- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
İlk aylarda baş dönmesi olur mide bulantısı olur oruç tutman çok zor. İbadet eziyet değildir Allah kolaylık yolunu sunmuştur sonra kazasını tutarsın olur biterben çok Yen'i hamileyim Ramazan da oruç tutsam olur mu kızlar???
Doktorlar hep tutma diyorlar :) başım ağırıyo desen bile tutma derler burda kararı verecek olan sensinBulantilar izin verirse tutmayi düşünüyorum. cuma bende soracagim doktoruma.
Hamile olunca da oruç farzdır ama tutmama şansı vardır durum düzelince kazasını etmemiz gerekirzaten hamilelere farz değil oruç tutmak diye biliyorum. tutan anneler de var ama yaz aylarında daha çok sıvı tüketmemiz gerekiyor hem de onun aç kalmasına gönlüm razı olmaz benimben tutmucam bu yıl Rabbim nasip ederse seneye inşallah
Tutma Tabiki Allah Rıza'sı için Allah bize kolaylık sağlamış niye zorlaştırmaya çalışıyorsunuz ki günah değil mi o yavrucak be yapıcak sen oruç tutarsan. Allah nasip eder seneye kazasını tutarsınkızlar bende 8,5 hamileyim tutmak istiyorum ama pek mümkün değil gibi.ne yapmalıyım sizce
doğru diyorsun tatlım❤♡❤♡❤♡Tutma Tabiki Allah Rıza'sı için Allah bize kolaylık sağlamış niye zorlaştırmaya çalışıyorsunuz ki günah değil mi o yavrucak be yapıcak sen oruç tutarsan. Allah nasip eder seneye kazasını tutarsın
5. Aya girmiyoruz canim 5. Ayi bitiriyoruz:) ben sormadim ama bu sene borclanicam muhtemelen kis doneminde olsa denerdim ama yaz doneminde hic gozum yemiyor acikcasi acliktan filan degil gunde 3 litre su icmem lazim iftarla sahur arasina 3 litre nasil sikistirayim:) dinimiz buna izin veriyor kastirmanin alemi yokYedikten sonra pert olmasam tutarim ama fena oluyorum 5 ayima giricem ramazanda
24 haftalık canım benimki seninki ne kadarlıkSizin bebiş kac haftalık. Bende tukmak istiyorum ama....
Biz size göre cok küçüğüz teyzesi 5+224 haftalık canım benimki seninki ne kadarlık
Ben kac aylik oldugumuzu bir türlü anlayamadım5. Aya girmiyoruz canim 5. Ayi bitiriyoruz:) ben sormadim ama bu sene borclanicam muhtemelen kis doneminde olsa denerdim ama yaz doneminde hic gozum yemiyor acikcasi acliktan filan degil gunde 3 litre su icmem lazim iftarla sahur arasina 3 litre nasil sikistirayim:) dinimiz buna izin veriyor kastirmanin alemi yok
34+3 olması lazım tatlım ❤♡❤♡❤♡❤Ben kac aylik oldugumuzu bir türlü anlayamadımNasıl oluyor bu iş? Su ay isini bi bizim tarafa yaz beybi
nisankralicesi kac haftaliksin ?
Masallah darısı bana :)34+3 olması lazım tatlım ❤♡❤♡❤♡❤
Bende aynı 8 ayım bitmek üzere. Ben denemeyi düşünüyorum. İlk çocuk başka bi işimde yok yatarım belki öyle geçer. Sende istersen 1-2 gün dene zaten çok kötü olursan 2.gün deneme bile bence:)kızlar bende 8,5 hamileyim tutmak istiyorum ama pek mümkün değil gibi.ne yapmalıyım sizce
Bende 5 ve 6. Aylarda olsam kendme güvenemeyeblrdm gerçktn o aylar çok iştahlydım baya zor olurdu. Ama 7 ve 8 de o iştah kalmadı bende :)) sadece su belki sıkıntı olablr:)) kolaylıkla tutablrz inşaAllahBende 5. Ayima giriyorm tutmak istiyorm ama cok aciktigim icin kendimede guvenemiyorm. Ac kalip yemegi gec yedigimde karin agrisindan duramiyorum. Nasil olcak blmiyorum. 1 gun bari tutsak diyorm. Dr a sorcam haftaya bende
Iste beeennnnnnn kiz inan 3 saatte yemezsem elim ayağım titriyorBende 5 ve 6. Aylarda olsam kendme güvenemeyeblrdm gerçktn o aylar çok iştahlydım baya zor olurdu. Ama 7 ve 8 de o iştah kalmadı bende :)) sadece su belki sıkıntı olablr:)) kolaylıkla tutablrz inşaAllah
Yani en rahat ama en iştahlı dönem oldu benim için:)) sürekli bişey yeme isteği hayatmda değişk bi zamndıIste beeennnnnnn kiz inan 3 saatte yemezsem elim ayağım titriyor19 hafta bitiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?