Hamile iken saçlarınızı boyadınız mı? Boyadıysanız ne zaman ?

yasminxxx

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
186
1
316
45
Sakarya
Arkadaşlar adetima 5 gün var test yaptım ikinci çizgi silik bi şekilde göründü. sanırım hamileyim darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına.aklıma bu soru takıldı aranızda ya da çevrenizde:teytey: hamile iken saçını boyayan var mı bende çok beyaz saç var ne yaparım bilmiyorum bişyler söyleyn ....

ben boyadım ama 6. aydan sonra sen sakın boyama heleki ilk 4 ay kesinlikle bebeğinin sağlığı için biraz sabrediceksin ayrıca röfle tarzı şeyler kesinlikle zararlı yaptığım uzun araştırmalar sonucu gebelikte saç boyası kullanımının bebekte körlüğe neden olabileceğini öğrendim ben boyadım ama naturel boyayla ve 6 aydan sonra bişey olmadı Allah a şükür boyama sakın

canım bitkisel boyayala boyattı benim arkadaşım hemde 8 aylıkken falan bence kına falan düşün yada azsa belirsin yerleri tek tek yol ben yoluyom walla:) bide kahkul kestirmekte iyi bi çözüm böylelikle önler daha az göze batar:)

Ben de aynı zorluğu yaşadım ama mecbur bekledim 6 ay ve 6. ayda boyadım. Doktorumun izni ile tabi. Sabır etmekten başka çare yok yani..hayırlı uğurlu olsun ayrıca. :)

teşekkür ederim arkadaşlar. darısı isteyenlerin başına. inanın karakara düşünmeye başladım öyle koparılacak gibi değil benim beyazlar bi dahaki ay düğün falan var gitmesen olamz o şekilde gitsem olmaz boyasam olmaz galiba görümcem ben boyadım hiç bşy olmadı diyor maşallah çocuklarınada.

ben doktoruma sormustum, kesinlikle hicbir sakincasinin olmadigini soyledi. ayni dertten ben de muzdaribim. cok fena beyazlarim var. ama ben de cesaret edemedim boyamaya. aslinda sakincasi yokmus. marketten bitkisel biseyler bakayim diyorum.

ben yaptığım araştırmalar sonucu, ve sorduğum doktorlar sonucu boyattım. benim kendi doktorum ilk 3 ay boyatma dedi,sonra istediğin kadar boyatabilirsin ben boyattım dedi
yaptığım bi araştıormadada bir prof un, eğer doktorunuz size saçlarınızı boyatmayın diyorsa sebebini sorun,neye dayanarak bunu söylediğini sorun size mantıklı bir cevap veremeyecek,ve siz o doktoru hemen değiştirin diyordu
siz bilirsiniz,ben korkuyordum ama şimdi gönül rahatlığıyla boyatıyorum saçımı,bitkisel boyaları tercih ediyorum röflemide öyle yaptırıyorum

ben yaptığım araştırmalar sonucu, ve sorduğum doktorlar sonucu boyattım. benim kendi doktorum ilk 3 ay boyatma dedi,sonra istediğin kadar boyatabilirsin ben boyattım dedi
yaptığım bi araştıormadada bir prof un, eğer doktorunuz size saçlarınızı boyatmayın diyorsa sebebini sorun,neye dayanarak bunu söylediğini sorun size mantıklı bir cevap veremeyecek,ve siz o doktoru hemen değiştirin diyordu
siz bilirsiniz,ben korkuyordum ama şimdi gönül rahatlığıyla boyatıyorum saçımı,bitkisel boyaları tercih ediyorum röflemide öyle yaptırıyorum

sehrayin arkadaşım bende bi kaç yerde senin yazdıklarına benzer bişeyler okudum peki sen kaçıncı ayında boyattın hangi boya kullandın birde kaç aylık hamilesin ayy ne çok sordum dimi

sehrayin arkadaşım bende bi kaç yerde senin yazdıklarına benzer bişeyler okudum peki sen kaçıncı ayında boyattın hangi boya kullandın birde kaç aylık hamilesin ayy ne çok sordum dimi

ben 4. ayımda boyattım. kuaförde boyattım röfle yaptırdım,özellikle bitkisel boya olmasını istedim,tanıdık kuaföre gidersen daha güvenilir olur
röfle olduğu için bitkisel boyayı tercih ettim yoksa doktorum herhangi bi sıkıntı yok dedi,sen kendin boyuyorsan normal boyalardan alabilirsin,bitkiseli tercih etmen içini biraz daha rahatlatabilir :))
şuan 6 aylık hamileyim,2 hafta sonra tekrar röfle yaptırıcam :)

kahküllerime aklar düşmüş 7. aydayım ama boyayamıyorum...
içim rahat değil bu konuda sanırım 3 ay daha dişimi sıkmam gerekecek...

Bana doktorum saç boyamamamı, röfle, perma, çamaşır suyu bunlardan uzak duracaksın dedi ben boyamıcam boyamayı düşünmüyorum

Back
X