Hamile iken kanama olur mu kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok :(

Nur Danem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
63
11
3
30
Kızlar normalde ben dün adet olmam gerekti ve biz eşimle bebek düşünüyoruz 3 aydan beri dün adet olmadım birde ben adetime yakın benim göğüslerim çok şişerdi dokunamazdım adet olacağım sabah kaşık ağrım çok olurdu baya ağrı çekerdim ama bugün sabah tuvalete gittim de iç çamaşırımda leke filan yoktu ağrımda yoktu peçeteye çok açık renkte geldi kanama ve azdı hamilelikte bu durumu yaşayan var mı acaba

Hamile misiniz ben anlayamadım?
Hamileyken de regl olabiliyor insanlar diye biliyorum bu arada

Hamilelignizn kesinmi anlamadm ? Eger oleyse doktora gidin.
Yok sadce supheyse 1gun falan gecikebilir hele hamilelik istedgniz bi donemde stress de yasayp gecikebilir anormal olan bsey var diye dusunuyossaniz doktora gidin derimm.

Birkaç gün bekleyip test yapın çok da kaptırmayin kendinizi kimyasal gebelik de olabilir çünkü

Yerlesme kanamasi olabiliyor. bende olmadi herkeste olmayabilir. ama tabi bunlar varsayim. test yapmadan bunu hickimse bilemez.

ben 5. aya kadar regl oldum, hatta bu yüzden anlamadım bile hamile olduğumu.

ama anlamadım siz şimdi acaba hamile miyim diye mi soruyorsunuz?
yoksa hamilesiniz biliyorsunuz da kanama oldu bu normal mi diye mi soruyorsunuz?

ilkinden şüpheleniyorsanız test yapın, ikinci durum söz konusuysa acil doktora koşun

Yok kızlar hamile değilim ama eşimle bebek düşünüyoruz birde bu ay hiç stres filan yaşamadım bebek düşünüyoruz ama hiç kendimi strese sokmadım olursa olur dedim dün adet olmam lazımdı ama olmadı ve bu sabah ta çok az kanama oldu bu kanama sadece peçete de belli oldu iç çamaşırımda falan yoktu ve çok açık renkte oldu o yüzden endişelendim hamile ola bilir miyim diye

Canım kan testi ve ya idrar testı yaptır bunu en iyi öyle anlarsın şöyle söyleyeyim ben adet olmadan bir gün önce aynı öyle pecete de pembesi bir leke olur ertesi gün adet oluyorum canım benim hamile kaldığım ay adet olacakmışım gibi ağrılarım olmuştu göğüs şişmesi kasık ağrısı bel ağrısı bu her kezde aynı olmuyor tabiki Rabbim gönlünüze göre versin
Kızlar normalde ben dün adet olmam gerekti ve biz eşimle bebek düşünüyoruz 3 aydan beri dün adet olmadım birde ben adetime yakın benim göğüslerim çok şişerdi dokunamazdım adet olacağım sabah kaşık ağrım çok olurdu baya ağrı çekerdim ama bugün sabah tuvalete gittim de iç çamaşırımda leke filan yoktu ağrımda yoktu peçeteye çok açık renkte geldi kanama ve azdı hamilelikte bu durumu yaşayan var mı acaba

İşte ben adet gördüğümde öyle olmuyor o yüzden şüphelendim bende adet olacağım zaman göğüslerim şişer benim birde kasıklarım çok ağrı yapar kasıklarım ağrı yaptığı zaman adet olurum böyle pembemsi az bir kanamam olmadı hiç o yüzden şüphelendim test yaptırıcam saten

Anladım canım doğrudur her bulgu insandan insana değişiyor zaten inşaAllah beklediğin sonuç olur

ben 5. aya kadar regl oldum, hatta bu yüzden anlamadım bile hamile olduğumu.

ama anlamadım siz şimdi acaba hamile miyim diye mi soruyorsunuz?
yoksa hamilesiniz biliyorsunuz da kanama oldu bu normal mi diye mi soruyorsunuz?

ilkinden şüpheleniyorsanız test yapın, ikinci durum söz konusuysa acil doktora koşun
5. aya kadar regl mi oldunuz? Peki sonra nasıl farkettiniz hamile olduğunuzu?

