evcil hyvanla büyüyen çocuklar diğerlerine göre astıma yakalanma oranı daha düşükmüş. Ayrıca başıklık sistemleri daha güçlü olurmuş daha az hasta olur ve daha az antbiyotik kullanırlarmış.

Bizim de iki köpeğimiz var. şimdiye kadarki tek sıkıntımız heyecanlarından o 15 kiloluk cüsseleriyle üzerime atlayarak kızımın keyfini bozmaları oldu:)

Besleyen var mi acaba zarari var midir? Bizimki evde geziyo kafeste durmaz hic
Gonlun rahat olsun... yine de isin ehli veterinere aşısı varmı danışabilirsiniz... benimde kedim var sadece kumunu temizleme olayini biraktim bebek dogunca da bi muddet uzak kalicak...

Kedii köpek kuş aşıları olduktan sonra hiç prb yok bazı doktorlar hayvanlara karşı oldugu ıcın ole soyluyor ama genel olarak yurtdışında 3 4 kopek kedıyle aynı evde yaşayan bebekler var boyle tercıh edıyorlar ozellkle zararlı olduguna dair bilimsel bi kanıt yok veteriner bi arkdasımız var eşi doktor bı kopekle bebek büyüttüler yurt dışında yasıyorlar burada ole bı sorun yok cogunlukla yaşayanlar var bebekken en iyi arkds edinmelerini sağlıyor zekası sosyalesmesi duyguları gelısım gosterıyor diyorlar

Bizim muhabbet kuşumuz ve kaplumbağamız var. Evimiz uygun olsaydı mutlaka bir köpek edinirdik. Kuş olduğu için kedi bakmayız. Hijyene dikkat ettiğiniz sürece bir şey olacağını sanmıyorum.
Apartman bahçesinde 5-6 tane kedi yaşıyor, hamileliğimde her gördüklerinde yaklaşır kucağıma atlayıp başlarını göbeğime dayarlar, adeta sevmek isterlerdi bebeğimi :)

bizim evde de köpek var.. hatta yatağımızda bizimle birlikte yatıyor.. Temizliğine ve bakımına özen gösterdikten sonra hiç bir hayvanın sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum..

Hamileyim muhabbet kusumuz var.
Dr sorma geregi duymadim cunku kendisini uzaklastirmak gibi bir dusuncem yok.
Bir sorun da yasamadik.

Back
X