- 30 Ekim 2020
- 16
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi Seddizerai
-
Canım benim söyle düşün düşük yaptığın zaman onu regl gibi dayıyor çoğu doktor o zaman zaten yumurtan oluşmuş oluyor sen ilişkiye girmesen bile o yumurta catlamak için seni bekliyor. Yanı mesela son regl tarihi 20 eylül olan biri ornek veriyorum 3 ekim de hamile kaliyor ve 20 ekim de hamile olduğunu ögrendigin zaman 4 haftalık hamile oluyor 2 haftalık hamile olmuyor ki. bu senin içinde geçerli bende düşükten sonra hemen hamile kaldım bana boyle acikladi doktorum.Düşük yaptığım gün belliydi .
Ama düşükten sonraki 2 haftayı değerlendirmeye almadılar .
Kalan 2 inci haftanın sonunda da 5 haftalık hamilesin dendi .
Bende çok büyük sok yaşadım açıkçası.
Sitede de böyle bir durumla karşılaşmadım.
Evet az önce geldim doktordan. Bu sefer başka bir doktora gittim . Oda su an 7 hafta 4 günlük olduğunu söyledi. Ama düşük yaptigim tarih ile gebelik tarihi tutmuyor . Bu doktorda baya şaşırdı ve çocuğu gelişimini tarih olarak baz alacağız dedi . Şimdi ultrasonu yukliycegim belki kese şeklinden cinsiyet tahmini yapabilen birileri çıkarSon durum nedir kontrole gittinizmi
Arkadaşım ikizlere hamile aralarında 5 gün var doktoru o ay iki kez yumurtlama yaşadığını o yüzden 5 gün fark aralarinda olmasının normal oldugunu söylemişti yani sizi de böyle bir durum yaşamış ve
Amin çok saolun. Olucagi varsa hiç olmiyacak zamanda da oluyor. Ben zor hamile kalan ve öncesinde kimyasal düşük normal düşük yaşayan bi insan olarak hiç böyle birşey beklemiyordum . Rabbim isteyenlere de hayırlı bir şekilde nasip eder insaallahİki yumurtanız olup gelişimleri farklı olabilir.. yada 2 hafta soraki ilişkide bunyeniz tekrar yumurta oluşturup hamile kalmış olabilirsiniz..
İnşallah sağlıkla devam eder.
Kesinlikle öyle...inşallah sağlıkla kucağınıza gelir size güzel bir mucize olmuşAmin çok saolun. Olucagi varsa hiç olmiyacak zamanda da oluyor. Ben zor hamile kalan ve öncesinde kimyasal düşük normal düşük yaşayan bi insan olarak hiç böyle birşey beklemiyordum . Rabbim isteyenlere de hayırlı bir şekilde nasip eder insaallah
Amin ecmain ❤Kesinlikle öyle...inşallah sağlıkla kucağınıza gelir size güzel bir mucize olmuş
Rabbim saglikla nasip etsin insallah cok erken yuklemeyin bence sizin fikriniz ama yinede bekleyin biraz daha yani en azindan 10. 11. Haftaya kadarEvet az önce geldim doktordan. Bu sefer başka bir doktora gittim . Oda su an 7 hafta 4 günlük olduğunu söyledi. Ama düşük yaptigim tarih ile gebelik tarihi tutmuyor . Bu doktorda baya şaşırdı ve çocuğu gelişimini tarih olarak baz alacağız dedi . Şimdi ultrasonu yukliycegim belki kese şeklinden cinsiyet tahmini yapabilen birileri çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?