5. aya kadar regl mi oldunuz? Peki sonra nasıl farkettiniz hamile olduğunuzu?
Canım ben de bir örnek vereyim bundan 28 yıl önce benim annem evlendiği ilk gece hamile kalıyor ama hamile olduğunu anlamamış sebebi ise doğuracağı zamana kadar geçirdiği regl kanaması. Annemin hamile olduğunu ilk farkeden komşusu olmuş çünkü her geçen zaman karnı büyüyormuş demişler gebe olabilirsin diye doktora gidince gerçekten hamileymiş annem bu üstüne görme dediklerini bize hamileyken de yaşamış. Annemde mide bulantısı vs hiç bir şey olmamış sadece arada baş dönmesi hissediyordum diyor annem.

Yerlesme kanamasi olabiliyor. bende olmadi herkeste olmayabilir. ama tabi bunlar varsayim. test yapmadan bunu hickimse bilemez.
Merhaba canlar bende buna benzer durumdayım ama biraz farklı gibi sanki benimki.
En son adet 30 Temmuz -03 Ağustos'ta gerçekleşti.05 Eylül de beta hcg 370 şeklinde hamile olduğumu öğrendim. Bu sabah kahverengi akıntı geldi ve 3 4 saat arayla bu şekilde devam etti.(gelip gidiyor).
Dr.ile görüştüğümüzde tekrar kanda hcg istedi bu sefer 305 değeri görüldü. 3 gün sonra tekrar test yapmamızı uygun gördü.
Sorum şu ki kimyasal gebelik, dış gebelik yada düşük olma ihtimali söz Konusu mu ? Yerleşme kanaması da olabilir mi? Yukselirmi. Yukselsede sağlıksız genelini olur acaba yaşayan bilen varsa yazsın nolur

Merhaba canlar bende buna benzer durumdayım ama biraz farklı gibi sanki benimki.
En son adet 30 Temmuz -03 Ağustos'ta gerçekleşti.05 Eylül de beta hcg 370 şeklinde hamile olduğumu öğrendim. Bu sabah kahverengi akıntı geldi ve 3 4 saat arayla bu şekilde devam etti.(gelip gidiyor).
Dr.ile görüştüğümüzde tekrar kanda hcg istedi bu sefer 305 değeri görüldü. 3 gün sonra tekrar test yapmamızı uygun gördü.
Sorum şu ki kimyasal gebelik, dış gebelik yada düşük olma ihtimali söz Konusu mu ? Yerleşme kanaması da olabilir mi? Yukselirmi. Yukselsede sağlıksız genelini olur acaba yaşayan bilen varsa yazsın nolur
Canım ben hamileyken kan tahlili yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla şöyle söyleyeyim değerler her gün 2 ye katlanması lazım yani bugün 300 se yarın 600 sonra ki gün 1200 olması lazım diye biliyorum inşaAllah hamilesindir hayırlı haber bekliyorum :)

Canım ben hamileyken kan tahlili yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla şöyle söyleyeyim değerler her gün 2 ye katlanması lazım yani bugün 300 se yarın 600 sonra ki gün 1200 olması lazım diye biliyorum inşaAllah hamilesindir hayırlı haber bekliyorum :)
Kan tahlili yaptırmadan nasıl anladınız peki, ayrıca üstteki cevap için teşekkür ederim :)

Kan tahlili yaptırmadan nasıl anladınız peki, ayrıca üstteki cevap için teşekkür ederim :)
Benim regl 6 gün geçti test almıştım silik çıktı 1 hafta sonra doktora gittim ultrason da sadece kese görüldü 2 gün sonra kanamam oldu siddetli hapsurdugum için doktora gittim acile alttan ultrason la bebeğimi de görmüş oldum :)

Rica ederim canım faydam olduysa :)

Çok endişeliyim. Çok dua ediyorum.yüksekten düştü değerim. Ve bu hafta da kalp atışı başlayacaktı. 2 senedir evliyiz ve çok istiyoruz. Değer yukselse bile sakat bir bebek mi olur bilmiyorum luleburgaz medikentte lanet olası bir Dr. A gittim ne ilaç verdi ne bir muayene. Kanaman artabilir bekle iki üç gün sonra yine test yaptır dedi yolladı. Bu kadar sorumsuz oranın Dr. Ları.

Hamileyim z
Hamileyim zaten :) ama düşük olacak gibi iste

Back
X